Reacties voor: Nintendo-gamepad omgebouwd tot iPad-gamecontroller

Blogger Rickards is er in geslaagd om met wat Lego, eneen paar oude kabels een apparaatje te maken waarmee hij iPad-games met een oude Nintendo-controller kan besturen. Op zijn blog beschrijft hij hoe hij dit deed.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. leuk verhaal maar ik ga mijn ipad heus niet gebruiken voor die oude domme nitendo spellen was vroeger leuk maar nu 2012 JE GAAT TOCH ECHT NIET NITENDO SPELEN OP JE IPAD TERWIJL DE HELE APPSTORE VOLSTAAT MET LEUKE GAMES.

  2. @bobo jij misschien niet nee maar anderen misschien wel

  3. @bobo:

    Waarom niet? het lijkt mij wel leuk hoor.

  4. Als je nou via bluetooth met een DualShock controller van de Playstation 3 kan gamen op de iPad gaat het pas interessant worden…

  5. @bobo; ik snap je redenatie wel, maar waarschijnlijk ben je nog niet zo oud dat je met de nes hebt gespeeld. Mensen die dat wel zijn (en toch ook nog vele jongeren) vinden die retro games juist erg cool! Een spel is niet altijd leuk omdat het er goed uit ziet, er zijn zat saaie, maar goed uitziende games.

    Ik vind beiden leuk. Zo voor ieder wat wils. Al die oude games zijn coooooool, oh nee, eh veeeeeeeeeeeet! (zo zegt mijn zoontje dat tegenwoordig…).

  6. @Bobo

    Geen enkele spel kan tippen tegen mario en zelda..
    Zelfs niet al de games van de appstore bijelkaar.

  7. @Barry55: Had het niet beter kunnen zeggen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.