Reacties voor: ‘Nieuwe iPods volgende week verwacht, mogelijk grote update voor iPod touch’

De nieuwe iPods komen er aan: rond 14 juli zou Apple van plan zijn om de nieuw gekleurde iPod touch, iPod shuffle en iPod nano te introduceren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Mogen we dan eindelijk ook eens minimaal 128GB verwachten in de iPod Touch??

  2. Breng de ipod classic terug

  3. Ik hoop ook op een ipod touch met 128gb of meer.Zeker nu de ipod classics 160gb niet meer in het gamma zit.

  4. Origineel geplaatst door tim: Breng de ipod classic terug

    Of dat zomaar kan

  5. Komt er dan volgende week een Keynote?

  6. @Laurens: ik denk dat het een stille update word, anders had Apple deze week dinsdag wel aangekondigd dat er een Keynote aankomt.

  7. snap eigenlijk niet dat er nog mensen zijn die een ipod touch kopen. Als je dan toch voor die grootte gaat, dan gebruik je toch gewoon je smartphone als mp3 speler

  8. Gewoon standaard 64 GB aanbieden bij de nieuwe iPod. 128 GB zou helemaal mooi zijn maar dan voor €50 euro extra. Maar ja.. Apple zou weer komen met een 16 GB iPod. Wat een grap.

  9. @Maarten: Helemaal gelijk heb je! Ik gebruik mijn iPod touch helemaal niet meer. Ik gebruik mijn iPhone 6 voor alles inclusief muziek en met de opkomst van streaming diensten gaat dat alleen maar meer gebeuren lijkt mij. Ook al ben ik geen voorstander van streamen. Geef mij maar lekker ouderwets via iTunes muziek synchroniseren!

  10. @Maarten:

    Ik zou denk ik als nog wel kopen al voldoet mijn oude iPod toch nog, ik zet deze op de Böse speaker en mijn eigen telefoon is gewoon vrij veel beter vind ik.

    Dit voor weekendjes weg of vakantie enzo

  11. heb nog wel een classic over hoor, voor de liefhebber…

  12. @maarten
    Mijn dochter van 9jaar heeft er een gekregen, die is nog te jong voor een smartphone met bijbehorend abonnement. Een ipad vond ze te groot om overal mee te nemen.

    En als muziekcenter hebben wij nu een ipod classic in een sounddock staan in de woonkamer. Als die kapot is ga ik die niet vervangen door een smartphone met abbo, maar door een ipod touch.

    Dus ipod touch heeft wel degelijk nog zin!!

  13. Het enigste wat me zou interesseren is een betere camera in de nieuwe iPod.

  14. Als fervent iPod Classic gebruiker zou ik de denken dat het voor Apple toch net zo moeilijk hoeft te zijn om die nieuwe DRM ook voor dit device beschikbaar te maken.
    Ik kan niet streamen met die iPod Classic, maar wel syncen met iTunes.
    Als ik nu via Apple Music iets lokaal wil bewaren (en daar zit dan die nieuwe drm op) en vervolgens wil syncen naar m’n iPod dan hoeft dat toch niet zo moeilijk te zijn.
    Er zit nu ook al een DRM check op voor zaken die ik gekocht heb in de iTunes Store. Dus het lijkt me niet meer dan een extra check toevoegen.
    Of zie ik het nu weer te simpel ?!

  15. IPods zijn overbodig een iPhone met veel opslag kan veel meer een classic zou ik nog wel willen hebben

  16. Origineel geplaatst door Maarten: snap eigenlijk niet dat er nog mensen zijn die een ipod touch kopen. Als je dan toch voor die grootte gaat, dan gebruik je toch gewoon je smartphone als mp3 speler

    Maarten, voldoende kinderen die een iPod hebben en geen smartphone. Mijn dochter is 5 en veel en veel te jong voor een smartphone

  17. @Frits:

    Nee een iPod voor een 5-jarige is een goed idee. Alsof ‘t niet kunnen bellen een verschil maakt.

  18. Mensen met hun loze kreten. Mijn kinderen zweren bij hun iPod en hun muziek. Niet iedereen is oud genoeg voor een iPhone (en rijk genoeg).

  19. Heerlijk hoor. Een Classic in mijn auto met usb verbonden met mijn radio met touchscreen. 8000 nummers om uit te kiezen. Ik hoop dat hij het nog lang blijft doen!

  20. Leve de ipod. iPhone vind ik gewoon niks.

  21. … Rond 14 juli zou Apple de nieuwe iPods uitbrengen…

    Rond vandaag dus, maar zie nog niks …

  22. Het is en het blijft een gerucht, ook op Mac Rumors zijn geen melding.
    Het kan maar zo dat er geheel niets gebeurt, de iPod tab is al een poos uit de store verdwenen.

  23. 128 gig gehaald, alleen zo jammer dat er een simpel koptelefoon bij zit niet eens de remote versie ( belachelijk )

  24. @peter C: Je zou toch denken dat voor die prijs er wel een betere af zou moeten kunnen. Voor veel minder heb je een echte smartphone èn snelle 128GB micro-SD kaart. Dat houdt mij tegen, ik zou best een 128GB willen maar niet voor díé prijs…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.