Reacties voor: Nieuwe iPhone met groter scherm gesignaleerd?

MIC Gadget beweert foto's van de nieuwe iPhone 4S te hebben. Op de foto is een veel breder en langer scherm te zien, met een witte iPhone, voorzien van een nieuwe schermrand (bezel).
Lees het complete artikel → Nieuwe iPhone met groter scherm gesignaleerd?

Reacties: 49 reacties

  1. Ik zeg soep

  2. En nog steeds maar een grid van 4×4 en een dock van 4 iconen? Alleen dat is al een reden om de iPhone te jailbreaken. Zelfs met een 3GS is 5 iconen op de dock prima te doen (en dat ie dan kan sliden ook is helemaal handig)

  3. Ik denk dat iOS juist meer tot z’n recht komt op een groter scherm. De wat grotere mobieltjes van tegenwoordig zijn toch net even handiger.

    3.7 inch zou perfect zijn.

  4. Hmmm nu ik de afbeeldingen zie.. De grote van de nieuwe iPhone scherm is wreed!

  5. Origineel geplaatst door 020
    De grote van de nieuwe iPhone scherm is wreed!

    Nee breekbaar..

    Soep denk ik..

  6. Beste mensen, die mensen tricken ons! Ze hebben gewoon een zwarte sticker op een normaal iPhone 4 frontje geplakt en ook een met een normaal homescreen alleen hebben ze het dan gephotoshopt en breder gemaakt! Trap er niet in!!!

  7. Denk meer aan een gevalletje paintshop: Scherm is inderdaad hoger maar het rondje en de beide uitsparingen boven het scherm zijn minder hoog zie linker.

  8. FAKE!!
    ik denk dat apple eerder meer met zwarte iphone’s test dan met witte, want zwarten vallen namelijk minder op.

    en is het niemand opgevallen dat op de geruchten foto’s alleen witte iphone’s te zien zijn en geen zwarte?

  9. Valt me op dat deze geruchten altijd vanuit China komen.

  10. @AdminIvan:
    Idd. Want als dat alleen het frontje is is het toch doorzichtig?

  11. Ik vind het eigenlijk best wel geloofwaardig. De geruchten dat de iPhone 5 een groter scherm krijgt, zijn er al langer. Daarnaast zou het wel logisch zijn, aangezien mensen dat al langer willen en je zo meer kan zien.

    Daarnaast blijft het een retina display, omdat het nog steeds boven die 300 ppi is. De nabijheidssensor klopt ook, want zo ziet die er ook uit op de witte iPhone 4 die deze week gelaunched zal worden.

    Dat de schrijver hier verbaasd is over het feit dat het scherm dan ook iets hoger wordt, vind ik raar. Als dat niet zou gebeuren, krijg je rechthoekige pixels en geen vierkante. Dan krijg je een vaag, pixelig beeld.

  12. haha op die foto van m.i.c ( de bovenste ) zie je dat de rand aan de rechterkant helemaal scheef loopt xdxd

  13. @Memo06
    Misschien maken ze deze keer eerst witte iPhones zodat ze daar niet weer stuk op hoeven te lopen 🙂

  14. Ik geloof hier echt in, en als het 3.7 inch is kunnen we nog steeds spreken van een retina display, dus het is zeker mogelijk dat apple dit gaat doorvoeren.

    Apple weet ook dat enkel een A5 processor en een 8MP camera de mensen niet zal doen overschakelen van iP4 naar deze versie.

    Ik durf hier wel geld op zetten dat het ongeveer zo gaat zijn!

  15. Ik hoop het, ik hoop het. Als het maar niet weer zo’n halve ‘upgrade’ wordt. Om een ‘upgrade’ te hebben heeft ook wel zo z’n voordelen (geen kinderziektes), maar iets nieuws is ook wel zo leuk.

  16. If you look at the side it looks like an ipod touch , and as a white model it also looks cheap n nasty , so a fake photo.
    If apple do make a 4gs type of phone it would look like the iphone 4 ( as did the 3gs look like a 3g ) only a complete relook would be an iphone 5 , will be happy when jobs shows the next iphone as this will end all the fake and stupid ideas that come out every day , roll on september ( quickly please )

  17. Ligt het aan mij of staan er meer apps in het “utilities” mapje?

  18. Ik hoop echt de iphone een groter scherm krijgt, meer en meer zaken zoals tv kijken en youtube en dergelijke doe je beter op een iets groter scherm.
    Uiteraard heb ik wel een ipad 2 maar die sleur je niet iedere dag overal mee, ik toch niet.
    Dus een iphone heb ik wel altijd mee, het zou echt fun zijn mocht deze een groter scherm krijgen en dat kan perfect als ik zie de iphone 4 bv nog redelijk wat ruimte over heeft waar de spreaker bovenaan zit en de front camera. Kan zeker aangepast worden en dus zo een groter scherm krijgen.

