Reacties voor: Nintendo opent voorregistratie van eerste smartphone-app Miitomo

Nintendo heeft de voorregistratie van Miitomo geopend. Miitomo is Nintendo's allereerste eigen smartphone-app en moet in maart verschijnen voor onder andere iOS. Door een Nintendo-account aan te maken, krijg je een leuke bonus.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Het lijkt mij een beetje een zielige en nutteloze app om mee te beginnen. Ze zouden beter een game rondom een van hun populaire series kunnen uitbrengen (Mario, Zelda, Pokemon ed.), dat trekt veel meer nieuwe klanten.

    De beloning met Nintendo-punten is ook een wassen neus, ze hebben al 2 of 3 eerdere spaarprogramma’s gehad die ze allemaal om zeep hebben gehouden, grotendeels met verlies van gespaarde punten/sterren.

  2. Het meest inspiratieloze bedrijf in de game industrie maakt een zoveelste kopie van eigen werk van jaren geleden, niet echt boeiend.

  3. We want Mario Games op iOS en TvOS. Dit is niks.

  4. NINTENDO! ♡
    Kan me niet schelen wat iedereen vind, ik blijf er van houden. En dat is mijn mening.

  5. Ik hoop dat dit een goede voorbode is op de verdere games van Nintendo, zoals Pokemon GO!.. Duurt lang!
    En ik hoop dat er inderdaad iets komt als Mario Kart voor de Apple TV 😀

  6. Dit is niet echt een app waarmee je klanten terug wint IMO.

  7. “Het doel van Miitomo is om achter informatie van je vrienden te komen die je nog niet wist” en dat kan dan vervolgens weer tegen je gebruik worden in de vorm van reclame want die gegevens worden natuurlijk niet geanalyseerd….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.