Reacties voor: Nieuwe iPhone-reclame van Apple: Dilemmas

Apple bespreekt in haar nieuwe reclame de iPhone-applicatie Urbanspoon, waarmee je naar restaurants in de Verenigde Staten, Londen, Sydney en Melbourne kunt zoeken. Helaas minder nuttig voor Nederlanders en Belgen, maar zijn er alternatieven?
Lees het complete artikel → Nieuwe iPhone-reclame van Apple: Dilemmas
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Tik het woord “restaurant” in in Google maps, nadat je je positie bepaald hebt.
    Kan je ook gelijk bellen.

  2. Ik heb Iens meer dan een jaar geleden al gewezen op de mogelijkheden van mobiel internet, ze hebben ewr volgens mij tot op heden niks mee gedaan!

  3. Er is ook een Appje dat op Urbanspoon lijkt namelijk AroundMe en die doet hetzelfde als Urbanspoon en werkt ook in Nederland.

  4. – Loze reactie

  5. Ik vind het idee van Urbanspoon wel geweldig. Je geeft aan welke type restaurant enzo je wilt. Dat scheelt een hoop zoekwerk. Ook de ‘schudden’ functie is een knap staaltje! Als je er niet uitkomt dan laat je je maar verassen. Neen voor mij mag die Urbanspoon snel beschikbaar komen voor België en Nederland.

  6. Deze reclame was volgens mij bij het laatste event al te zien .

  7. LocalPicks, daar kan je ook Restaurants mee vinden 😉 Filteren is helaas niet mogelijk…

  8. Origineel geplaatst door iPhoneclub (JP)

    Origineel geplaatst door Bacillus
    Tik het woord “restaurant” in in Google maps, nadat je je positie bepaald hebt.
    Kan je ook gelijk bellen.

    Dat noem ik niet echt gericht. Je kunt op zich wel zoeken op bijvoorbeeld ‘Italiaans restaurant’, maar a) de resultaten zijn niet volledig en b) er zijn geen reviews. Ik zoek net op ‘Italiaans restaurant’ en krijg een Thais restaurant te zien …

    Klopt maar de kreten “pizza” en “shoarma” doen wonderen. De verdere finesse van diverse cuisines wordt inderdaad een probleem.

  9. Beste redactie, je kan mijn reactie wel verwijderen, maar corrigeer dan a.u.b. ook de spelfout. Het is dilemma, met één ‘L’. Van di (twee) lemma. Is het nou werkelijk teveel gevraagd om de headlines door de spellingscontrole te halen?

  10. Het programma LOCLY werkt bij mij prima in de belgische Ardennen: kan restaurants selecteren, krijg een lijstje (zonder filtering maar wel met distance filtering), en wordt doorgekoppeld met telefoon en/of map

  11. lol

    Origineel geplaatst door Droogstoppel
    Beste redactie, je kan mijn reactie wel verwijderen, maar corrigeer dan a.u.b. ook de spelfout. Het is dilemma, met één �L�. Van di (twee) lemma. Is het nou werkelijk teveel gevraagd om de headlines door de spellingscontrole te halen?

  12. Hmm ik wil best niet mee gaan muggenziften maar zelfs in een Amerikaanse titel is het Dilemmas met 1 L.

  13. Leuk zo’n taalles, typisch forum dingetje. Weg van de inhoud en richten op taal en zinsbouw.

    De kern zit hem in de nieuwswaarde, toegevoegde waarde en enorme inspanning van deze site! In één woord Fantastisch!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.