Reacties voor: NLziet laat je live tv-kijken op iPhone en iPad

NLziet is aan het testen met een nieuwe app, waarmee je Nederlandse tv-zenders live kunt kijken, zonder dat je nog een kabelabonnement nodig hebt. De test duurt een maand.
Lees het complete artikel → NLziet laat je live tv-kijken op iPhone en iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Wat jammer!
    Streamen via airplay is natuurlijk best leuk. maar dan zit je nog met je iPhone of iPad in je hand.
    Wat was het gaaf geweest als nl ziet een apple TV app had aangekondigd!
    De nieuwe apple tv is vanaf komend wekend beschikbaar in nederland.
    Als nl ziet een app voor de apple tv maakt, dan kan je vanaf nu alles met je apple tv doen. Live tv kijken, programma’s terug kijken.
    Het zou toch niet zo heel moeilijk zijn om die iPhone en iPad app om te zetten in een apple tv app?
    Ik kan niet wachten!

  2. Jammer dat een fatsoenlijk internetabonnement nog steeds prijzig is en de meerprijs voor tv niet veel is om het afschaffen van je tv abonnement te rechtvaardigen.

  3. Jammer dat het in België niet werkt. Ik mis NL tv.

  4. Jammer dat je voor 7,95 alles hebt en niet voor een paar euro alleen de NPO. Ik kijk geen commercieel maar de niet-plus stream zijn zo kut van kwaliteit…

  5. Yeh right, nog een keer betalen voor zenders die ik al in mijn Ziggo heb zitten en waar ik zelden naar kijk.

    Heb het wel gehad met de 400ste herhaling van Harry P, de 3000ste keer Rambo of die gemakkelijke herhaling bij iedere nieuwe film van James Bond van de gehele serie.

    De nederlandse zender en de nederlandse commerciele zijn jaren geleden onder een steen gekropen en proberen met man en macht aan inkomsten te komen nu ook de reclame inkomsten dramatisch terug lopen.

  6. Zal best een leuke app zijn maar schiet zijn doel voorbij.

  7. Je betaalde abonnement opzeggen om op een iets onhandigere manier tegen betaling het zelfde te gaan doen via dit….. Ik zie het voordeel niet.
    Gaat prima via de gewone weg.

  8. Ja de mogelijkheden zijn eindeloos echter heeft TV kijken de beste tijd gehad. Alleen live programma’s hebben nog bestaansrecht… John de Mol zag dat goed alleen te vroeg want we zijn wel aardig vastgeroest.

  9. Een app op de nieuwe  TV en ik ben om

  10. Waarom mijn horizon app niet meer gebruiken en via NLziet kijken?

    Sorry hoor, maar mijn horizon is gratis om te gebruiken. Goed, heb een ziggo abonnement. Maar met NLziet moet je weer extra betalen.

    Gaat hem niet worden, mits je geen tv abonnement hebt.

  11. Leuke toevoeging kan dit gaan worden, echter moet er echt wat aan de streams van RTL / SBS gedaan worden, deze zijn niet storingvrij te bekijken. Ik heb een vrij stabiele (glasvezel) internet verbinding (500Mbit/s) dus het ligt niet aan mijn WiFi. De content van de NPO is wel storingvrij te bekijken, dus…
    Hetzelfde concept Play. van KPN werkt wel goed in de testperiode.

  12. Hier in Belgie hebben we ook zoiets : Stievie , met een 10-tal vlaamse zenders. Wij kunnen wel van overal ter wereld kijken, er is geen country restrictie.
    Zowel Stievie als NLziet gebruiken de software van Vinson, en die hebben voor de nieuwe AppleTV een app gereed. Het hangt enkel van Stievie en NLziet af of zie die gaan vrijgeven.

    Ik heb geen kabelTV of ander abonnement meer , stream nu naar de ‘oude’ AppleTV via airplay vanaf een oude iPad2 die in de woonkamer blijft liggen. En op reis pakken we die iPad gewoon mee in 🙂

  13. Horizon app zal je toch nodig hebben omdat je daar meer zenders op hebt.

  14. Jammer dat er niet gelijk een speciaale ATV4 app komt. Zou wel mooi zijn als ze met full HD komen;-)

  15. @Jay: Even een vpn opzetten naar NL en het werkt avnuit de hele wereld. Dit kan naar een eigen router of via een dienst als “vpn one click” indien jezelf niet over de skills bezit om het één en ander te configureren. Ik kijk nu tv in Hongkong via de Horizon app, werkt top.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.