Nieuwe iPhoneclub Editor: Karim Osman

Karim is onze meest recente aanwinst in het editorteam van iPhoneclub.nl. Karim zal zich vooral gaan bezighouden met schrijven over applicaties en games en in deze post stelt hij zich voor!
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

KarimWe zijn al erg blij met de toevoeging van Richard (ironmanixs) aan het iPhoneclub-team, maar sinds gisteren hebben wij weer een extra editor in ons midden: Karim Osman. Karim zal voor iPhoneclub.nl vooral de softwarenieuwtjes gaan schrijven, want dat is zijn grote iPhone-passie: zoveel mogelijk apps en games uitproberen. Gezien de enthousiaste reacties op de tips en handleidingen van Richard hopen we uiteraard dat ook Karim’s bijdragen op hetzelfde enthousiasme van de iPhoneclub-bezoekers mogen rekenen.

Na onze oproep voor uitbreiding van het editor-team heeft Karim vrijwel meteen een uitgebreide e-mail gestuurd waaruit eigenlijk al meteen bleek dat hij de juiste man voor iPhoneclub.nl was. We laten daarom zijn introductie graag aan hemzelf over πŸ˜‰

Ik ben dus Karim Osman, 22 jaar oud en student International Business and Management Studies. Hiervoor heb ik een MBO ICT-studie afgerond en heb een studie gevolgd aan de Arab Academy for Science and Technology in Cairo (Egypte). Naast mijn studie ben ik vaak bezig met ICT-gerelateerde zaken en dan met name op Mac OS X- en Linux-gebied. In mijn vrije tijd doe ik aan Breakdance samen met mijn groep V.O.F. Come Correct. Ohja: mocht je kijker zijn van het tv programma Holland’s Got Talent dan zie je ons vast nog wel voorbij vliegen. Tevens hou ik van reizen en leg dit ook allemaal vast in mijn travelblog Karim.JP. Uiteraard ben ik – net als zovelen van jullie – helemaal gek van de iPhone en ik vind het vooral relaxed om lekker met apps en games te klooien. Mijn favoriet op dit moment is zonder twijfel Gemlogic.

Naast deze waslijst heeft Karim blijkbaar nog genoeg vrije tijd over ;), want hij is alweer bezig met een volgend leuk iPhone-gerelateerd project, maar daarover later meer …

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2008, 18:09
Categorie Round-up
Onderwerp iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.