Reacties voor: Nieuwe prepaid-bundels Vodafone en T-Mobile vanaf 1 november

Vodafone gaat de prijzen voor prepaid Blox verhogen. Klanten die een maand willen internetten krijgen nu minder MB voor hetzelfde bedrag. Willen ze hun oude limiet, dan wordt het duurder.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 35 reacties

  1. SMS’en wordt steeds minder gedaan, en wat doet Vodafone: meer SMS’jes krijg je!

    Internetten wordt steeds meer gedaan, en wat doet Vodafone: minder MB’s krijg je!

    Volledig de weg kwijt daar.

  2. Lol laten ze dan (eigenlijk niet :)) hun data tellers eens fixen ik gebruik al een maand of 4 Prepaid op mijn Ipad (2) 3G 1 keer 1Gb gekocht (standaard bij activatie prepaid kaart) sindsdien 5 Gb verstookt en nog nooit hoeven opwaarderen en werkt als een speer (nog)

    Thanx vodafone Power to me!

  3. Ze maken zichzelf kapot zo.
    2x zo weinig date voor ruim 2x zoveel geld.
    Stelletje zuigers daar

  4. Alle providers doen dit :S, als dit zo door gaat waardeer ik niet meer op, ik denk dat ze zich zelf failliet willen laten gaan. Ik neem aan dat bijna niemand dit doet om â‚Ŧ35 te betalen om weinig te internetten, ik gebruik mijn wifi wel, of hotspot

    Dag vodafone 😛

  5. Waarom staan wij dit toe ? in Zweden bijvoorbeeld heb je voor 30 euro unlimited internet. Een iphone krijg je daar ook gratis bij een abonnement.

    Dit is een rotland, ik ga het binnenkort verlaten, blijven jullie maar in dit land haha

  6. We moeten alle providers verbannen d.m.v. het opzeggen van je abonnement. Weg met die huidige internetbundels! oplichterij is het!

    Daahaagg Vodafone… ik stap over!

  7. Oneerlijk niemand gaat 34 euro betalen voor internet kan je nog beter een abbo nemen.

  8. Een niet te rechtvaardigen verhoging in mijn ogen. En weer wordt hetzelfde marketingconcept gehanteerd als bij de abonnementen: vooral niet naar de behoefte van de klant kijken, ‘wij weten wel wat goed voor u is’.

  9. Bizarre prijsverhoging/ dataverlaging zeg!

  10. Wat idioot ik bel/sms bijna nooit maar gebruik des te meer internet! weet iemand een provider waar ze wel bergijpen wat de klanten willen?

  11. Ik doe er niet meer aan mee.
    Overal is tegenwoordig WiFi
    Jaar geleden bij Vodafone 1 gig voor 7,50 dat was redelijk maar nu.

  12. Die mannen kunnen nog veel leren van het Belgische Mobile Vikings systeem.
    Voor een keer blij dat ik Belg ben. 🙂

  13. Ik zag in de VS dat een operator (Metro volgens mij) voor $40 onbeperkt bellen, smsen en internetten aanbiedt. Wat een verschil met onze operators zeg! Geen idee hoe de dekking, kwaliteit of snelheid daar is, maar toch…

  14. Ik zal het wel niet snappen, maar vindt het opzijn minst misbruik van machtspositie.

    Gesteund door ons fijne kabinet, gaan ze nu vragen wat ze willen. Ik zit alleen thuis via wifi op internet, buiten werkt het toch niet, dus laat ze eerst maar eens oplossen waar ik al jaren voor betaal.

    Het is wachten op een slimme jongen die de hele boel kraakt

  15. Wat is nu de beste sim-only oplossing voor een iPad 3G…?
    1 Gb data en geen SMS’jes, belminuten en andere jaren-80 dingen

  16. De prijzen waren al lachwekkend hoog, maar dit..
    Straks 35eu voor 500mn internet, gaat toch nergens meer over man.

    Wnnr staat er nou eens iemand op..?

  17. Wat is dit voor onzin? Voor een maand mobiel internetten vond ik 10 euro voor 250 mb heel redelijk, net genoeg mb en te betalen. Nu moet ik dus 35 euro gaan lappen voor het dubbele aan mb’s die ik toch niet gebruik. De groeten vodafone, oplichters.

  18. @Max: Als je kijkt naar de alternatieven (UPC, Tele2) die mogelijk een stukje eigen ruimte krijgen bij die frequentieveiling.. Ziet het er niet hoopvol uit.

  19. 5000 SMS per maand. Dat zijn er 7 per uur! Hilarisch, ze zijn stapel daar in Limburg.

