Reacties voor: NLZiet overweegt gratis tv-dienst met reclame

NLZiet, de gezamenlijke online tv-dienst van NPO, RTL en Talpa, overweegt een gratis variant met reclame. Dat zegt directeur Niels Baas. Momenteel is NLZiet nog reclamevrij, waarbij je €7,95 per maand betaalt.
Lees het complete artikel → NLZiet overweegt gratis tv-dienst met reclame
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Ik ben een zeer tevreden gebruiker van NLziet. Betaal heel graag 8 euro per maand om juist GEEN reclames te zien….

  2. Ik adviseer iedereen om hier eens serieus naar te kijken.

    Ik betaal nu bijvoorbeeld 65 euro per maand bij KPN voor glasvezel internet, televisie en telefonie.

    Ik kan bij t-mobile een internet only glasvezel afsluiten voor 36 euro per maand. Neem daar Nlziet bij a 8 euro en je hebt een besparing van 20 euro per maand gerealiseerd.

    Wat lever ik dan in?
    Huistelefoon
    Zenders als discovery, comedy central, Fox, BBC, België. Best te overzien… en een goede reden om een Apple tv 4K aan te schaffen!

  3. Ben er onwijs blij mee NL ziet-Apple TV top combi!👍👊

  4. Ik heb al een jaar of 3-4 sowieso geen kabel tv meer. Nieuws lees ik op nu.nl en consorten.
    En de programma’s zoals Heel Holland Bakt, Show Nieuws en weet ik wat voor meuk er uitgezonden wordt trekken mij hoe dan ook niet. Mocht ik nu perse iets willen zien, dan stream ik het via een betaaldienst.

    Beste besparing ooit, minder geld kwijt en die verslaving om de bewegende schemerlamp aan te zetten ook verdwenen.

  5. Ik heb alleen internet van KPN en op m’n Apple TV NLZiet. Meer dan genoeg zenders.

  6. Zodra de kwaliteit bij het streamen beter wordt dan ben ik om!

  7. Origineel geplaatst door Peterfrans
    Zodra de kwaliteit bij het streamen beter wordt dan ben ik om!

    Nog vergeten. En…… de kwaliteit van de Apple TV App ook beter wordt.

  8. Icm Chromecast vond ik de app een drama. Als dat samen met het pauzeren, verderspoelen en een timestamp op mn Sony Android gaat werken, heb je er in ieder geval 1 klant bij

  9. Now way dat ik nog meer reclame te zien wil krijgen. Ik ga sowieso mijn kabel abonnement opzeggen en ook via T-Mobile een goed internet abonnement nemen. Al die reclame ben ik meer dan zat. Dan maar streamen wat nog geld en ergernis scheelt.

  10. Hoe zit het met opnemen bij NLziet? Kan dan? Limiet? En hoe is de ervaring van gebruikers?

  11. Dat zou mooi zijn! De NL ZIET Apple TV app werkt prima, zeker veel beter dan wanneer ik stream vanuit de Ziggo GO app naar de Apple TV. Ik word op de betaalde kabel tv ook constant bestookt met reclame dus dat maakt geen verschil alleen is het dan gratis.

  12. NLziet word iedere keer een stukje beter. Ondanks dat bijna alle tv programma’s een eigen pagina hebben (beetje zoals Netflix), waarin je alle afleveringen overzichtelijk op een rij hebt, is het uitgangspunt nog steeds lineaire tv. In zo’n overzicht interesseert het mij niets wat de uitzenddatum is, ik heb liever een aflevering nummer. Ook zou het wenselijk zijn als je door programma’s kan browsen. Eventueel oer categorie, maar nu kan dat alleen weer vanuit de TV-gids, dus per zender en datum van uitzending.
    Opnemen kan dus niet, wel terug kijken, tot een jaar terug (waarom niet langer eigenlijk?). Je kan zelfs een programma waar je te laat invalt nog laten beginnen vanaf start, hoewel die laatste functie op de AppleTV bijna nooit goed werkt.
    En er zijn nog altijd vreemde dingen gaande: soms ondertiteling bij Nederlandstalige programma’s nergens een functie om deze uit te zetten… en is de streaming kwaliteit niet al te best…

  13. Kun je bij NLZIET ook voor- en achteruit spoelen? Dat is voor mij nu de hoofdreden om niet de Ziggo app te gebruiken. Begin je een programma op de bank, wil je na een half uur op bed verder kijken, ben je dus verplicht om weer dat eerste halve uur tandenknarsend af te kijken 🤨. Ziggo geeft als reden dat het een rechtenkwestie is. Dus kijk ik nu doorgaans via uitzendinggemist.net alwaar dat daar geen enkel probleem is. Ben benieuwd hoe dat bij NLZIET is

    • @ACTA Est fabula: Werkt prima op programma’s die je terug kijkt, niet op live tv, maar je kan wel terugspoelen

    • @ACTA Est fabula: Je kunt sommige programma’s vooruit- en terugspoelen. Dat zijn programma’s die op televisie zonder reclame worden uitgezonden (NPO). De programma’s van de commerciële zenders kun je niet verder- of terugspoelen; idd een rechtenkwestie. Er zijn ook een paar programma’s die je alleen ‘live’ en dus met reclame kunt kijken, daarna zijn ze niet meer op te vragen.
      Over het algemeen ben ik tevreden over NLZIET. Ik heb geen tv-abo meer en dat bevalt prima. Volgens mij kun je het een tijdje gratis proberen dus je kunt zelf beoordelen of het iets voor je is.

  14. Jaja, reclame reclame reclame word er gek van en het is ook meer dan ooit tevoren.

    De uitzending van Evers op tv bijvoorbeeld is op dit moment ook nauwelijks te volgens omdat het steeds maar wordt onderbroken door reclame.

    Heb zelf ook de Eurosport player gedownload om bepaalde wedstrijden te volgen en dat kost me 7 euro per maand en zelfs daar ben ik niet gevrijwaard van reclame. Echt, om gek van te worden.

  15. Een gratis versie is wellicht niet te ontvangen in overige EU landen, immers geldt de opheffing van geoblocking op betaalde diensten.

  16. @Victor: Opnemen? Je kan alles terug zien? 🤦🏼‍♂️. Is dit een serieuze vraag?

  17. Ik gebruik sinds kort ook NLZIET en kan het echt aanraden. TV kijken zonder kastjes of kaarten maar alleen via internet, is ideaal! Ik ga binnenkort een internet only abonnement afsluiten.

    Enige wat ik nog mis is live tv pauzeren en eventueel terug of vooruit spoelen. Verder helemaal top!

  18. Als ze nou eens in nl-ziet wat doen aan de interface dan is het top. Voor mijn kind heb ik er nu npo-start naast (1,95 per maand) want dat navigeert een stuk gemakkelijker.

    En beiden zouden eens goed moeten kijken naar netflix – die interface is nog veel beter.

    Wat ik mis: meerdere gebruikersprofielen, per profiel leeftijd instellen, verder kijken waar je gebleven bent, advisering op basis van kijkhistorie, veel slimmer menu – je schiet met een apple-tv veel te snel terug naar het begin. En zo nog wel wat meer dingetjes.

  19. @Victor: Waarom zou je iets willen opnemen als alles on demand bij NL Ziet beschikbaar is?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.