Reacties voor: Nieuwe video’s met iPhone 5S in champagne en grafiet

Twee nieuwe video's tonen de champagne- en grafietkleurige iPhone 5S. Het zijn twee nieuwe kleuren voor de high-end iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Grafiet! <3

  2. goud/geel aka ‘Champagne”!

  3. Ik vraag me af

    Kan het niet een stunt zijn van Apple dat ze dit expres laten lekken met gewone iPhone 5 in andere kleuren zodat de aandacht naar de echte iPhone 5s word onttrokken en ze straks met een hele andere iPhone 5s komen met bijv. een breder beeldscherm ? Dat zou helemaal geweldig zijn van ze .

  4. Waarmee de iPhone F/B ratio (functionaliteit / bling) tot de magische grens van 0.004 % gezakt…

  5. Maurice, ik snap je helemaal, er lekt wel zeer veel uit.. Maar we blijven alleen maar covertjes zien, zonder voorkant. Het kan ook zijn dat 1 persoon de geruchtenmolen rondt een kleur start en dat er dan mensen in China of die streken zijn die zelf een covertje beginnen te maken om de geruchten te ‘bevestigen’. Ze houden dan rekening met vb de dubbele flitser waar geruchten over waren, en ze zetten de binnenkant iets anders; Niemand die het weet.. Het zou me ergens niet heel erg verbazen moets al dit nieuws waar zijn, noch moest dit nieuws niet waar zijn. Ik wacht nog 2 weken af en we zullen dan we zien.
    PS. Stel dat de grafiet gewoon dat grijs is van de witte iPhone omdat anders de kleur zou afgaan zoals met de donkere iPhone 5 gebeurde?

  6. @Maurice: Misschien een slimme zet van Apple om te kijken hoe nieuwe kleuren ontvangen worden? En dan naast de 5S ook nieuwe kleuren aankondigen voor de 5… Zou zomaar kunnen. Geen slecht idee trouwens.

  7. @Maurice: ja een breder scherm lijkt me handig, dan mogen we weer alle apps aanpassen!

  8. Ik geef jullie weinig kans dat Apple met iets heel anders komt. Met de 5 hoopten ook veel mensen dat de geruchten nep zouden zijn, maar uiteindelijk was de 5 exact zoals uit de gelekte foto’s bleek.
    Ik denk niet dat t nu anders is. Volgens mij is nieuws over Apple-producten echte bussiness geworden, waardoor ze die gewenste geheimhouding niet meer waar kunnen maken.

  9. Volgens mij valt er weinig geheim te houden tegenwoordig. Ik vind het daarom wel jammer dat ik niet meer zo verrast kan worden door Apple als een aantal jaar geleden. Al die theorien over mensen die vanalles zogenaamd in elkaar zetten geloof ik niet. Wat “win” je er mee om zoiets te doen? Het brengt hen zelf niks op, toch?

  10. Hmm, ik vind die goudkleur beter passen bij zwart, en die grafietkleur juist beter bij wit.

  11. champagne, grafiet, zwart, geanodiseerd aluminium. Waar kwam me dat toch bekend van voor? Oh ja! Dat had nokia 15 jaar geleden dus al met de 8850! 🙂

    zie hier!

  12. Ik geloof niet dat de champagne kleur die lelijke witte rand boven en onder houd.

  13. Origineel geplaatst door J
    Ja, een breder scherm lijkt me handig. Dan mogen we weer alle apps aanpassen!

    Das voor de ontwikkelaars van de app’s een uitdaging dan hihihi
    We wachten af na 10 sept weten we meer .

  14. @Maurice: Ik heb toen voor de release van de iphone 5 geroepen hier dat we die geruchten niet zo nauw moeten nemen…. Later bleek dat de geruchten voor 99% klopte. Ik hou wijselijk me mond deze keer haha. Ondank alle uitgelekte foto’s en video’s geldt wel het volgende feit: Zolang Apple zelf niks naar buiten brengt, blijft het altijd gissen, discussiëren, en fantaseren…. Zeer goede en gratis reclame 🙂

  15. Ben ik de enige die op 0:37 Flava Flav ziet? =)

  16. Hoop dat mijn iPhone 4 het nog minimaal een jaar kan volhouden, zodat ik de, hopelijk wat grotere, iPhone 6/New iPhone kan halen.

  17. De champagne variant vind ik schitterend, de grafiet variant vind ik niet zo mooi.

  18. Beste mensen,

    Ik sta echt te poppelen om deze schitterende Iphone 5s te kopen, mede omdat mijn oude 3gs kapot is gevallen.

    Nu wil ik jullie vragen hoe ik het beste aan deze phone kan komen als de release er is. Jammergenoeg kan ik niet via de apple store website met IDEAL betalen. Heb ook geen zin om helemaal naar Amsterdam te gaan. Of kan ik die ook bij Mediamarkt gaan halen de dag na de release? Of via andere webshops? Iemand tips?

    Alvast bedankt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.