Reacties voor: ‘Nieuwe MacBook Pro’s worden dunner en krijgen Touch ID’

Apple werkt aan een grote upgrade voor de MacBook Pro met dunnere behuizing, een OLED-scherm voor het toetsenbord en Touch ID voor inloggen en Apple Pay-betalingen. Wie 'm wil moet nog wel even geduld hebben.
Michel Lusthof -

Reacties: 12 reacties

  1. September, nu oktober… Ik hoop toch stiekem dat ze hem in september uitbrengen, dan begint mijn opleiding namelijk.

    Ik kan niet wachten tot ik mijn handen hier op kan krijgen!

  2. “…krachtiger en efficiëntere videokaarten gericht op de meer veeleisende gebruiker, zoals gamers.”

    Ik wist niet dat er ‘veel’ gamers waren op de Mac? Echt veel hardcore spellen komen zeer beperkte uit op de mac. Misschien eerder voor grafische designers?

    Desondanks, wel iets om naar uit te kijken. Wat mij betreft mogen ze het toetsenboard formaat/layout van de normale Macbook ook wel overnemen. Het typt heerlijk.

  3. Als ok dit zo allemaal leest wordt ie in ieder geval heel vet. Ik kan miet wachten. Nu nog eerste een a twee maanden van Mn studie door zien te komen met een zes jaar oude hp.

  4. Beter gewoon september. We wachten al veel te lang..

  5. Voor de Watch dragers lijkt mij de Touch ID een overbodige luxe.

  6. Origineel geplaatst door I-nerd
    “…krachtiger en efficiëntere videokaarten gericht op de meer veeleisende gebruiker, zoals gamers.”

    Ik wist niet dat er ‘veel’ gamers waren op de Mac? Echt veel hardcore spellen komen zeer beperkte uit op de mac. Misschien eerder voor grafische designers?

    Desondanks, wel iets om naar uit te kijken. Wat mij betreft mogen ze het toetsenboard formaat/layout van de normale Macbook ook wel overnemen. Het typt heerlijk.

    Ooit van bootcamp gehoord?
    Ik speelde ook gewoon games op mijn MacBook vroeger, gewoon met Windows en voor de grafische dingen + alledaags gebruik gewoon Mac/iOS.

    Hoop dat ze nou eens standaard met nvidia videokaart komen, want die beroerde interne Intel graphics zijn gewoon niet goed genoeg vandaag de dag.

  7. Ik wacht al heel lang op de nieuwe macs, en ja… Ik wil een fatsoenlijke videokaart, want speel een game zo nu en dan. En dat zal inderdaad gewoon een Windows game zijn.

  8. Origineel geplaatst door Ronald – HD
    Ik wacht al heel lang op de nieuwe macs, en ja… Ik wil een fatsoenlijke videokaart, want speel een game zo nu en dan. En dat zal inderdaad gewoon een Windows game zijn.

    Stop met gamen of een MacBook of laptop dat werkt gewoon niet

  9. Ik wacht ook al een tijd op de nieuwe MacBook pro. Hoop wel dat ze meer dan 1 USB poort hebben 😅

  10. @Niels: Ja mooi, dan kunnen de vastgesoldeerde videokaarten weer smelten en het hele moederbord naar de zak helpen. Alle MBP’s van 2007 tot op heden hebben er systematisch problemen mee.

  11. Origineel geplaatst door Mondo
    @Niels: Ja mooi, dan kunnen de vastgesoldeerde videokaarten weer smelten en het hele moederbord naar de zak helpen. Alle MBP’s van 2007 tot op heden hebben er systematisch problemen mee.

    Daarom zal mijn volgende mbp vast geen discrete graphics hebben (scheelt ook weer pecunia). Zowel mijn 2007 mbp als mijn 2010 mbp hebben dit soldeer euvel. Die van 2007 werd onbruikbaar (elke 2 maanden reflowen), die van 2010 is nog wel prima bruikbaar. Problemen traden voor eerst op na afloop recall periode – tijdens recall periode wel bij Apple geweest om mbp’s te laten testen: in beide gevallen zou er geen probleem zijn. Wel dus. Helaas niets zwart op wit.

    Het is trouwens geen Apple probleem maar een probleem van ATI en Nvidia: loodhoudende soldeertin mag niet meer maar alternatieven die dezelfde warmtestress aan konden werden door hen niet toegepast.

    Aan andere kant, voor mijn photoshop en lightroom gebruik is die discrete graphics wel een zege. Mijn full options 2010 i7 mbp werkt nog steeds naar behoren, een gpu panic (door die soldeer problemen) per twee weken is te overzien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.