Reacties voor: ‘Apple werkt aan nieuwe zwemfuncties voor Apple Watch’

Na zwemmen ook duiken met de Apple Watch?
Apple werkt aan nieuwe zwemfuncties voor de Apple Watch. Details zijn nog schaars, maar er zijn nog genoeg zwemactiviteiten die nu nog niet mogelijk zijn met de Apple Watch.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Als duiker heb je aan de huidige afmetingen van het Apple Watch scherm niet zoveel. Duiken vereist dat je in een oogopslag en onder lastige omstandigheden (troebel/verminderd licht/stroming) allerlei parameters kunt aflezen. Zelf heb ik een suunto i4 en heb daar al wel eens afleesproblemen. Dus ik acht de kans klein op een duikcomputet van Apple.

  2. @PeliileP: Het display van mijn Suunto D4i heeft ongeveer dezelfde afmetingen als mij Apple watch 42. En volgens mij hebben de D6 en D9 niet een groter display voor meer functies. Het ligt voornamelijk aan de indeling.

    Hoewel ik graag mijn watch zou gebruiken als duikcomputer, qua rekencapaciteit zou dat makkelijk kunnen, zal de omvang van de kast daardoor waarschijnlijk flink gaan toenemen. Iets wat dan wel weer jammer is voor het dagelijks gebruik en normaal zwemmen.

    Wat ik liever zie is dat de trainingsfunctie flink wordt uitgebreid. Van te voren afstanden en rusttijden ingeven en dan onder begeleiding van de watch trainen zonder verder na te hoeven denken.

  3. Heb al een tijdje de FORM zwembril. Werkt uitstekend tijdens het baantjes zwemmen met meer dan genoeg informatie duidelijk afleesbaar tijdens het zwemmen en een schat aan informatie na afloop op mijn iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.