  19. Aan alle fake-sayers: dit is nog best plausibel. Wat je hier ziet is het ‘nieuwe scherm’, met alle aansturingselectronica (dus niet doorzichtig) en aansluitstekkertje (zie bovenkant) en het frontje zelf dus.

    Zeg dan: hmmm, het zou best kunnen, maar dit ziet er enigszins ongeloofwaardig uit.
    (Als ik zo kijk, zie ik geen duidelijke photoshop… dat ‘scheve’ randje valt mij niet echt op hoor…)

    Iets groter scherm in dezelfde verpakking zou ik geen probleem vinden hoor 😀

  20. waarom zou apple ineens het scherm zo vergroten? ik denk dat ze meer zorg bieden aan de batterij..

  21. De rand loopt recht. Het is een illusie 😉
    Ik geloof, op basis van alle geruchten van de afgelopen maanden (en de geschiedenis van die sites), dat dit nog wel is waarheid kon worden.

  22. Wel grappig dat hier wordt gesproken over een ‘veel groter’ scherm, en dat in het originele bericht op Macrumors het gaat om een ‘slightly’ bigger screen..

  23. is nep een iphone scherm weerspiegelt niet daarom is de touch ook niet met een pennetje maar gewoon met vinger. En kun je WEL wat zien in de Zon dit is NEP / Soep.

  24. Lol iphone scherm weerspiegelt wel hoor. En zoals iemand eerder zij kan makkelijk en logische keuzen, photoshoppen kan altijd. Zelf vind ik ook geruchten niks en geloof ik het niet en volg het ook niet. Noch vind ik dat meeste wel te snel conclusies trekken :p

  25. Wel irritant zeg dat er steeds meer van deze fakes worden gepost. Komt dit uit een betrouwbare bron? Heb onderhand mijn buik vol van dit soort nieuws.

  26. en als dat frontje echt klopt dan is die breedbeeld homeknop dus ook weer van de baan

  27. Waarom zouden ze? Moeten dan ook niet alle apps herschreven worden?

  28. Toch apart dat nieuws over een vage iPhone 5 mockup meer wordt opgepikt dan iets als dit. Reken maar dat de nieuwe iPhone geen volledig redesign zal zijn. Ik gok het op een upgrade, waar zoiets als een groter scherm best binnen past!
    Veel meer hoef je denk ik ook niet te verwachten.. Een A5 chip, en iets groter scherm, iets betere camera etc. Een hele grote update zullen ze wel weer in 2012 doen!

  29. Al die foto’s met een groter scherm zien er zo onnatuurlijk uit. Misschien omdat ik er zo aan moet wennen. Maar waarschijnlijk omdat het een soep betreft.

  30. Origineel geplaatst door Memo06: FAKE!!
    ik denk dat apple eerder meer met zwarte iphone’s test dan met witte, want zwarten vallen namelijk minder op.

    en is het niemand opgevallen dat op de geruchten foto’s alleen witte iphone’s te zien zijn en geen zwarte?

    Haha hebben ze nubeen productieprobleem met de zwarte! XD

  31. Dit zou heel goed kunnen hoor.
    Android toestellen hebben een veel groter scherm dan de iPhone. Dus wil Apple mee concurreren dan zouden ze hiermee wel mee moeten gaan.

  32. Tja. Valt weinig zinnigs over te zeggen. Groter scherm zou wel leuk zijn. Hoewel ik juist de iPhone afmetingen prefereer tegenover sommige enorme (bijna 5″?) schermen van sommige Droids. Zo’n enorme platte badkamer tegel, blerk.
    We zien in juli / aug / whenever de aankondiging is / wel…

  33. Het scheelt slechts enkele milimeters… zo veel groter vind ik het nou ook weer niet.

  34. Ach over 5 jaar is de iPhone één scherm. 😀

  35. Pffff. Ik zal gewoon wachten op de iPhone met 3D scherm

  36. Volgens mij klopt die eerste foto niet, en dan bedoel ik de hand en de vingers… Kent iemand dat schilderij van breughel…

  37. Come on people !!!

    Ik kan er niet inkomen dat mensen denken dat dit echt is !!

