Reacties voor: Nieuwe mobiele dienst Sport2Mobile kampt met opstartproblemen

In Amsterdam is zojuist Sport2Mobile gelanceerd, een informatiedienst met widgets gericht op een bepaalde doelgroep: sportliefhebbers. Helaas lukte het nog niet om de dienst werkend te krijgen op de iPhone of HTC Touch Diamond.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Op de site staat: “Op dit moment is de applicatie al bruikbaar op 70% van de mobiele telefoons. Op de Blackberry en iPhone werkt het nog niet.” (http://www.sport2mobile.nl/faq.php)
    Daar onder staat ook een lijst van telefoons waar het op werkt.

    Dus logisch dat hij het niet op de iPhone doet, maar dat komt nog wel…

    Het is dus niet “Waarschijnlijk heb je een Nokia nodig”, want het werkt ook op veel Samsungs en dergelijke 😉

  2. Zo, die FAQ waar je de ondersteunde toestellen staan is goed verstopt! Bij de preview die een aantal mensen hebben gekregen, zijn de ondersteunde toestellen nooit gecommuniceerd. Ik zie nu ook dat het voornamelijk Nokia’s en Samsungs zijn. Jammer, met een TechfaithWireless Pebble was ik beter af geweest…

    Update: bij Emerce meldt iemand dat het ook niet werkt op een Nokia N95.

  3. Doet me denken aan wat er gisteren in de krant stond ( AD )…. devoetbalstanden.nl alleen is dat alleen voor voetbal gratis sms alerts bij doelpunten. grappig dat dit een dag later dan bekent word.

  4. Vraag me ook af wat dit nu met sport te maken heeft, lijkt meer een mobiele startpagina (wat dan wel weer ok is, behalve dat je je eigen sites niet kan toevoegen).

    Op mijn N95 (vervanger voor iphone met kapot scherm 🙁 werkt de applicatie wel. Zie op de website dat je een moet aanvinken als je een iphone of windowsmobile hebt. Zou het daar aan liggen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.