Reacties voor: Nintendo en Niantic slaan weer handen ineen: nieuwe Pikmin AR-game in aantocht

Na Pokémon Go gaan Nintendo en Niantic weer samenwerken aan een nieuwe game. Deze keer is het een AR-app rondom de Pikmin-serie. In de app draait het vooral om wandelen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Ben heel erg benieuwd, denk dat Pikmin in combinatie met AR een leuke game kan opleveren!

  2. Ik had nu wel verwacht dat CATAN: World Explorers langzaam globaal vrijgegeven zou worden. Goed, COVID-19 speelt zeker een rol, vooral voor games die buiten zouden moeten plaatsvinden, maar toch. Om zo meer verwonderd ben ik, dat Duitsland (waar het spel oorspronkelijk vandaan komt [Die Siedler von Catan]) nog steeds niet er bij is. (Juli 2020 softlaunch Nieuw Zeeland, Okt 2020 Australië, Denemarken, Singapore).
    Met PoGo ben ik gestopt omdat ik er geen persoonlijke binding mee heb en het vooral stom vond, dat men al die varianten (shiny) niet kon “saven”. Ik denk niet dat dit nieuw ding van Nintendo mij gaat boeien. Ingress heb ik ook gestopt, t’is een interssant concept, maar blijkbaar had ik pech in mijn buurt de “verkeerde” kleur gekozen te hebben. Wizards Unite is de enige, wat ik doorspeel van deze AR games. En naar CATAN kijk ik uit; ik heb het origineel vroeger graag gespeeld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.