Reacties voor: Nieuwe website voor Bright

De tech lifestyle-glossy Bright heeft een nieuwe webdesign. iPhoneclub, One More Thing en een aantal andere sites zijn launching partner van de nieuwe website, zodat je ons nieuws voortaan ook bij Bright kunt zien.
Lees het complete artikel → Nieuwe website voor Bright
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ok, het heeft dus niet met Iphone te maken…behalve rss feed, wat je bij tweakers ook kan doen bijv.

    Niks aan de hand mensen, gewoon doorlopen

  2. Goh Alex wat een aardig berichtje!!! Misschien verstandig als jij zelf doorloopt en geen berichten plaatst als het niet nodig is!!!

  3. Zolang ze elkaar maar kunnen spekken prijzen ze elkaar aan, lekker objectief weer. Zou het er misschien mee te maken hebben dat de oprichters van iPhoneClub ook schrijven op WebWereld? Wat ook al zo’n lekker commercieel nieuwsrotzooitje is?

  4. Origineel geplaatst door Reinier
    Goh Alex wat een aardig berichtje!!! Misschien verstandig als jij zelf doorloopt en geen berichten plaatst als het niet nodig is!!!

    Nou nee, ik kom hier voor iphone nieuws, niet voor nieuwsberichten welke er niks mee te maken hebben, dan surf ik wel naar fok.

  5. Ik vind dat Alex wel een punt heeft.
    iPhoneClub krijgt het niveau van WebWereld.

    Op WebWereld zijn vooral berichten te lezen met een verkapte vorm van reclame. Ook iPhoneClub begint steeds meer onzin berichten te schrijven.

    Toeval dat berichten op iPhoneClub ineens kort daarna ook op WebWereld staan? Toeval bestaat niet… Als het nu echt kwalitatief zeer goede artikelen zouden zijn oke, maar het is alleen maar elkaar het hand boven het hoofd houden door een mediagroepje.

    iPhoneClub begint met de dag minder te worden.

  6. Wat een zeikerds zijn jullie. Zo ze geven aandacht aan een andere site, logisch ze zijn partners! Wees blij dat je geen reclame of nep reviews door je iPhone gepropt krijgt.

    Ontopic: bright gaat tergend langzaam op mijn iPhone. Dat had ik niet verwacht van een tech nieuws verzamel plaats.

  7. Komop mensen, dit is gewoon een ‘vriendendaad’, daar is toch niks mis mee? Als jullie het nieuws van iPhoneclub onderuit vinden gaan, dan gaan jullie maar ergens anders heen. Maar ik geniet nog altijd met volle teugen van iPhoneclub en de vriendelijkheid van de medewerkers. Ik zou namelijk allang mn geduld zijn verloren als ik jullie reacties lees.

    iPhoneclub, jullie doen het top!

  8. Medewerkers van iPhoneClub reageren niet eens meer per e-mail, zeker te veel ‘air’ gekregen.

  9. Origineel geplaatst door SK
    Medewerkers van iPhoneClub reageren niet eens meer per e-mail, zeker te veel ‘air’ gekregen.

    Of ze reageren niet op mensen die zeuren omdat ze een complimentje geven aan iemand anders..het staat jou ook vrij om een topic wel of niet aan te klikken. Niet alles hoeft ook voor SK interessant te zijn, een ander vindt het misschien wel leuk.

    En als je het idee hebt dat de wereld dezelfde interesses heeft als jij: dan start je toch zelf een site?

  10. Grappig je reactie, in principe verlang je van iedereen die het artikel leest een positief commentaar. Op nieuws kan zowel positief als negatief gereageerd worden. Dring een ander niet meteen op om positief te reageren en anders op te donderen. Kritiek moet kunnen.

  11. Nu een beetje lopen zeiken over iphoneclub, maar zodra michael’s custom van firmware 2.2 hier binnenkort online staat is iphoneclub weer ineens de beste zeker!?!

  12. Right…
    Firmware download ik wel via iTunes.

    En nogmaals kritiek moet kunnen, het zegt iedergeval veel over mensen die niet tegen kritiek kunnen (afweermechanisme/bescherming, leuk om weer te zien). Ooit gehoord van psychologisch evenwicht? Is meer dan gezond.

  13. toch leuk deze post. Lokt weer reacties uit . Altijd weer leuk om te lezen in de trein. Lol!

  14. Als ze nou ook nog een iPhone vriendelijke versie hadden gemaakt, dan had dit nieuwsitem ontzettend op zijn plaats geweest. Maar ja, aan de mobiele versies wordt nog hard gewerkt. En dus is het bannertijd op Bright.nl (aaaargh – kunnen die banner onderin zoals die van LG niet verboden worden?)

  15. Inderdaad leuk om te lezen, die reacties.

    Onbegrijpelijk dat een ‘vriendendienst’ die met gesloten beurzen is gedaan toch weer een discussie uitlokt over de financiën achter iPhoneclub.

    Over onze zogenaamd nauwe banden met Webwereld: ik schrijf al een tijdlang niet meer voor Webwereld. Doe je research.

