Reacties voor: Nieuwe iPhone-reclamespots: On Hold en First Steps

Apple heeft twee nieuwe reclamespots gemaakt: bij On Hold kun je zien dat je je nooit verveelt als je in de wacht staat en bij First Steps verstuurt een moeder het videofilmpje van de eerste stapjes naar de grootouders.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Leuk, alleen jammer dat je tijdens een gesprek alleen maar wifi als data verbinding kunt gebruiken ipv umts.

  2. @doezel: Hoe kom je daarbij? Dat was bij GPRS/EDGE zo, maar bij de huidige iPhone niet. Spraak en 3G kan gelijktijdig.

  3. @Gonny van der Zwaag Ik heb een 3GS en mijn 3G verbinding word beëindigd op het moment dat er een telefoontje binnenkomt. en als ik bijvoorbeeld mijn exchange kalender raadpleeg tijdens een telefoongesprek valt die weg…

  4. hahaha….de eerste voorzichtige stappen richting multitasking?

  5. Ik dacht dat mms niet standaard mogelijk was op de iphone.

  6. @eAzyE:
    laten we het hopen

  7. Vind dit zelf de minste spotjes voor de iPhone in lange tijd. De app spotjes gingen vaak over apps die de iPhone uniek en bijzonder maakte. Dit zijn functies waar geen consument van opkijkt.

  8. Dit spotje is een reactie op de leugens die rond het multitasken hangen.

    Dit weekend kwam er nog iemand aan mij vragen of het echt waar was dat het onmogelijk was om te surfen en muziek te luisteren tegelijk op een iphone/ipad

  9. Origineel geplaatst door Daniel Kraaij (DaanK Interworking)
    @Gonny van der Zwaag Ik heb een 3GS en mijn 3G verbinding word beëindigd op het moment dat er een telefoontje binnenkomt. en als ik bijvoorbeeld mijn exchange kalender raadpleeg tijdens een telefoongesprek valt die weg…

    Meen je dit nou serieus? De applicatie die je in beeld hebt wordt toch altijd automatisch gepauzeerd als er een gesprek binnenkomt? Hoe weet je anders dat er een gesprek is en wie er belt?

    Als ik jou was zou ik het eens andersom proberen: eerst bellen en daarna een paar apps installeren of gaan internetten.

  10. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Als ik jou was zou ik het eens andersom proberen: eerst bellen en daarna een paar apps installeren of gaan internetten.

    Dat heb ik dus gedaan door mijn agenda te raadplegen als ik bel. Dan word het telefoongesprek afgebroken. Maar ik dacht dat dat een standaard limitatie was van de iphone.

  11. Tijdens een telefoongesprek kan ik verschillende apps openen en raadplegen maar als er een internet verbinding voor nodig is kan de app geen nieuwe info van het internet afhalen.

    Kortom: Bellen en andere apps openen is mogelijk
    Bellen en tegelijkertijd internetten is niet mogelijk omdat GPRS/UMTS niet werkt.

    (IPhone 3GS 16g wit)

  12. @Daniel Kraaij (DaanK Interworking): Dit zou niet moeten gebeuren als je daadwerkelijk met 3G verbonden bent. Dus ik zou jou iPhone dan eens na laten kijken.

    Tevens apart dat je gesprek direct stopt als je data probeert binnen te halen. Volgens mij heeft een voice nog altijd voorrang t.o.v. data.

  13. Origineel geplaatst door Tommy
    @Daniel Kraaij (DaanK Interworking): Dit zou niet moeten gebeuren als je daadwerkelijk met 3G verbonden bent. Dus ik zou jou iPhone dan eens na laten kijken.Tevens apart dat je gesprek direct stopt als je data probeert binnen te halen. Volgens mij heeft een voice nog altijd voorrang t.o.v. data.

    Mja, ik vond het ook al raar. misschien toch nog maar eens kijken of ik de iPhone kan laten maken.

  14. Slim van Apple..

    Even allemaal negatieve informatie die rond gaat met wat filmpjes rechtzetten.

    Iemand die geen iphone heeft zal door het negatieve nieuws denken dat er geen multitasking mogelijk is veel mensen weten volgens mij ook niet dat je met het ding kunt filmen en mmsen.. Omdat deze functies pas later zijn toegevoegd, terwijl de 3G en de 3Gs van buiten identiek lijken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.