Reacties voor: Nike FuelBand SE eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar

De Nike FuelBand SE is na zeer lange tijd ook in Nederland verkrijgbaar. De slimme activiteitentracker is er in meerdere kleuren.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Vreemd verhaal
    Maar misschien hadden ze er nog zoveeel op de plank dat je er de provincie Nederland nog mee kan bevoorraaden

  2. Sja, had me een jaar anderhalf jaar terug nog leuk geleken. Nu wacht ik de IWatch/ITime wel even af. Houd ik het tot die tijd bij in een schriftje 😛 (Of gewoon met Human)

  3. Had Nike niet onlangs aangekondigd met de Fuelband te stoppen!?

  4. @Rob: *KUCH* laatste alinea *KUCH* 😉

  5. Even die oogklepjes afzetten, jongens en meisjes; niet iedereen volgt de ontwikkelingen van dit soort apparaatjes op de voet! Als Fuelband-drager, kan ik je verzekeren dat er nog reusachtig veel mensen zijn die nog nooit eerder zo’n ding gezien hebben, óók onder smartphone gebruikers. Wanneer ze zien wat het doet, en hoe fraai de band en het systeem in elkaar steken, zijn de reacties vaak ook positief, tot ze horen krijgen dat Nike dit in Nederland niet verkoopt. Nu dit bezwaar wegvalt, zou dat best veel mensen over de drempel kunnen helpen. Net zoals er mensen blij zijn met “maar” een 4S of 5C, zullen er ook genoeg mensen tevreden zijn met deze Fuelband.

  6. Origineel geplaatst door Niek: Even die oogklepjes afzetten, jongens en meisjes; niet iedereen volgt de ontwikkelingen van dit soort apparaatjes op de voet! Als Fuelband-drager, kan ik je verzekeren dat er nog reusachtig veel mensen zijn die nog nooit eerder zo’n ding gezien hebben, óók onder smartphone gebruikers. Wanneer ze zien wat het doet, en hoe fraai de band en het systeem in elkaar steken, zijn de reacties vaak ook positief, tot ze horen krijgen dat Nike dit in Nederland niet verkoopt. Nu dit bezwaar wegvalt, zou dat best veel mensen over de drempel kunnen helpen. Net zoals er mensen blij zijn met “maar” een 4S of 5C, zullen er ook genoeg mensen tevreden zijn met deze Fuelband.

    5S niet in het lijstje?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.