    Emerce, Tweakers, PCM, Computeridee, GSMhelpdesk, DAG, Mobilecowboys, Telegraaf en alle andere sites die gisteren ons Vodafone-nieuwtje gequote hebben, dat is zeker ook allemaal één pot nat? Computeridee, daar schrijf ik nog wel voor. Iemand al een conspiracy theory bedacht?

    Kritiek is prima, onderbouwde kritiek is nog beter. Maar wat sommige mensen roepen komt niet verder dan het niveau van ongefundeerde beschuldigingen.

  16. @SK – Was jij dat met die vraag:

    Kun je een bestaande handsfree Nokia-installatie/bedrading(van een SAAB 9-5) gebruiken voor een iPhone en zoja: hoe?

    Nee, daar zijn we nog niet helemaal uit. De Saab-dealer is nog iets voor ons aan het regelen, zodat we die bedrading eens goed kunnen onderzoeken.

  17. haha sk niet te snel oordelen he sinds de iphone 2G uit is heb ik hem al en sindsdien ook altijd op iphoneclub gekeken hoe te unlocken jailbreaken en gewoon lekker het laatste nieuws kijken. Iphonclub ga zo door jullie doen het super. 😉

  18. Origineel geplaatst door SK
    Ik vind dat Alex wel een punt heeft.
    iPhoneClub krijgt het niveau van WebWereld.

    Op WebWereld zijn vooral berichten te lezen met een verkapte vorm van reclame. Ook iPhoneClub begint steeds meer onzin berichten te schrijven.

    Toeval dat berichten op iPhoneClub ineens kort daarna ook op WebWereld staan? Toeval bestaat niet… Als het nu echt kwalitatief zeer goede artikelen zouden zijn oke, maar het is alleen maar elkaar het hand boven het hoofd houden door een mediagroepje.

    iPhoneClub begint met de dag minder te worden.

    op iphoneclub.nl staan veel “verkapte reclames” voor hoesjes en applicaties, en die wil ik juist graag lezen. ik vind het zelf ook wat minder op een bericht over bright te zien (1 keer een nummer gelezen, en ik vond het echt waardeloos, stond echt vol met te opvallende fouten), maar als ze een samenwerkingsverband zijn aangegaan, dan vind ik het logisch dat ze een nieuwsbericht maken op de website dat ze dat doen, zodat hun “klanten” er ook van af weten. daarnaast weet iedereen dat iphoneclub niet alleen een site is, maar dat ze ook producten verkopen. de server moet betaald worden, en ze krijgen natuurlijk zelf ook graag een zakcentje. niet meer dan logisch lijkt mij. het is niet een bepaald kleine site, en ik had precies hetzelfde gedaan. tot nu toe is mij alleen iphone gerelateerde reclame opgevallen, en dat vind ik dan zelf wel heel positief.

  19. Het is ook niet alleen maar negatief, het is alleen mijn persoonlijke ervaring dat iPhoneClub steeds meer reclame gaat maken. Dat is hun goed recht, maar het trekt de objectiviteit in twijfel.

    Er staan ook hele goede artikelen op iPhoneClub. En ik blijf het zeggen… kritiek geven moet kunnen. Waarom zou iedereen maar positief moeten zijn? Dat is het opdringen van iemands mening. Ik snap van de meesten die hier reageren ook hun mening en die respecteer ik. Mag ik dan ook gewoon mijn mening geven?

    De reactie van Gonny laat nog eens extra zien dat kritiek niet in dank wordt afgenomen, dat is jammer. Misschien levert iPhoneClub financieel steeds minder op? Het moet behoorlijk frustrerend zijn als je bezoekers, metname forumbezoekers vrijwel niets in het laadje brengen. Terwijl hostingkosten toch aardig kunnen doortikken. iPhoneClub is iniedergeval geen filantropische instelling, anders zouden er ook geen Adsense reclames op de website staan. Bezoekers zijn wat dat betreft ook niet zo trouw. Zodra je sluit vinden ze wel weer een ander plekje.

    Dus ja, als bezoekers van iPhoneClub inderdaad bar weinig beginnen op te leveren, dan kan ik me de nieuwe meer commerciële richting van iPhoneClub wel begrijpen.

    Positief puntje:
    De LG Renoir banner ontbreekt gelukkig. Komt die ook nog op iPhoneClub? Je wordt er o.a. op Bright mee kapot gegooid op je scherm.

  20. ONTOPIC blijven graag…

  21. ik vind reclame geen enkel probleem zolang er maar geen vervelende voorvliegende banners komen.

  22. Bij deze aankondiging van de nieuwe bright.nl had natuurlijk een recensie moeten zitten hoe die site het op de iPhone doet. Juist om dit soort kritiek voor te zijn en om je objectiviteit te benadrukken.

  23. @ioscar – Een iPhone App en een mobiele versie van de site voor andere telefoons zijn onderweg ja. Ik moet je gelijk geven dat die LG campagne nogal heftig is, maar die betalen onze rekeningen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.