    Waarom 1 half gebakken foto als je het ding in je handen hebt :S ik bedoel ik zou een hele reportage maken met zo iets.
    nee ik vreet mijn iphone op als dit hem is !
    Ik bedoel bekijk dit eens als een lake en kijk naar die foto dan ziet het er toch niet uit !.

  38. Beide schermen hebben de verhouding 2:3, De oppervlakte van het beeldscherm is 12% groter in de rechter afbeelding.

  39. Gaaaaaaap next rumour please…

  40. Gaaaaaaap next rumour please…
    Dit is rumour nr 8763..
    En Waaaarom noemt iedereen de next gen iphone “iphone 5” ? en niet een iPhony?

  41. Leuk die geruchten laten we maar een paar maanden wachten kunnen we hem in het echt zien.

  42. Dit is wel eens van de meeste plausibele ontwerpen voor de volgende iPhone. Grote kans dat het een upgrade gaat worden ala de 3GS, met daarbij een upgrade van het scherm. Apple kan moeilijk hetzelfde formaat scherm aanhouden, als de concurrentie alleen maar grotere schermen monteert.

  43. Origineel geplaatst door Kasper Lannoo
    Waarom zouden ze? Moeten dan ook niet alle apps herschreven worden?

    Als ze dit doen, zal het aantal pixels dezelfde blijven als de huidige iPhone, dus 960 x 640 (De resolutie dan zal iets afnemen).
    Apple zal niet een net iets afwijkende pixelmaat willen, zie het geklooi bij Android de verschillende maten.
    Dit was ook de reden om 2x te kiezen voor de iPhone 4, pure pixelverdubbeling voor de niet aangepaste applicaties, met dezelfde verhoudingen voor de wel aangepaste apps…

  44. Origineel geplaatst door Blogem
    Apple kan moeilijk hetzelfde formaat scherm aanhouden, als de concurrentie alleen maar grotere schermen monteert.

    Apple heeft een jaar geleden bewust gekozen voor een iets kleiner scherm en de verkoop van de iPhone 4 heeft alle records verbroken. Waarom zouden ze bij Apple een jaar later dan alweer een andere weg inslaan?

  45. Heren Heren, niks Soep.

    Hoe de naam ook luidt, dit is de voorkant van de nieuwe iPhone!

    Hij krijgt gewoon een iets groter scherm.
    (nog steeds 960×640, alleen worden de pixels dus ietsje groter, het zijn er nu 326ppi, en worden er dan iets van 314ppi, Apple mag het nog steeds Retina noemen, want het is boven de 300ppi en apps hoeven niet te worden aangepast, want het betreft dezelfde resolutie).
    Dit grotere scherm heeft ook geen invloed op de grote van de iPhone zelf, deze blijft nagenoeg gelijk (het scherm zit dus gewoon dichter tot de rand).

    Hij krijgt ook gewoon een A5 chip, dezelfde als de iPad, misschien dat Apple hem nog wel iets sneller laat draaien, of besluit iets langzamer, om nog meer energie te besparen (de A5 is al zuiniger dan de A4).

    Er komt ook gewoon een betere camera in, 8MP waarschijnlijk. (1080p opnemen nu met 30fps)

    Waarschijnlijk een 64gb variant.

    De NFC chip en meer intern geheugen is nog afwachten.

  46. Origineel geplaatst door luckynl
    Het scheelt slechts enkele milimeters… zo veel groter vind ik het nou ook weer niet.

    Ik vind het ook passen in de categorie Zoek de verschillen. Wat een ophef!

  47. Nou heb nu de iPhone 4 maar als de 5 uitkomt met groter scherm en snellere processor dan haal ik hem echt wel! Denk ook dat die gewoon in juni/juli komt hoor!

  48. Origineel geplaatst door MrVerCouter
    Origineel geplaatst door 020De grote van de nieuwe iPhone scherm is wreed!Nee breekbaar..Soep denk ik..

    Net zo breekbaar als eerst. Zo te zien zijn de afmetingen van het plaatje niet groter, en aangezien hij van glas is..

  49. @F M Cruz

    Valt me op dat deze geruchten altijd vanuit China komen.

    Ja, dat klopt en is niet zo gek: daar worden ze in elkaar geschroefd en wordt dus ook als eerste de informatie gelekt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.