Reacties voor: Nieuwe spy-foto’s van witte 3G iPhone

Nieuwe spyfoto's van de nieuwe iPhone laten een apparaat met een glimmend witte behuizing zien. Hoewel niet zeker is of de foto's echt zijn, lijken ze door de plaatsing van de connectoren en sensoren wel echter dan de eerdere foto's.
Lees het complete artikel → Nieuwe spy-foto’s van witte 3G iPhone

Reacties: 17 reacties

  1. Ik hoop dat ze nep zijn. Vind de huidige alu look toch echt wel mooier.

  2. Wat ben ik blij met mijn huidige iphone, dit is niet egt sweet

  3. Idd Nick / Amphora…

    Als-ie maar niet wit wordt…

  4. Apple was toch afgestapt van witte iPods en witte iMacs? Waarom nu toch weer terug in de tijd qua design? Of is dit een budgetmodel?
    misschien dat het afneembare cases gaan worden enzo je kleuren zelf kan gaan kiezen

  5. Het wit lijkt niet echt op plastic maar op melamine … dat zou wel vet zijn als ze daarvan gemaakt zouden zijn, is krasvast en easy te cleanen. Alleen moet je je phone niet laten kletteren, dan ben je de sigaar!

  6. Ik denk toch dat dit het uiteindelijke design wordt. Je ziet nu toch wel verschillende vormen ervan aannemen, en ik zie het hele speaker gedeelte niet zo 1 2 3 worden nagemaakt.

  7. @truckdriver: Ja het is een budgetmodel, je krijgt alleen de behuizing 😉

  8. ”Hoe kan het dat de sensoren op de foto zo goed zichtbaar zijn? Die zijn op de huidige iPhone onder verschillende hoeken toch niet direct waar te nemen.”

    Maak maar eens een foto van je iPhone, belicht het een beetje met photoshop iod en je zult ze ook zien;)

  9. waarom zit er bij de 3G modellen geen camera aan de voorzijde voor het videobellen waar alle aanbieders van 3G zoveel geld aan verdienen? Lijkt me toch dat dit een voorwaarde van de telco’s zou zijn om de iPhone 3G te gaan verkopen (imho wel lelijk ana de voorzijde). iPhone zou uitermate geschikt kunnen zijn voor videobellen en overig 3G gebruik. Trouwens foto’s zijn leuk maar niet echt vanwege kleur en een aantal bovenstaande argumenten. 🙂 Wit *bleagh

  10. Stelletje snuggere,

    Dit is zo’n neppert, staan gewoon op ebay met windows mobile.

  11. Ik vind hem er eigenlijk wel mooi uit zien 🙂

  12. deze is nep jongens.
    dit word waarschijnlijk de nieuwe daxian.
    ik heb er veel over gehoord en deze lijkt er sprekend op. plus zo zien die sensoren er ook uit op de daxian t32

  13. Wel erg mooi zo’n witte 😀

  14. ik weet bijna 100% zeker dat dit nep is. Apple lekt vrijwel nooit plaatjes van toekomstige hardware. En wie daar voor zorgt word ontslagen. Het lijkt mij niet je baan waard om een plaatje van een prototype te lekken.

    lijkt mij aardig nep dus.
    3D trucage technieken gaan ver en het is een sport om mensen middels die methulde te foppen. Dat gebeurde ook al met de eerste platte iMac en zo nog meer producten vlak voor een keynote.

  15. @Giuseppe: ken jij iemand die aan videobellen doet? Volgens mij was het een paar jaar geleden rond de tijd van de UMTS-lanceringen even een hype, maar daarna heb ik het niemand meer zien doen. Zo’n grote geldkoe lijkt het me ook niet.

  16. ach, kan wel de case zijn van de iphone, zonder verf of (metalen) afwerking..

  17. Die sensoren kun je heel duidelijk zien zitten in de gemiddelde iPod Touch, me broer heeft nu een nieuwe gekregen van de garantie, bij de eerste kon je het zien en bij de tweede ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.