Reacties voor: Nieuwe YouTube-videospeler maakt fullscreen-weergave onmogelijk

Bekijk je een video op de iPad-site van YouTube, dan kun je deze niet langer in volledig scherm bekijken. Aan de onder- en bovenzijde van het scherm blijven altijd twee balken staan.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Opzich is dit niet zo’n groot probleem, want de video zou niet groter worden. De zwarten balken zouden alleen groter worden. Tenzij de video hoger is dan dat ‘ie breed is, wat me vrij sterkt lijkt.

  2. Een poging van Google om iOS gebruikers te frustreren en deze aan te zetten Apple over te halen de youtube app niet te laten verwijderen zodat Google wellicht weer licentiekosten kan innen?

  3. Nee, meer onder het mom van: voor niks gaat de zon op. Straks ook niet meer, want dan claimen de chinezen die ;-/

  4. @Dto: Haha. Idd

  5. Download een app zoals TubeBox. Hiermee kan je nog steeds fullscreen kijken en zelfs YouTube video’s downloaden. Deze app werkt ook nog steeds met iOS6.

  6. Heeft ios6 ook voordelen .?

  7. @EOTB: Volgens mij is het apple die in ios 6 youtube eruit haalt. waardoor de koppeling van de site niet meer automatisch in de player verschijnt zoals nu.
    Die player is er dan namelijk simpel weg niet.

    Ze laten je nu al vast wennen voor wat apple voor je in petto heeft met ios 6.
    So blame apple

  8. Ik gebruik hiervoor protube 🙂 doet al lange tijd fullscreen weergave, mits streaming beschikbaar is.

  9. Je kan wel degelijk gewoon fullscreen video’s bekijken op een ipad in de browser. Kijk maar hier: http://www.youtube.com/watch_popup?v=eZIo9FA3Mmg&ap=%26fmt=18

    Niks geen videoknoppen onderin. De truuk zit hem in de url: voeg watch_popup? toe aan een link naar een filmpje… Je ziet nog wel de adresbalk.

  10. Ik krijg sinds vandaag het bericht dat ik mijn Flash Player moet upgraden als ik op YouTube kijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.