  20. Hopen dat Apple zelf met een wereldwijde provider komt.. Kunnen ze de sim inbouwen en doen wat ze willen!

  21. Jammer dit word de iPhone minder professioneel voor dit geld

  22. Word eens tijd dat ze unlimited bellen gaan invoeren voor een vast bedrag p/m 😀

  23. Kijk in Zeeland doen ze het slim! Nu de rest nog van nederland

    Binnen een jaar moet er in heel Zeeland een draadloze internetverbinding beschikbaar zijn.

    Het netwerk moet zowel binnen- als buitenshuis beschikbaar zijn, schrijft PZC.

  24. Gelukkig zit ik nog een jaar vast aan tmobile met ongelimiteerd snel inet voor 5 euries

  25. Welke sim-only oplossing is het voordeligste voor een iPad 3G (vast bedrag, snelheid afknijpen na 500 Mb)

  26. Houd rekening mee dat het 200 belminuten is, onbeperkt sms’en als het ware en internet. Tuurlijk is 500 MB absoluut niet veel. Maar men reageert hier alsof die 500 MB alleen al 34,50 euro gaat kosten. Vind het zelf ook absurd veel geld, maar als je kijkt is het toch wel relatief goedkoop. Normaal kost bellen 30 eurocent per minuut en doe je dat met 200 minuten dan betaal je al 60 euro! Een 1000 SMS-bundel kost normaal 9,50 euro. Nu krijg je er 5000 waar de huidige gebruiker dan niet veel aan heeft. 500 MB internet moet voor 90% gewoon voldoende tenzij mits je loopt te streamen. Sowieso thuis op wifi zetten en dan bespaar je al een hoop MB.

    Als je het uiteindelijk uitrekent, is het wel veel goedkoper voor de prepaidbellers. Ze moeten het alleen nog doorkrijgen.

  27. Blijkbaar hebben ze het door dat de klanten de prepaid als alternatief zien voor hun dure abonnementen. Jammer.

  28. Smsen is zo 1999.Ze snappen het niet.Iedereen die ik ken met een smartphone zit aan de what’s app.En straks iedereen aan de wifi.Dag vogels,dag bloemen,dag telecombedrijven.

  29. Wordt een beetje gek van die monopolie positie die ze hebben. De rest zal namelijk wel snel volgen… Dit terwijl de netwerken alleen maar slechter lijken te worden. De verschillen van thuis/mobiel internet worden steeds groter qua prijs Ên kwaliteit.

    Misschien binnenkort een verlengsnoertje kopen en een UPC internetabonnement afsluiten voor 25 euro per maand met onbeperkt 25 MB via WiFi. Modem onder de armen en overal onderweg super snel internet. 🙂

  30. Dit kan niet gekker worden, moeten we rijk zijn voor internet in dit land ofzo? Goodbye Vodafone, Welcome T-Mobile

  31. En daarom gebruik ik Simyo die blijven de goedkoopste.

  32. Grappige is dat ze niet blij zijn met whatsapp,en wat zie je op de vodafonesite bij abonnement sms plus web staan.zie volgende tekst!!Huichelaars zijn het!!!
    Ideaal voor je smartphone

    -Bellen, sms’en + internetten
    uit 1 bundel
    -Afrekenen per minuut
    -Snelheid internet tot 3,6 Mbps
    -Gratis je abonnement aanpassen
    -Whatsapp

  33. En zo wordt maar weer duidelijk dat we al tijden genaaid worden en dat we dus veel te veel voor bellen en sms hebben betaald. Nu kunnen ze die ineens voor veel minder geld leveren. Dat internet moet blijkbaar de nek omgedraaid om een businessmodel uit het stenen tijdperk overeind te houden.

  34. Koop een Blackberry prepaid simkaart bij T-Mobile: voor 10 euro per maand onbeperkt internet en die kan gwoon in je iPhone ( evt met adapter als je de iPhone3 hebt)

  35. @BillSplate: Ik heb sinds kort een Internet bundel die zo’n 2 uur per dag wordt benut. Doe bijna niks maar de allersnelste Smartphone verbruikt zo maar 30 MB per dag. Stelt allemaal niks voo, maar je moet hier wel flink voor dokken. Klopt niet zo gaan je weer van mobiel naar vast, terwijl dat dit andersom is opgestart. Iedere Nederlander richt een Hotspot in om of in huis en dan komen ze gauw op hun schreden terug. Net als in Taiwan en omgeving zit de Streaming Media er aan te komen, maar een Nederlanders vliegt al naar 10 minuten zijn bundeltje uit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.