Reacties voor: Nieuwe video toont gebruikersinterface Pebble

Een nieuwe video van het Pebble smartphone-horloge laat zien hoe de menu's in de Pebble er precies uit komen te zien. De menu's worden ontworpen door de Nederlandse designer Martijn Thé.
Lees het complete artikel → Nieuwe video toont gebruikersinterface Pebble
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ziet er leuk uit 🙂 enige minpuntje is denk ik dat het over bluetooth gaat en daardoor de accu duur van je iPhone verkort.

  2. Ook wel grappig dat’ie de muziek met een nederlands nummer demonstreert: “Kom terug”

  3. @maar7en: Bluetooth 4.0 is juist in het leven geroepen om heel zuinig met energie om te springen. Dus zal de Pebble zeker geen aanslag op je accu van je iPhone doen.

  4. Grappig apparaatje, valt het ook met android te verbinden?

  5. Leuk, heb er al 5 besteld via kickstarter. Kan niet wachten.

  6. Vind de COOKOO watch aanzienlijk mooier en stijlvoller. Op de site van http://www.cookoowatch.eu is deze al te bestellen voor een goede prijs.

  7. De Cookoo watch is inderdaad fraaier en mooier. Misschien minder functies, maar wel goed doordacht en praktisch. Ik heb er iig al 1 via hun site cookoowatch.eu besteld en kan ook niet wachten (geven aan medio oktober levering)

  8. Leuk dat er ook iets in zit van ‘eigen bodem’. Zit al weken te wachten totdat ik m’n kleur kan doorgeven.

  9. Ik wacht wel op de cookoowatch dienkomt eind oktober
    batterij gaat 3 jaar mee waterdicht tot 40 meter en werk op ios, wm8 en android en is nu al te bestellen op http://www.cookoowatch.eu

  10. Leuk idee, leuke uitwerking. Maar persoonlijk vind ik de bediening wat afwijken van Apple. Zoals het telefoon gesprek, gebruikers zijn gewend om onderin het scherm op te nemen. Een paar kleine puntjes.

  11. @LightPhoenix: Er zit geen touchscreen op de Pebble. Het opnemen gaat via de knoppen aan de zijkant.

  12. Het zal mij toch echt niet verwonderen als Apple zelf met al deze functionaliteiten op de iPod Nano gaat komen. En meer…??
    In September aankondigen, voor direct levering…..

  13. @Sjeltur: Zoiets vermoed ik dus ook. Op zich ziet de huidige Nano er met een bandje al super uit als horloge. Ben heel benieuwd naar de nieuwe Nano in combinatie met de nieuwe iPhone. Ik vrees dat Pebbles en anderen hierdoor een beetje ‘boventallig’ gaan worden, temeer daar de Nano nu al een touchscreen heeft…

  14. (Red.) Onnodig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.