Reacties voor: Mogelijke nieuwe Mac Pro gevonden in OS X El Capitan-code

In de code van OS X El Capitan is een verwijzing ontdekt naar een mogelijk nieuw model van de Mac Pro. De verbeterde versie zou tien USB 3.0-poorten krijgen.
Lars Paymans -

Reacties: 8 reacties

  1. Wat? 10 USB poorten? Zijn 3 niet al genoeg?!

  2. Een MacbookPro 15″ refresh met Skylake processoren zou toch ook wel leuk zijn. Ik weet ‘t dat er deze zomer een refresh geweest is maar dat was nog op de Haswell architectuur. Het wordt toch wel tijd om de sprong naar Skylake te maken.

  3. @Richard: Dat vind ik dus ook! Broadwell was al vertraagd en stiekem dacht ik dat ze die niet eens meer zouden toepassen. Complete nieuwe architectuur! Dell heeft met de xps 13 en 15 al Skylake processoren. En met de Surfacebook pro is er ook concurrentie. Echter wordt er in de wandelgangen gesproken over een release van de Macbook pro voor Q1 in 2016 omdat het anders zorgt voor kannibalisatie met de nieuwe Ipad pro ( dat grote ding;) )

    Ik hoop dat ze nog dit jaar komen! Leuk voor onder de kerstboom(A) We wachten maar af..

  4. Je zou toch stilaan enkele Thunderbolt 3 poorten verwachten (USB-C) ipv 10 x USB 3.0? -> externe GPU’s mogelijk

  5. Betekend 10 USB 3 poorten 0 thunderbolt poorten? Het zijn er precies 6 het aantal van het aantal thunderbolt poorten nu.

  6. Mooi die 10x USB-3
    Maar ook 10x lange neus naar USB-C, de nieuwe (non-?) standaard

  7. Dikke +1 voor de Macbook Pro met Skylake. Ik kan niet wachten op de nieuwe line-up. Ik sta direct vooraan bij de pre-orders.

    @Denney: Ik vind je punt omtrent de relatie naar de iPad pro wel een goede. Ik kan mij daar zeker in vinden, maar het is en blijft wel een totaal ander product. Er draait geen OS X op en het lijkt mij niet dat mensen die een Macbook Pro (15″) willen denken “mwah, ik neem de iPad pro wel”. Er zal zeker een kleine vorm van ‘kannibaliseren’ zijn, maar dan wel klein. Oftewel: Kom nou maar met de MBP Upgrade! =)

    Maar wat betreft de Mac Pro. Leuk hoor, zo’n compact kastje die je zelf optimaal samen kan stellen. Maar als ze ‘m nou gewoon open gooien zoals de oude Mac Pro dan maakt het niet uit als er om de paar jaar maar een update komt. Wel interessant natuurlijk voor de niet-doe-het-zelf’rs.

  8. Nog steeds SUPER tevreden met mijn 6core (gekocht in) 2014 Mac Pro..

    En er kan altijd nog een upgrade in qua processor.. Dus. Zat poorten met 6 Thunderbolt!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.