Reacties voor: No-PING en Secrets verwijderen Ping automatisch uit iTunes (Mac)

No-PING is een oplossing om de Ping-zijbalk en -knoppen uit iTunes te verwijderen. Ook de systeemtool Secrets heeft nu een optie
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Als windows gebruiker update ik momenteel gewoon niet. Mijn Genius-balk is me te kostbaar om het te vervangen voor een idioot hersenspinsel van Steve Jobs.

  2. Dat ze Ping introduceren is wel goed, alleen dat de Genius balk dan weg gaat is enorm ruk natuurlijk.

    En daarnaast moet Apple oppassen dan iTunes geen turbo programma word waarmee je satellieten kunt bedienen, want daar zit niemand op te wachten. Ik wil gewoon muziek kunnen opslaan en syncen… klaar.

  3. @Bram Willems:
    Mee eens, als is die hele Genius functie ook een idioot hersenspinel. Ik bedoel: kunnen mensen niet meer zelf voor zich denken?

  4. iTunes vind ik sowieso niets, want ik kan op mijn laptop geen trager programma vinden dan iTunes.
    Zelfs het complete adobe pakket draait naast elkaar nog sneller dan iTunes.

  5. Het kan aan mij liggen hoor, maar het begint me steeds meer te irriteren dat je dit soort social media ge…. gewoon door je strot geduwt krijgt en dan via allerlei aparte programmaatjes dat weer weg moet zien te krijgen.
    Ik (en met mij denk ik velen) zit helemaal niet te wachten op dit soort zaken.

    Biedt gewoon de mogelijkheid om dat Ping wel of niet te gebruiken, da’s toch niet zo moeilijk? Apple is hier imho echt fout bezig!

  6. Top! Super bedankt!

  7. En hoe doe je:
    – De link in de bronlijst weg onder iTunes Store?
    – De link in het iTunes Store-menu bovenaan weg?

  8. een beetje aanstellerij vind ik. Ik gebruik ping en genius allebij niet, en iTunes 10 is snel genoeg op mijn macbook.

  9. Sociaal netwerken is sowiezo nutteloos.
    En inderdaad. Waarom al die extra functies? Zelf haat ik iTunes al. Het is dat ik een iPhone heb…

  10. @Dion: Muziek is nutteloos, en syncen ook! Ik haat Windows trouwens. Weet je eigenlijk wel wat haten is?

  11. Ik moet er zelf ook niets van hebben maar ik zie het probleem niet zo… ik heb het gewoon niet aanstaan en kijk er ook verder niet naar.

  12. @joedoekoe:
    Ja, dat is wat jij nu óók doet… Syncen is omslachtig en niet handig als je het mij vraagt. Maar ieder z’n mening hea =)

  13. Origineel geplaatst door Bram Willems
    Als windows gebruiker update ik momenteel gewoon niet. Mijn Genius-balk is me te kostbaar om het te vervangen voor een idioot hersenspinsel van Steve Jobs.

    Gelukkig is er voor windows ook een optie:
    http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2593347

  14. Geweldige tips, hartelijk dank!

  15. Ping kan je overigens wel gewoon uitschakelen, ben benieuwd of je dan het dropdown menuutje ook nog krijgt, lijkt mij van niet. Maar ook ik upgrade niet, ik wil de genius sidebar houden, en van de bugs heb ik nog geen last. En ik ben er van overtuigd dat je bij de volgende update kan kiezen tussen ping en genius sidebar.

  16. De genius sidebar blijft toch, ondanks de ping sidebar?

  17. @Jeffrey: Dat dropdown menu’tje blijft dus na het uitzetten van Ping. Het verdwijnt alleen als je de hele store uitschakelt bij voorkeuren/toezicht.
    Onbegrijpelijk dat je niet met eenzelfde optie enkel Ping in zijn geheel kunt laten verdwijnen.
    Dat Ping wordt ons weer op een rigide manier door de strot geduwd door Apple en da’s jammer.

  18. Hoe kan ik deze functies gewoon uitschakelen uit Windows

  19. Ik heb gewoon de iTunes Store helemaal uitgeschakeld in Parental Controls, dan verdienen ze maar niets aan me via die weg…

  20. Windows sucks, apple rocks… Vergelijk iTunes eens met Windows Media Player… Apple heeft een snel en eenvoedig besturingssysteem waar weinig opties als basis staat, dit laten ze terugkomen in iTunes… Maar voor de gevorderde gebuiker hebben ze terminal, dit programma stelt een hoop opties open voor je mac, iTunes is een deel van het besturingssysteem en moet dus ook eenvoudig zonder al te veel opties worden… De iPod en iPhone zijn heel erg makkelijk in gebruik zonder al te veel overige opties, om dit zo eenvoudig te houden raden ze een jailbreak af (jammer dat ze deze dan ook elke keer weer blokkeren, want dit zou net als in terminal spelen een eigen keuze moeten zijn) Het enige dat ik hiermee probeer te zeggen: het past gewoon bij de productlijn van apple!!!

  21. Origineel geplaatst door Christian Luijten
    Ik heb gewoon de iTunes Store helemaal uitgeschakeld in Parental Controls, dan verdienen ze maar niets aan me via die weg…

    Da’s helaas niet voor iedereen een optie. Ik heb een beetje de schijt aan dingen die ze me ongewenst door de strot proberen de rammen, zoals die linkjes naar de iTunes Store achter ieder nummer en iedere artiest en nu weer dat stompzinnige ping. Maar ik wil wel graag programma’s voor mijn iPad blijven kopen en hopelijk ooit eens TV series of films.

  22. Helaas verdwijnt het menu op de linker kant dus niet. Ik baal hier eigenlijk wel van omdat dit daardoor één playlist minder kan hebben zonder dat ik de scrollbar krijg.

    Ik hoop dat Apple dit met de volgende update uit zichzelf weghaalt. Wie geen Ping gebruikt, heeft toch absoluut niets aan het menu, de knoppen en de zijbalk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.