Reacties voor: Nieuwe iPod-kleuren gespot in iTunes 12.2

Krijgen de iPod touch, shuffle en nano een nieuw likje verf? Als we deze afbeelding in iTunes 12.2 mogen geloven wel.
Lees het complete artikel → Nieuwe iPod-kleuren gespot in iTunes 12.2
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. iPod lijkt op plaatje nu gebaseerd op 4,7 inch iPhone 6…. Of zie ik dat verkeerd?

  2. @Robert Reenders: dat zie je denk ik verkeerd, want er zijn nog steeds 5 rijen apps en de iPhone 6 heeft er 6 ( zonder Dock).

  3. Dit is toch hoe een mp3 speler moet zijn! (Apple music) de muziek zoeken die je wil, offline zetten en klaarrrr. Hopen dat het ook op deze manier kan bij de shuffle.

  4. Origineel geplaatst door Justin w
    Dit is toch hoe een mp3 speler moet zijn! (Apple music) de muziek zoeken die je wil, offline zetten en klaarrrr. Hopen dat het ook op deze manier kan bij de shuffle.

    Bij de Nano denk ik wel. De Shuffle is echt afhankelijk van de computer.

  5. Ik vind de kleuren blauw en roze een beetje eruit zien als die goedkope merkloze mp3-spelertjes. Gelukkig is er nog slate…

  6. Leuk idee van Apple maar hoe wil je dit gaan gebruiken met Apple Music? Ik snap dat je nummers offline kan opslaan en luisteren maar dan zou ik toch wel minimaal een 64 GB opslag capaciteit verwachten ook al zijn er mensen die niet zoveel nodig hebben ik vind wel dat dit midden 2015 de standaard moet zijn.

  7. @Angelo: Een 64GB versie is er al sinds de 3e generatie, dus snap je punt niet helemaal. Tenzij je bedoelt dat juist de iPod nog meer dan dat verdient, dat ben ik dan met je eens. De Touch was er eerder met 64GB dan de iPhone, maar nu is alleen de iPhone met 128GB verkrijgbaar. Ondergraaft een beetje het bestaansrecht van de Touch, zeker icm de oude hardware.

    Hoop dan ook dat er meer vernieuwing komt dan alleen andere kleurtjes…

  8. @Ferryman: Vooral dat laatste idd! Ik hoop echt dat Apple dit jaar s een nieuwe ipod touch uitbrengt met de specs tussen de iphone 6 en 6s in. Als een soort ‘ultieme’ itouch. Want die huidige nieuwste loopt op alle gebieden zo achter, en dat terwijl dit product apple voor een groot deel groot heeft gemaakt.

  9. @Ferryman: Ik bedoel dat 64 GB de standaard moet zijn, dus het instapmodel. Want 8 of 16 is schandalig en 32 vind ik niet voldoende voor een iPod

  10. Op de foto staat er Tuesday 14. Inderdaad, deze maand valt de 14e op een dinsdag. Kunnen we dit dan vroeger verwachten dan september?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.