Reacties voor: Nieuwe Verizon-commercial richt zich op het netwerk van concurrent AT&T (Update)

Verizon heeft een tweede commercial op de Amerikaanse televisie vertoond waarin de reputatie van concurrent AT&T wat betreft de slechte gesprekskwaliteit het doelwit is.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Vraag me af wat wij Nederlanders voor belang hebben aan deze info over US netwerk

  2. Niet echt verrassend natuurlijk, want het netwerk van Verizon is superieur aan AT&T.

    Is hetzelfde als Vodafone (toevallig aandeelhouder in VZW) vergelijken met T-Mobile in Nederland…

  3. Kijk, ik snap dat de bronnen van iPc voornamelijk amerikaanse gadgetblogs zijn, maar waar gaat het nog over als jullie reclames van Verizon hier gaan showen die AT&T belachelijk maakt? Wij hebben beide providers niet eens en die reclame is nou ook niet zo bijzonder.

    Ik zie al dat Gizmodo of Engadget een artikeltje schrijft over de billboards van KPN, ” Zo’n iPhone verdient toch een topnetwerk”. Belachelijk.

  4. Origineel geplaatst door Dutch Dude: Niet echt verrassend natuurlijk, want het netwerk van Verizon is superieur aan AT&T.

    Is hetzelfde als Vodafone (toevallig aandeelhouder in VZW) vergelijken met T-Mobile in Nederland…

    Dus jij vindt dat Vodafone superieur is aan T-Mobile? XD

  5. Origineel geplaatst door Benjamin: Kijk, ik snap dat de bronnen van iPc voornamelijk amerikaanse gadgetblogs zijn, maar waar gaat het nog over als jullie reclames van Verizon hier gaan showen die AT&T belachelijk maakt? Wij hebben beide providers niet eens en die reclame is nou ook niet zo bijzonder.

    Ik zie al dat Gizmodo of Engadget een artikeltje schrijft over de billboards van KPN, ” Zo’n iPhone verdient toch een topnetwerk”. Belachelijk.

    Dan lees je het artikel toch lekker niet.

  6. Origineel geplaatst door Benjamin
    Kijk, ik snap dat de bronnen van iPc voornamelijk amerikaanse gadgetblogs zijn, maar waar gaat het nog over als jullie reclames van Verizon hier gaan showen die AT&T belachelijk maakt? Wij hebben beide providers niet eens en die reclame is nou ook niet zo bijzonder.Ik zie al dat Gizmodo of Engadget een artikeltje schrijft over de billboards van KPN, ” Zo’n iPhone verdient toch een topnetwerk”. Belachelijk.

    Er is ook geen speciale KPN-iPhone he? En wel een speciale Verizon-iPhone.

    Bovendien vind ik het persoonlijk interessant wat de ontwikkelingen in Amerika zijn. Daar komt de iPhone toch vandaan en hij wordt daar altijd het eerst gepresenteerd en geleverd.

  7. Die amerikaanse commercials zijn echt goed!

  8. Overigens blijkt uit tests van engadget dat de snelheid van het 3G netwerk van verizon wel de helft lager is

  9. Wat betreft de discussie welk netwerk beter is:
    http://webwereld.nl/nieuws/105592/tele2-beste-telecomprovider.html

    Zoals je kunt lezen in het artikel wordt T-Mobile beschouwd als de beste mobiele provider, boven KPN.

    Zelf probeer ik altijd met een grote boog om KPN heen te lopen, omdat:
    a) ze in de tijd dat ik er nog klant was, NIET het beste netwerk hadden, zowel mobiel als vast;
    b) hun klantenservice de meest verschrikkelijke is die ik ooit heb meegemaakt. Wel altijd bereikbaar, maar het lijkt wel of ze voor particuliere klanten geen hulp WILLEN bieden. Bovendien moest ik ze iedere keer vertellen wat er aan de hand was en wat zij er aan moesten doen, totaal geen technische achtergrond aanwezig;
    c) ze zijn nog duur ook.

    Misschien is dat in de loop der jaren wel verbeterd (hoewel ik nog steeds vergelijkbare geluiden hoor van anderen) maar ik ga me er niet meer aan wagen.

  10. Origineel geplaatst door maarten
    Origineel geplaatst door BenjaminKijk, ik snap dat de bronnen van iPc voornamelijk amerikaanse gadgetblogs zijn, maar waar gaat het nog over als jullie reclames van Verizon hier gaan showen die AT&T belachelijk maakt? Wij hebben beide providers niet eens en die reclame is nou ook niet zo bijzonder.Ik zie al dat Gizmodo of Engadget een artikeltje schrijft over de billboards van KPN, ” Zo’n iPhone verdient toch een topnetwerk”. Belachelijk.Er is ook geen speciale KPN-iPhone he? En wel een speciale Verizon-iPhone.Bovendien vind ik het persoonlijk interessant wat de ontwikkelingen in Amerika zijn. Daar komt de iPhone toch vandaan en hij wordt daar altijd het eerst gepresenteerd en geleverd.

    Speciale iPhone? Ze hebben hem geschikt gemaakt voor een andere type netwerk (CDMA). Verder is er echt niks veranderd. Een netwerk wat in NL niet eens gebruikt wordt voor telefonie.

    Dan nog, iPhoneclub schrijft op dit moment niet over de CDMA iPhone maar over de reclames en de netwerken in de VS. Dat maakt dit echt een nutteloos artikel. Schrijf dan over wat leuke apps of doe eens een opinie artikel ipv het nieuws van blogs uit de VS over te nemen zonder na te denken over je eigen doelgroep…

  11. Ik ben erg blij over deze informatie… Nu weet ik tenminste waarom ik in USA soms niet kon telefoneren met AT&T en mijn iPhone … Ga zeker bij volgende reis zo een bij verizon aanschaffen die dan tijdens mijn reizen in de states gebruikt kan worden

  12. Ik vind deze artikelen juist wel intressant om te lezen.
    Denk niet dat Apple er maar een seconde over zal denken om zich geheel aan CDMA te gaan focussen , omdat GSM de grootste afzet markt is heb ik gelezen.

  13. @gserban – Omdat de wereld van de iPhone groter is dan Nederland alleen. Amerika is een veel belangrijker markt voor Apple, dus alles wat daar gebeurt is van grote invloed op de beslissingen die Apple omtrent de iPhone neemt.
    Als Apple besluit om helemaal op CDMA te gaan focussen, krijg jij in juli geen nieuwe iPhone 5.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.