Reacties voor: Nieuwe iPhone kleiner, lichter, gesubsidieerd voor $199?

Apple's nieuwe iPhone wordt kleiner en lichter, volgens informatie van Taiwan Economic News. Hou rekening met een kleiner 2,8 inch scherm en een plastic behuizing. Fortune rekent op een lancering op 27 juni met een gesubsidieerde prijs van $199 bij AT&T.

Reacties: 14 reacties

  1. Jaja, speculeren. De vorige keer was een deskundige de zei dat de 2e gen. iets dikker was met GPS, 3G enz. ….

  2. scherm van 3,5 naar 2,8 inch??? als dat echt zo is, ben ik echt blij dat ik niet hierop heb gewacht, maar gewoon een iPhone gekocht heb…
    het scherm is nu gewoon perfect, als het kleiner wordt dan kun je er nooit meer goed bij met je vingers en ik zie apple niet zo snel een stylus erbij stoppen

  3. Lijkt me sterk dat het scherm kleiner gaat worden, dit is juist een groot pluspunt wat Apple constant benadrukt heeft.

    We zullen zien.

  4. als het scherm kleiner word dan blijf ik denk ik gewoon bij deze iPhone vind het scherm nu goed maar het moet niet kleiner. Groter mag wel natuurlijk 😀

  5. Kleiner scherm geloof ik niet in. Ik vermoed wel dat hij iets kleiner wordt (er er is speling aan de bovenkant en eventueel aan de onderkant) en dunner (iPod Touch) en lichter. Met 3G, GPS, een hogere resolutie camera en zeg 64 GB harde schijf hebben we alles wat je maar kan wensen lijkt mij. Als SMS en E-mail dan ook nog landscape kan, korte videootjes opnemen mogelijk wordt (is allemaal software natuurlijk), is het apparaat wat mij betreft de komende tijd perfect…

  6. Ik denk dat hype het hebben van de kleinste mobiel toch echt over is.
    Feature phones zijn nu in. Daar ligt de kracht van de iphone.
    door software te verbeteren krijgt dat ding meer features. Somige zijn hardware gebonden en dan loop je tegen de grenzen van de 1e generatie iphones op (GPS, beeld bellen en soortgelijke dingen)

    Maar er zijn prima alternatieven voor. Locate me kan veel beter geintergreerd worden en dat gaat ook gebeuren met firmware 2.0. Het beeld bellen zou achteraf nog kunnen met een camera die je aansluit op de dock connector. Zelfde geld voor een echte GPS wie weet kan het wel zelfs via wifi of bleutooth.

    de eerste generatie iphone is nog lang niet op aan het einde van zijn mogelijkheden.
    Software is de oplossing. De reden waarom dit zo lekker werkt is de nauwkeurigheid van de multitouch schermen. Ik geloof graag dat dat ook zal werken met een kleiner model maar het word er niet gebruiksvriendelijker op met typen.

    Laat die speculaties voor wat ze zijn. ik heb het gevoel steeds in het Otje genomen te worden.
    van alles want nu voorbij is gekomen bevestig door betrouwbare bronnen is zeker 2/3e weer ontkracht.

    ik blijf er bij dat niemand maar dan ook niemand behalve de lui bij apple zelf meer weten over hoe en wat en vooral wanneer. Apple heeft de regie. Lekken worden gestraft. of een product word gewoon ontkent of niet/later pas op de markt gebracht.

    het blijft natuurlijk leuk om over te speculeren en iedereen struikelt over elkaar met scoops.
    Maar aan het eind van de dag weet je dat je voor de gek gehouden bent. Dit is ook de reden waarom de keynotes van apple zo tegen vallen de afgelopen jaren. Door die speculaties en zogenaamde betrouwbare bronnen informatie die je vooraf gehad hebt zijn de verwachtingen te hoog. Laat je gewoon verrassen door apple. Weten wat je vor je verjaardag krijgt is toch ook niet leuk. en als je gaat gissen naar, of hopen op dan valt het uiteindelijk ook tegen.

  7. @4saus:
    Ik ga me laten verrassen met een 3G iPhone met GPS @WWDC 2008 😉

  8. Mijn verbeterlijsten voor de nieuwe iphone zijn:

    Een betere speaker
    GPS
    3G
    ondersteunig flash
    Een 5mp camera met video recording

    anders hoeft de 2de generatie nog niet op de markt te komen.
    De reden is dat de huidige modellen van de concurrenten deze specs al bieden.
    Ik heb mijn iphone al een half jaar en ik moet zeggen dat het op enkele gebieden nummer 1 staat op technisch gebied. Ik heb het gevoel dat de iphone zoveel potentie heeft maar door een paar simpele specs toe te voegen pas onverslaanbaar kan worden.
    Het webbrowsen op een iphone zal de standaard worden. Dit kan namelijk niet beter.
    De concurrentie slaapt niet dus Apple moet echt bepalende specs toevoegen aan de 2de generatie iphones.

  9. Ik wordt zot van al dat speculeren ik zal het pas geloven wanneer apple het zegt!

  10. @4saus:

    Zonder speculaties kun je sites al deze wel opdoeken. Evenals 95% van de andere telecom-gerelateerde sites. Denk daar maar eens over na.. of denk je nou echt dat het gros van die sites bestaansrecht heeft zonder speculaties?

  11. De nieuwe beschrijving lijkt eerder op een kleinere en simpeler iPhone zoals in de geruchten eerder wel eens aan de orde is geweest.

  12. geen aluminium zou ik wel erg jammer vinden!

  13. Alluminium kast, onderscheid dit toestal zo enorm van al die vervelende Nokiaaaaatjes.

  14. inderdaad, ik ga ook voor aluminium, geen alu? dan maak ik er een van alu. dunner mag, scherm kleiner? neeeeneeeeee………..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.