Reacties voor: Nieuwe tweaks van chpwn: Gridlock en No Folder Badges (jailbreak)

De ontwikkelaar chpwn heeft in de afgelopen dagen twee nieuwe tweaks aangekondigd: Gridlock en No Folder Badges. Met behulp van Gridlock kun je icoontjes vrij verschuiven binnen het normale raster, waarbij je ook bepaalde plaatsen leegt kunt laten. No Folder Badges is een simpele tweak die doet wat de naam al doet vermoeden.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ik ben erg blij met Gridlock en ook voor een zeer nette prijs πŸ˜€ Begrijp niet helemaal waarom je no folder badge zou willen gebruiken.. lijkt me nogal onhandig?

  2. Ik ben benieuwd, gaat vast mooie creaties opleveren. 8D

  3. Gridlock op de iPhone zal ik denk ik niet gebruiken ivm de grootte van het scherm. Op de iPad echter lijkt het me wel interessant! De meest gebruikte icoontjes rondom langs de randen bijvoorbeeld zodat de wallpaper goed zichtbaar blijft! Hopen dat er een iPad versie komt! Of is deze misschien al compatible?

  4. @Dutchskill:

    Op het moment dat je 256 nieuwe berichten van Hyves hebt denk je daar wel anders over. Ik heb de app gewoon verwijderd, omdat het zo achterlijk was dat er 256 bij een map stond.

  5. No folder badge is toch hartstikke onnodig? Als je bij instellingen naar berichtgeving gaat kun je per app instellen of je de badges wilt zien of niet.

  6. @Aeron

    denk het niet dat deze nu op de ipad kan na november wel dan komt ios 4 ook op de ipad, alle idevices krijgen na november ios 4.2

    @sasf
    je kan die app toch ook uit een mapje laten

  7. Origineel geplaatst door knauf
    @Aerondenk het niet dat deze nu op de ipad kan na november wel dan komt ios 4 ook op de ipad, alle idevices krijgen na november ios 4.2

    Ja dat is zo, zou wel een leuke oplossing zijn voor de mensen die de wallpaper graag zien! πŸ˜€

  8. Hoe kan ik No Folder Badges binnenhalen? Lijkt mij een zeer nuttige tweak

  9. Origineel geplaatst door sasf: @Dutchskill:

    Op het moment dat je 256 nieuwe berichten van Hyves hebt denk je daar wel anders over. Ik heb de app gewoon verwijderd, omdat het zo achterlijk was dat er 256 bij een map stond.

    Volgens mij gebruik je Hyves dan niet helemaal goed.

  10. Origineel geplaatst door ruben
    Origineel geplaatst door sasf: @Dutchskill:Op het moment dat je 256 nieuwe berichten van Hyves hebt denk je daar wel anders over. Ik heb de app gewoon verwijderd, omdat het zo achterlijk was dat er 256 bij een map stond.Volgens mij gebruik je Hyves dan niet helemaal goed.

    en hoezo dan wel niet?
    ik heb 2600+ berichten op hyves…
    ga jij ze maar is lezen als je wilt πŸ˜‰

  11. Wordt het niet eens tijd voor een http://www.jailbreakclub.nl ??

  12. Origineel geplaatst door Owain
    Origineel geplaatst door rubenOrigineel geplaatst door sasf: @Dutchskill:Op het moment dat je 256 nieuwe berichten van Hyves hebt denk je daar wel anders over. Ik heb de app gewoon verwijderd, omdat het zo achterlijk was dat er 256 bij een map stond.Volgens mij gebruik je Hyves dan niet helemaal goed.en hoezo dan wel niet? ik heb 2600+ berichten op hyves… ga jij ze maar is lezen als je wilt

    Je moet het ook gewoon bij houden dan.. meestal kijk ik ze niet eens in en verwijder ze direct want 95% is onzin.. Maar daarbij kan je de badges per app gewoon uitzetten in instellingen dus hoefde je hem ook niet te verwijderen.. πŸ˜‰

  13. Origineel geplaatst door Arjan
    No folder badge is toch hartstikke onnodig? Als je bij instellingen naar berichtgeving gaat kun je per app instellen of je de badges wilt zien of niet.

    idd, gewoon bij berichtgeving die schuifknop uitzetten. problemo opgelosto (A)

  14. @sasf: Waarom gebruik je dan in godsnaam Hyves?

  15. Origineel geplaatst door P5ycH0
    Wordt het niet eens tijd voor een http://www.jailbreakclub.nl ??

    Zal een goed plan zijn inderdaad

  16. Gridlock inmiddels beschikbaar via cydia !!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.