Reacties voor: Nieuwe Philips Hue Bridge met korting in de Apple Store

De nieuwe Philips Hue Bridge met HomeKit- en Siri-functies is nu met korting in de Apple Store verkrijgbaar. Ook voor nieuwe gebruikers, omdat je niet het serienummer van je oude Bridge hoeft in te voeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 30 reacties

  1. Bedankt voor de tip! Ik zat al op de Philipssite te wachten, maar dit is sneller. Direct besteld! 😀

  2. Let op: Je kunt Siri tot en met 12 lampen gebruiken. Ik heb er zelf 18 dus bij spraak commando’s worden sommige lampen niet aan gezet. Bij “zet alle lampen uit” worden wel alle lampen uitgezet.

  3. Dank voor de tip!
    Meteen besteld.

  4. Let wel even op als je nog moet instappen en nog niets hebt, want een losse bridge kost dan nu wel minder, maar je bent nog steeds goedkoper uit met een starterskit waar 3 lampen bij zitten.

    losse bridge (39,95) + 3 lampen (59,- per stuk) = 216,95

  5. Meteen besteld. Ik baalde van de Philips site daar was alles uitverkocht.

  6. Besteld! Zat ook op de philips site te wachten. Dit is veel sneller.

  7. Wanneer je wilt instappen is zoals mark al aangeeft het beter om een starterspakket te kopen met drie lampen. Karwei had laatst korting op de lampen en de bridge.

    Vind je dit te duur en heb je geen zin om een Ethernet-poort op te offeren van je router dan is de Osram Lightify ook een optie.

  8. Thanks. Via de link in de Hue kortings-email, had het nog lang kunnen duren …

  9. Philips je gaat slecht om met de early adopters. Zij zouden voordeel krijgen (eigenlijk zou het met de eerste bridge al met Siri moeten gaan werken). Philips komt belofte niet na!!! #fail

  10. Met dit apparaat dus geen ander apparaat nodig?!

  11. @Joop: je maakt een geintje hoop ik! Wat heb je er dan aan als je heel je huis vol heb hangen?

  12. thx, gelijk besteld

    Philips en beaumotica maakten er weer een potje van

  13. @Mark niet helemaal waar. Je kunt een starterskit (bridge lampen) al voor 199,95 krijgen

  14. @sz1987: dat zegt hij juist ook… wel goed lezen…

  15. @Jordy!: Ik heb zelf niet getest wat die 12 lampen betreft en vraag het me ook af, maar meestal gebruik je toch scenes om vooraf ingestelde waarden te activeren. Het bedienen van een enkele lamp is sowieso vrij omslachtig in de trend van “zet lamp x op 10% felheid”, “maak lamp y rood” etc. Met scenes werkt dit handiger, waarbij je lampen combineert en dan kunt zeggen ”avonds” om de verlichting voor avonds aan te zetten.

  16. @Ron: kreeg laatst een tip van een andere om de home automater van Matthias te gebruiken voor ruimtes. Zelf nog niet getest om ik de bridge 2.0 nog niet heb. Wel vrij prijzig van €14,99

  17. @Jordy!: Klopt, die gebruik ik zelf ook. Werkt inderdaad erg goed. Er is ook nog een app ‘powerhouz’ deze ziet er wat gelikter uit, maar doet feitelijk hetzelfde. Heb mijn huis inmiddels ‘vol hangen’ (ruim 30:bulbs spots en strips) met hue lampen, dan kan die 14.99 er ook nog wel bij 😀

  18. Lekker, net mail van Philips ontvangen waarmee je je oude beidge met korting kunt inruilen voor een nieuwe. Zit nu op die levering te wachten. Als ik dit had geweten had ik via Apple besteld. Heb nu geen idee wanneer die van mij wordt geleverd.

  19. Ik heb door die brakke site van Philips er blijkbaar twee besteld. Heb er nu een over. Iemand nog interesse?

  20. Origineel geplaatst door bones
    thx, gelijk besteld
    Philips en beaumotica maakten er weer een potje van

    Wellicht zou u dit willen toelichten? Wij hebben niets met die kortingsactie te maken gehad.

  21. Origineel geplaatst door Mho747
    Philips je gaat slecht om met de early adopters. Zij zouden voordeel krijgen (eigenlijk zou het met de eerste bridge al met Siri moeten gaan werken). Philips komt belofte niet na!!! #fail

    Zeuren om te zeuren. Je bent nu in de gelegenheid om hem €20 goedkoper te bemachtigen. Ik heb mijn oude bridge verkocht voor €25 en €15 bijgelegd voor de nieuwe. Ik zie het probleem niet??

  22. @Frits: Je had ook gewoon niets kunnen zeggen. Vind het ook een kwalijke zaak van Philips. Zonder early adopters was er nl helemaal geen bridge 2.0 gekomen.

  23. Origineel geplaatst door Joop
    Let op: Je kunt Siri tot en met 12 lampen gebruiken. Ik heb er zelf 18 dus bij spraak commando’s worden sommige lampen niet aan gezet. Bij “zet alle lampen uit” worden wel alle lampen uitgezet.

    ik zit dus gewoon te wachten op Philips 🙁 , maar begreep dat Siri hue scenes bediende …
    Ik heb bijna 40 lampen , ben ik dan lekker mee, schiet het nog niet op 🙁 maar ja wacht wel ff af ..

  24. Zitten nog flink wat bugs in de combinatie hue/siri/homekit.

    Wordt wel aan oplossingen gewerkt die volgens Philips medio december verwerkt worden in de hue app. Ook moet er nog wat gewerkt worden aan Apple’s homekit denk ik.
    Zie ook Apple Discussions voor meer info.

  25. Iemand een idee waar ik in België de starterskit met de nieuwe bridge reeds kan kopen? Liefst met ecocheque’s

  26. @eva1st: Siri bedient inderdaad scenes, kamers, zones, of losse lampen(accessoires in HomeKit). Volledig na eigen voorkeur en instelbaar. Zones bevatten kamers, kamers bevatten accessoires(waaronder lampen)

  27. Origineel geplaatst door Joop
    Let op: Je kunt Siri tot en met 12 lampen gebruiken. Ik heb er zelf 18 dus bij spraak commando’s worden sommige lampen niet aan gezet. Bij “zet alle lampen uit” worden wel alle lampen uitgezet.

    Origineel geplaatst door eva1st

    ik zit dus gewoon te wachten op Philips , maar begreep dat Siri hue scenes bediende …
    Ik heb bijna 40 lampen , ben ik dan lekker mee, schiet het nog niet op maar ja wacht wel ff af ..

    Hier ook, kan maar 2 scenes selecteren, meer lampen mag ik niet aanmelden met siri. Gaat weer mooi..

  28. Had bridge via Philips besteld. Installatie liep snel, maar nu lijkt er een issue te zijn met HomeKit. Krijg melding dat andere gebruiker al gekoppeld heeft en HomeKit lijkt een sync issue te hebben. Moet wachten op fix om Siri te kunnen gebruiken. Op Hue forum al meer gevallen gezien. #fail dat er zo slecht getest is voor dit product.

  29. Origineel geplaatst door Gertje
    @Frits: Je had ook gewoon niets kunnen zeggen. Vind het ook een kwalijke zaak van Philips. Zonder early adopters was er nl helemaal geen bridge 2.0 gekomen.

    Onzin. Het is geen kickstarter…

  30. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.