Reacties voor: Nieuwe leider Windows Mobile ziet het helemaal zitten

De nieuwe baas van Windows Mobile is blij dat Android en iPhone de interesse in smartphones hebben vergroot.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. dingen voor elkaar krijgt en knopen doorhakt en da’s precies wat Windows Mobile nodig heeft.

    misschien dat hij dan de vastlopers ook kan oplossen…

  2. Ok bijna 2x zoveel windows op mobiel. Maar hoeveel keer kleiner is Apple wel niet dan MS. Who’s winning?

    Ps windows mobile is LELIJK, zonde want verder is sony xperia 1 bijv. mooi.

  3. Ze zetten WM door? Krijg je er dan ook weer gratis virussen en trojans bij? Plus, een extra abonnement op registerfouten en missende .DLLs? En hoe zit het met de vastloop service, wat gaat die kosten?

  4. zonde want verder is sony xperia 1 bijv. mooi.

    Afgezien ook van dat het een slider phone (bah) is en een stylus (bah) gebruikt wordt…

    Afgezien van de HTC Touch toestellen en wat Symbian toestellen zijn andere smartphones niet echt serieus te noemen op de markt. Ze dienen meer als opvulling van een portfolio dan als serieuze koopoverweging van een serieuze klant…

  5. @Erp
    voor jou misschien. ik mis mijn HTC Wizard nog steeds, aangezien daar een volledig toetsenbord op zat, je de mogelijkheid had om meer software te installeren, zonder dat deze goedgekeurd moest worden door de fabrikant van de software of de provider, en de extra functies. daarnaast vond ik een stylus helemaal niet vervelend werken, maar dat ding was net zo lelijk als een auto met xenon lampen. het ziet er lelijk uit, zo erg dat het pijn doet aan je ogen.

  6. Origineel geplaatst door Arawn
    @Erp
    voor jou misschien. ik mis mijn HTC Wizard nog steeds, aangezien daar een volledig toetsenbord op zat, je de mogelijkheid had om meer software te installeren, zonder dat deze goedgekeurd moest worden door de fabrikant van de software of de provider, en de extra functies. daarnaast vond ik een stylus helemaal niet vervelend werken, maar dat ding was net zo lelijk als een auto met xenon lampen. het ziet er lelijk uit, zo erg dat het pijn doet aan je ogen.

    Tja, ik laat m’n auto ook door de dealer onderhouden én echte merk-onderdelen plaatsen die door de dealer goedgekeurd zijn, zodat mijn auto niet vastloopt. een stylus raak je alleen maar kwijt. Je vingers doorgaans niet…

  7. Zal wel zijn dat hij het ziet zitten, zoveel inspiratie opgedaan dankzij de iPhone…

  8. Vastlopers??? Wat doen jullie in de vredesnaam met die toestellen? Ik heb een iPhone3G en een Samsung i780. Ik plemp echt van alles en nog wat op die i780 maar vastlopers heb ik nog *nooit* gehad. Crashende apps, ok, dat wel. Maar dat heb ik ook op mn iPhone. Heb je soms een Russische ROM oid op die phone geinstalleerd. Dan snap ik het.

    Voor de rest ben ik het met Arawn eens. Je kunt tenminste op WM met goed fatsoen een 3rd party app zetten zonder dat de fabrikant zich er mee wil bemoeien. Maar goed, ik realiseer me ook wel weer dat dat gebemoei van Apple z’n voordelen heeft (het wordt zo wel lastiger een virus/worm in een app in te bouwen waarmee het een iets veiligere wereld is op de iPhone).

  9. @Richard – vastlopers op wm, niet op iphone

  10. Origineel geplaatst door Richard
    dat gebemoei van Apple z’n voordelen heeft (het wordt zo wel lastiger een virus/worm in een app in te bouwen waarmee het een iets veiligere wereld is op de iPhone).

    Nou ik lever graag die ‘iets veiligere wereld’ in voor een open systeem (android) / semy open systeem (WM).

    Mijn inziens worden er teveel handige apps tegen gehouden, en kunnen bepaalde tools van Apple zich bij lange na niet meten met die op WM/blackberry

    Ik denk dan met name aan zakelijke apps (Agenda / Taken / etc) het is mijn inziens echt onvergetelijk dat de Agenda zo incompleet is en er geen Sync voor taken aanwezig is. (En er zijn verschillende partijen geweest die dit aan wilde pakken maar tegengehouden zijn door Apple…)

    Let op: ik ben juist wel een iPhone-fanboy (mijn WM’s al een halfjaar niet meer aangezet) maar de iPhone is er nog lang niet.

  11. Nu we toch zo lekker off-iPhone-topic bezig zijn:

    Z’n tanden zijn wel lekker wit, hij kan zo in een Prodent reclame.

  12. @jimkok.. lees maar eens goed wat Richard zegt. Hij zegt het wel goed 😛

    Verder 18 miljoen WM licenties verkopen in een jaar. Tja. Dat koop je standaard op die telefoontjes..er was nauwelijks iets anders en je kocht het INCL. WM systeem.. of je er gelukkig mee was of niet.
    De iPhone koop je voornamelijk VANWEGE het systeem.

    Ik zie B. Gates ook gerust zeggen dat Windows zo goed verkoopt.. nee meneer Gates..je hebt een bepaalde monopolie en of je wil of niet.. op 95 procent vd computers is Windows voorgeinstalleerd..maar of we er allemaal blij mee zijn?

  13. Ik heb ook zowel vastlopers met de iPhone maar heb ze ook gehad met WM. Vastlopers is iets wat de smartphone eigen is. Ellende is dat vastlopers altijd lijken te gebeuren op het moment dat het je het minste uitkomt.

    Heb overigens eenzelfde probleem waar ik ook last had van WM. Als ik in een ruimte ben geweest met 0,0 bereik dan denkt mijn iPhone dat hij nog steeds bereik heeft. Echter als ik dan wel bellen dan weigert hij dienst. Pas vaak na even kort of vliegtuig modus pakt hij alsnog de juiste mast op.

  14. Wat die vent zegt klopt niet, want apple heeft bijna 13 miljoen iphones verkocht sinds de lancering en 10 miljoen dit jaar. Waarvan 6,9 miljoen in het laatste kwartaal.
    En we weten allemaal waarom Apple in de eerste helft van dit jaar niet zoveel iphones verkocht heeft. Microsoft moet zig zeker zorgen maken want, als de iphone zo door gaat verkopen ze er zeker meer dan microsoft. En de iphone moet nog in veel landen op de markt komen waaronder China en Rusland doet dit kwartaal mee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.