Reacties voor: Nieuwe Lightning-adapters voor VGA en HDMI nu verkrijgbaar

De nieuwe Lightning-adapters zijn nu verkrijgbaar. Het gaat om Lightning-adapters voor VGA- en HDMI-aansluitingen op een televisie, projector/beamer of beeldscherm. Ze kosten 50 euro en worden binnen 2-3 weken geleverd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Volgens mij kan ik beter een ”Lightning-naar-30-pens-adapter” kopen want ik heb al een 30 pens naar HDMI kabel voor de iPad en iPhone. Dan ben ik goedkoper uit en kan ik dat blokje eventueel ook weer met al mijn oude kabels of audio devices gebruiken. Heb nog een logitech speakersetje en mijn broertje een (grote) draagbare speaker waar je bovenop een iPhone kan prikken.

  2. Vond de 30-pin naar HDMI die toen €40,- was al een grote investering, maar €49,- vind ik helemaal van de zotte… wnnr ik een nieuwe iPhone en ipad aanschaf heb ik dus niks meer aan mn adaptertje..

  3. De USB en SD CARD adapter werden gewoon genoemd in de Keynote toch? Ga er vanuit dat die ook beschikbaar zullen zijn binnenkort.

  4. @Raoul: Jammer Raoul, die connector ondersteund geen video. Ik dacht hetzelfde namelijk, maar helaas…

  5. Wat een prijzen weer..

  6. Schandalig gewoon even googelen DX.com!

  7. DX.com heeft sinds begin deze week ook lightning kabels. Ik denk dat ik die maar eens ga uitproberen.
    Ze hebben alleen helaas nog geen converters 🙁

  8. @Toon: Ik zie het nu inderdaad op de website staan.

    Met deze adapter kun je apparaten met een Lightning-connector aansluiten op een groot aantal 30-pens-accessoires.* Ondersteuning voor analoge audio-uitvoer, USB-audio, en synchroniseren en opladen. Video-uitvoer wordt niet ondersteund.

    Al is dat blokje nog steeds handig om te hebben, zal het dus een Lightning-adapter met HDMI-aansluiting worden. Prijzen van al die spullen zijn echt belachelijk. Grote Apple fan maar dit is gewoon beetje overdreven voor een kabel. Volgens mij kan ik nog beter een Apple TV aanschaffen om draadloos het beeld te streamen. Maargoed zo’n kabeltje is ook altijd handig om bij je te hebben.

  9. 49 euro xD Ik koop hem wel op eBay. 49 euro voor een rotkabeltje is toch niet leuk meer :S

  10. Hmmmmm, liever had ik dat fabrikanten massaal Airplay (mirror) gingen ondersteunen. Dan zijn kabels verleden tijd.

  11. @Raoul: Hihih, het gaat er niet om wat voor jouw het goedkoopste is. Lol, het gaat er om wat het meeste opbrengt voor Apple

  12. 49 euro is een pittige prijs voor een HDMI adapter, terwijl je voor 99 euro een AppleTV hebt en dan kan alles gewoon draadloos en met veel meer mogelijkheden. Oké het is wel meer, maar het verschil is toch niet zo groot meer.
    En met z’n AppleTV kun je dan geweldig naar de Apple Keynote kijken.

  13. Koop dan een Apple tv voor 99 euries. Dan heb je ook je grote beeld op tv plus nog veel meer…
    Belachelijke prijzen!

  14. Da’s ook niet duur hé, voor zo’n mooie adapter.

  15. Bij de volgende presentatie hoor ik Tim Cook al zeggen ” the number of sales from our hobby appletv is absolutely amazing”.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.