Reacties voor: Nieuwe iPhone uitgesteld tot terugkeer Steve Jobs?

Volgens een nieuw gerucht zou Apple de aankondiging van de nieuwe iPhone willen uitstellen totdat Steve Jobs terugkeert, eind juni.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Klinkt best logisch.

  2. Zoals er al in het bericht staat, Apple zal een nieuw event moeten organiseren, en om niet moeilijk te doen maar het kost allemaal geld en ook lijkt het me sterk om 2x in een maand zo’n evenement te organiseren…

    Zullen ze ook wachten met het vrijgeven van iPhone OS 3.0 totdat Steve terug is?

  3. de 3.0 komt wel(hoop ik)

  4. “iPhoneS”?????

  5. Wanneer ze nu aankondigen dat er een nieuwe iPhone aan komt, dan verkopen ze geen iPhone 3g’s meer. Zo komen de providers niet af van hun laatste voorraden en zo kunnen de providers geen nieuwe iPhone’s aanbieden, of de 3G’s weggooien/verkopen voor een lage prijs.

  6. Er wordt toch bijna nooit aankondiging gedaan naar nieuwe hardware? En het feit dat er nadruk gelegd op snow leopard lijkt me ook niet heel betrouwbaar

  7. Appel heeft toch nog nooit van te voren gezegd dat er nwe hardware word gepresenteerd op een specifieke datum, daar word pas wat over gezegd als het daadwerkelijk word aangekondigd eerder niet.
    Dat we het allemaal verwachten is een ander verhaal.

  8. Ik verwacht eigenlijk ook pas een nieuwe iphone bij terugkomst van Steve Jobs. Dat streelt zijn ego.

  9. Dat persbericht zegt niks, vorig jaar stond er ook weinig interessants over de iPhone in het persbericht en toch werd de 3G aangekondigd.

    Daarnaast lijkt het mij zeer vreemd dat de iPhone-aankondiging “uitgesteld” wordt tot de terugkeer van Steve Jobs. Het is leuk voor de Apple-adepts als hij het aankondigt, maar laten we de invloed van de aankondiging niet overdrijven, 99% van de mogelijke kopers weten niet eens wanneer en door wie de iPhone is aangekondigd.

  10. Ik zou niet weten waarom ze Steve Jobs nodig hebben om een nieuwe iPhone aan te kondigen.
    Ze hebben ook al een aantal andere events zonder hem gedaan, dus dit kan er ook wel bij.
    Geen probleem als je het mij vraagt en vooral grote onzin om te geloven dat ze de iPhone launch uitstellen.
    Wat te denken van alle 1st day abonnees met een 2G iPhone?
    Die willen ze denk ik graag een iPhone geven i.p.v. dat ze overstappen, omdat ze geen goed alternatief bieden.
    3G neem je nu immers niet meer als je je een beetje verdiept in de ontwikkelingen.

  11. Als Munster een verrassingsevenement gaat organiseren in juni en hij verteld dat nu, is dat toch geen verrassing meer?!

  12. volgens mij kan apple nu aantonen dat ze het zonder steve ook redden

    nu op steve wachten is een mooie geste OF een teken van zwakte

  13. Origineel geplaatst door Calvin
    volgens mij kan apple nu aantonen dat ze het zonder steve ook reddennu op steve wachten is een mooie geste OF een teken van zwakte

    Indd… Het heeft indd nadelen.

  14. In ieder geval ik kan pas volgend jaar een nieuwe iphone bestellen.

  15. marketingtruc? steve himself + apparaatjes = meer succes? voordat de foon hier nog niet was, kreeg je bij de zoekterm ‘iphone’ op youtube vooral jobs te zien met het apparaat..

  16. Dus ze wachten met het aankondigen van een product dat Apple miljoenen euro’s gaat opleveren, totdat Steve Jobs terugkeert?

  17. Bij Apple gaat het dan ook meer om de style dan om het geld. Juist dat maakt ze zo succesvol.

  18. Onzin, Apple is een normaal bedrijf wat net als elk ander bedrijf uit is op winstmaximalisatie. De manier waarop ze hun succes bereiken maakt Apple uniek, maar de gedachte erachter (zoveel mogelijk geld verdienen) is dat zeker niet.

  19. Origineel geplaatst door Marco
    Onzin, Apple is een normaal bedrijf wat net als elk ander bedrijf uit is op winstmaximalisatie. De manier waarop ze hun succes bereiken maakt Apple uniek, maar de gedachte erachter (zoveel mogelijk geld verdienen) is dat zeker niet.

    Precies! Niks meer aan toe te voegen

  20. als de iphone niet op 8 juni geïntroduceerd word komt ie niet veel later. Ik ben benieuwd wat ze anders gaan demonstreren als voer voor developers om in de toekomst voor te gaan ontwikkelen.

    een tablet Mac?

  21. Zouden ze miljoenen verkopen uitstellen omdat er een directeurtje ziek is? verkeerde volgorde volgens mij bedrijf afhankelijk maken van een persoon.
    Het is maar een analist die die uitspraak doet, waarschijnlijk laatste van zijn carriere volgens mij

  22. Nou laat die nieuwe Iphone maar zo snel mogelijk komen. Zit ondertussen alweer 1,5 jaar met mijn 2G en ben wel toe aan snel internet, liefst op een nieuwe Iphone ipv die 3G. Mijn SIMonly abbo is al lang afgelopen… dus het kan me niet snel genoeg gaan.

    Dan maar zonder Dhr. Jobs

  23. Origineel geplaatst door Phrsh
    “iPhoneS”?????

    Jij moet dringen wens wat vaker hier nieuws komen lezen! ^^

  24. Waarom zou Steve niet op 8 juni de presentatie van de nieuwe iPhone(s) kunnen doen? Hij is dan wel geen 6 maanden weg maar de aankondiging was dat hij na 6 maanden zeker weer terug zou zijn toch?

  25. Ik denk dat ze inderdaad wachten met de nieuwe iPhone, maar ik kan me niet voorstellen dat ze OS 3.0 pas vrijgeven wanneer Steve Jobs weer terug is..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.