Reacties voor: ‘Vernieuwde iPhone SE verschijnt in het voorjaar van 2018’

Apple zou plannen hebben om in het voorjaar van 2018 een vernieuwde iPhone SE op de markt te brengen. Dit model zou lijken op het huidige model, maar dan met een A10-chip.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Ik zit te wachten op een nieuwe SE (vanwege het formaat), maar ik wil dit keer wel iets met een ander uiterlijk

  2. Zelfde formaat maar met een iets groter scherm zou top zijn. Ruil mijn huidige iPhone toch meestal pas in in het voorjaar dus ik wacht zeker af 🙂

  3. Waarom niet het design van de huidige iPhones (6,6s en 7) en dan in een 4 inch formaat?

  4. Waarom kiest Apple niet voor het iPhone 6(s) 7 design

  5. Zo inderdaad zeg. iets dunner en je hebt de perfecte telefoon.. zeker met 128gb. Een genot!
    Blijf het leuk vinden dat ik lekker handzaam ben met 64gb en snelle software

  6. En wellicht is het een optie om het dan ook waterbestendig te maken zoals de huidige iphone 7 serie nu

  7. Als de nieuwe in hetzelfde jasje (maar dan in 4″) als de iPhone 6, 6s en 7 komt, dan heb je wat mij betreft de ideale iPhone. Weer hetzelfde design zou wel een afknapper zijn. Na 7 jaar iphone 4 graag een ander design 🙂

  8. @Mike: Liever andersom: de 6 (7/8/….) in het jasje van de 5 en dan het liefst zonder camerapukkel als het eventueel kan
    Dus iets dikker => meer batterij en dan maar gelijk een headphone poort in…
    Wat een verademing zou dat zijn.

  9. Slim als Apple met vernieuwde SE komt. Er blijkt toch een duidelijke markt voor: de Apple liefhebber van een wat kleiner en simpeler no-nonsense iPhone voor een lagere prijs. Niet mijn ding, maar duidelijk een aparte groep klanten. En waarom niet: eerst in India en dan elders. Het was al duidelijk dat Apple de Indiase markt wil veroveren.

  10. @JK: aub niet zeg, iphone 6 tot 7 is toch wel het allerlelijkste design ooit gezien. Daarom ben ik nooit gaan overstappen van een 5 en SE naar een 7.

  11. Perfect toestel die iPhone SE, ik heb de 64GB uitvoering vorig jaar gekocht. Het is voor mij voldoende en met 1 hand te bedienen.

  12. ” Dit lijkt echter onwaarschijnlijk, omdat Apple een nieuw iPhone-model altijd eerst in de grootste landen beschikbaar stelt, waaronder Amerika en het Verenigd Koninkrijk”….. beste schrijver van dit artikel, heb je enig idee hoe groot India is??? 1,3 miljard inwoners. Dat is ongeveer 4 keer zoveel dan Amerika en Verenigd Koninkrijk bij elkaar.

  13. @Rv: Alleen hebben veel mensen in India niet het geld om zelfs de goedkoopste iPhone te kopen. Dus ik ben benieuwd wat Apple gaat doen.

  14. Momenteel ben ik nog in het bezit van een iPhone 6. Nu kan ik mijn abonnement verlengen en ben aan het kijken naar een iPhone 7 plus.

    Is dit raadzaam om te doen, of toch wachten op een nieuwe iPhone. Dus nog 3 maanden volhouden met mijn iPhone 6 met wat mankementjes.

  15. Origineel geplaatst door Appeltje
    @Rv: Alleen hebben veel mensen in India niet het geld om zelfs de goedkoopste iPhone te kopen. Dus ik ben benieuwd wat Apple gaat doen.

    India heeft een groeimarkt en behoort tot de BRIC-landen. Natuurlijk zal niet iedereen in India zich een iPhone kunnen permitteren, maar dat geldt ook voor mensen in onder meer de Verenigde Staten van Amerika.

  16. En toch vond ik het iphone 3 model nog steeds de mooiste 🙂
    Natuurlijk wel met een iets groter schermpje.

  17. @Jlangehoven: ik heb zelf al te vaak een iPhone gekocht omdat ik niet kon wachten. Later spijt van. Dus mijn advies, ga nog een paar maand door met je iPhone 6. 😉

  18. Een SE met A10? Zelfde uiterlijk? Yessssssss!!!! Dat is precies wat ik wil!

  19. @Beebs: Kleinere bezels zouden ak helpen, maar die retro iPhone look mag wel blijven. Gewoon ergonomisch doorzichtig hoesje kopen!

  20. @Joran Bloem: Vooral leuk als je reacties krijgt met ; heb jij de 4 nog?

  21. Oledscherm met dunne bezels!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.