Reacties voor: Nieuwe onderdelen van vermoedelijk zwarte en witte iPhone 5

De iPhone 5 komt er in het wit en in het zwart. Dat lijken gelekte onderdelen voor de aankomende generatie iPhone uit te wijzen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Interessant…

  2. ik vind het een prestatie van Apple dat ze de specificaties van een nieuw iphone zo lang verborgen kunnen houden.

  3. Zucht. Gaan jullie straks nog melden dat de iPhone 5 waarschijnlijk een touchescreen heeft?

  4. Dit word echt dé iPhonee ever /s

  5. Origineel geplaatst door Toon
    ik vind het een prestatie van Apple dat ze de specificaties van een nieuw iphone zo lang verborgen kunnen houden.

    Ach, je zult versteld staan van wat je met geld allemaal kunt bereiken. Het recept voor Coca Cola is nog steeds maar bij 2 mensen op de hele wereld bekend.

  6. @Lesley: Dat is toch heel anders? Daar weten maar 2 mensen het die er groot belang bij hebben om het geheim te houden. Bij Apple zijn er hele teams bezig met de iPhone op verschillende afdelingen. Overal kan gelekt worden, van medewerker tot provider, bij Coca Cola is dat niet mogelijk. Flinke prestatie dus.

  7. Origineel geplaatst door ivo
    Zucht. Gaan jullie straks nog melden dat de iPhone 5 waarschijnlijk een touchescreen heeft?

    De iPhone 5 heeft geen touch screen, maar een ram screen.

  8. En waarom zouden deze toebehoren tot de iPhone 5 oid, wat verschilt dit met de onderdelen van bv de iPhone 4? Ik ben geen expert op het gebied maar een vergelijking met oudere onderdelen zou in dit geval toch wel wat geloofwaardiger zijn dan simpel 2 dezelfde onderdeeltjes in 2 kleuren te laten zien!

  9. Origineel geplaatst door ivoZucht. Gaan jullie straks nog melden dat de iPhone 5 waarschijnlijk een touchescreen heeft?

    Ik hoop van wel, ik ben er inmiddels al zo aan gewend! 😉

    Maar ik snap wat je bedoel Ivo!

  10. @hoi
    Denk je dat die mensen op de afdeling bij Apple er geen belang bij hebben om niks te lekken! Ontslag en op je cv staat dat je een grote lekker bent en nieuwe werkgevers zitten daar niet op te wachten! Kortom, die mensen hebben er alle belang bij om te zwijgen!

  11. @Lesley:

    Denk niet dat dit zo is. Elk labo kan onmiddellijk achterhalen welke grondstoffen en substanties in Coca Cola zit

  12. Maar er zijn natuurlijk handenvol operators, toeleveranciers, packagers en groupies die ze niet in de hand hebben

  13. Origineel geplaatst door Daejji@hoi Denk je dat die mensen op de afdeling bij Apple er geen belang bij hebben om niks te lekken! Ontslag en op je cv staat dat je een grote lekker bent en nieuwe werkgevers zitten daar niet op te wachten! Kortom, die mensen hebben er alle belang bij om te zwijgen!

    Dus ze hebben er GEEN belang bij om NIKS te laten lekken? Ik denk dat ze juist WEL belang hebben om niks te laten lekken (A) srry moest even.

  14. @JPosthuma: dat was zijn punt ook (a) :$

  15. @jurgen: als je de ingrediënten weet heb je de receptuur nog niet.

  16. Uit deze post kan ik herleiden dat de iPhone 5 geen externe antenne meer heeft zoals de iPhone 4. (dus misschien wel een externe antenne, maar niet zoals de 4). Want dan had de kleur van de Jack aansluiting zilver geweest…denk ik

  17. Origineel geplaatst door Erwin
    Uit deze post kan ik herleiden dat de iPhone 5 geen externe antenne meer heeft zoals de iPhone 4. (dus misschien wel een externe antenne, maar niet zoals de 4). Want dan had de kleur van de Jack aansluiting zilver geweest…denk ik

    De iPhone 3G heeft ook een zilveren randje bovenop. Dus ben benieuwd of dit überhaupt voor een iPhone is.

  18. @jurgen: Een lijst met ingrediënten is geen recept. Het staat zelfs op de fles wat er in zit. Te truc is hoe je deze ingrediënten mixt, en in welke volgorde in wat tijdsbestek en op welke temperaturen. Kortom er komt heel wat meer bij kijken dan simpel een lijst met ingrediënten.

  19. Origineel geplaatst door Erwin
    Uit deze post kan ik herleiden dat de iPhone 5 geen externe antenne meer heeft zoals de iPhone 4. (dus misschien wel een externe antenne, maar niet zoals de 4). Want dan had de kleur van de Jack aansluiting zilver geweest…denk ik

    Uit zeer betrouwbare bron heb ik mogen vernemen dat er een uit schuif antenne op komt

  20. Geeft al een goede indruk hoe de iPhone 5 er uit komt te zien..

  21. Wat een super marketing strategie! Maanden lang wordt er al gespeculeerd hoe de nieuwe iPhone eruit gaat zien en of dat ie 4GS of 5 gaat heten. De ene zegt dat ie in september komt, de ander heeft het over oktober. De grap is dat eigenlijk niemand het echt weet. En als hij dan eindelijk in de Applestore ligt dan zijn de liefhebbers helemaal dol en staan uren van te voren al voor de deur van de winkel te wachten. Dat is pas echt ervoor zorgen dat je in de picture bent. En dat is de reden dat de iPhone zo goed verkoopt. Hulde voor de marketing afdeling van Apple. Daar kunnen Samsung, BB en HTC nog wat van leren.

  22. Haha BB laat me niet lachen

  23. Alleen omdat het wit of zwart is betekent niet dat het van een iPhone is de witte iPhone heeft trouwen een zwarte koptelefoon
    inplug

  24. En gij geleuft dah…

    Origineel geplaatst door LesleyOrigineel geplaatst door Toonik vind het een prestatie van Apple dat ze de specificaties van een nieuw iphone zo lang verborgen kunnen houden.Ach, je zult versteld staan van wat je met geld allemaal kunt bereiken. Het recept voor Coca Cola is nog steeds maar bij 2 mensen op de hele wereld bekend.

  25. Bovenstaande klopt niet! Iedereen die goed kijkt kan het gelijk zien dat dit geen onderdeel is van de nieuwe iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.