Reacties voor: Nintendo kondigt eerste smartphonegame Miitomo aan

Vannacht heeft Nintendo haar allereerste mobiele game aangekondigd. In Miitomo kom je meer te weten over je vrienden, zoals hun hobby's. De game maakt gebruik van Mii's om met elkaar te communiceren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Erg interessant, niet deze game maar wat er nog gaat komen

  2. Ik weet niet of deze “game” het aantal downloads zal halen dat Nintendo verwacht. Eerlijk gezegd had ik verwacht dat ze meteen een echte game zouden uitbrengen. Maar helaas…

  3. Wij zullen Super Mario Bros, Zelda en Mario Kart!

  4. Ik weet niet, maar ik had echt zoiets als Pokemon verwacht / gehoopt. Misschien Mario of een van de variaties (Mario Kart etc.). Ik vind het jammer dat er een dergelijke “game” uitkomt. Je kan toch ook gewoon een normaal gesprek voeren met je vrienden over wat hun hobby’s zijn? Beetje teleurstellend dit… Hopelijk zijn de toekomstige games wat leuker.

  5. Gewoon Super Mario! Zullen ze zien hoeveel geld ze binnen harken.

  6. Dit mag je toch geen game noemen? Dit is gewoon een chat app waar je een eigen poppetje hebt om rond beetje rond te lopen en te praten. Wat kansloos..

  7. Origineel geplaatst door Sander
    Dit mag je toch geen game noemen? Dit is gewoon een chat app waar je een eigen poppetje hebt om rond beetje rond te lopen en te praten. Wat kansloos..

    Ik dacht net hetzelfde! Laat nintendo maar lekker koppig blijven. De smartphones hebben de handheld consoles allang ingehaald en het zal niet lang meer duren eer Nintendo dezelfde kant opgaat als Sega.

  8. Rommel breng gewoon Mario uit ik download het meteen we willen klassiekers Nintendo

  9. Origineel geplaatst door Dekon7:
    Ik dacht net hetzelfde! Laat nintendo maar lekker koppig blijven. De smartphones hebben de handheld consoles allang ingehaald en het zal niet lang meer duren eer Nintendo dezelfde kant opgaat als Sega.

    Je weet niet hoe goed de 3ds het momenteel doet. Stomme opmerking.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.