Reacties voor: Nieuwe iPhone firmware 1.1.1 kan unlock ongedaan maken

Op screenshots bij Apple zijn beelden van iPhone firmware 1.1.1 opgedoken. Het bevat instellingen voor internationale toetsenborden, maar mogelijk ook nieuwe modem-firmware, waardoor software-unlocks onbruikbaar kunnen raken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. En als je niet zou upgraden blijft hij gewoon werken?

  2. Volgens mij updated hij gewoon automatisch zelf na een bepaalde tijd (omdat je gewoon niet meer verder zal kunnen of met een sterk verouderde en kinderziektes volle iPhone zal zitten).

    Maar ik verwittig al 3 weken over dit probleem, dat Apple een update had klaarliggen waardoor Unlocken niet mogelijk is.
    Als het zo simpel zou zijn had ik ook allang een iPhone gekocht maar dit was veel te doorzichtig, Apple deed er zeer rustig over en dat is niet hun gewoonte bij zo’n hack.

  3. ze zouden zichzelf ermee in hun vingers snijden als ze het zo zouden klaarspelen dat de hack weer onbruikbaar is…ze zullen door dit niet te doen vele iphones verkopen… dus de kans dat ze ervoor zorgen dat je unlock weer gelockt word lijkt mij stug… zo lullig zal apple ook niet zijn lijkt mij, het is en blijft toch een bedrijf die het ook wel geinig vind dat de boel unlockt word toch? En wat voor voordeel halen ze ermee als hij weer gelockt word… er zitten ook voor hen alleen nadelen aan lijkt mij… daarbij op het moment dat hij in EU uit is zal het vast niet meer gebeuren, tot die tijd (mochten ze echt zo lullig zijn) dikke restore en opnieuw beginnen denk ik… word dus wel elke dag een backup maken van je bestanden voor de zekerheid 🙁

  4. Ik gebruik de iPhone nu een tijdje en heb geen kinderziektes gevonden.
    Een “1.0” iPhone voldoet aan alle eisen en heeft naar mijn mening geen bugs, dus gewoon unlocken en niet upgraden.

  5. Ach, na een tijdje komt er toch weer een software unlock voor deze versie.
    Dus gewoon wachten met upgraden tot er een software unlock available is.

  6. Hoogstwaarschijnlijk komt de iPhone woensdag in Engeland, Duitsland en Frankrijk al uit. Ik zou mocht ik er één kopen wachten tot de 3G versie er is.

    En hopelijk komt de MMS functie erbij en een camera waarmee je kunt filmen, dan koop ik hem op voorwaarde dat ze unlock toestellen aan bieden.

  7. Ik denk dat enkel unlock toestellen gaan uitkomen in België, maar de prijzen van een unlock toestel gaat veel hoger worden dan de simlocked toestellen.

  8. Zorg dat je t-mobile kaartje heb en een supersim.

  9. joh deze firmware voldoet toch prima? ik kan bellen/gebeld worden, muziek luisterenen internetten. van mij mogen ze 1.1.1 houden hoor

  10. Kevin, je ziet wel veel beren op de weg..

    Mijn unlocked iphone loopt als een zonnetje en als ik niet wil, hoef ik niet per se te updaten. Daar moet je namelijk toestemming voor geven. Dus ik heb nu een prima werkende iphone zonder kinderziektes. Wellicht als er een nieuwere versie uitkomt in Nederland, dat ik die dan koop. Dus ik zou zeggen lekker kopen dat ding!

  11. Als Apple in Duitsland met T-Mobile gaat samenwerken kan je dan niet met je NL T-Mobile kaart bellen met de iPhone? Of zal de iPhone herkennen dat het niet om een Duitse T-Mobile kaart gaat.

    En als de berichten die ik hoor kloppen dan neemt T-Mobile O2 over en Orange neemt T-Mobile over. Misschien zorgt dat voor extra mogelijkheden als je in Nederland al belt met Orange of T-Mobile.

  12. Kevin, Hij wordt waarschijnlijk aangekondigd dan. Dat betekent niet dat hij dan ook daadwerkelijk uitkomt.

    En het lijkt mij nog steeds sterk dat Apple in NL met T-Mobile in zee gaat. Dan kiezen ze uit ons prima aanbod aan providers een van de slechtste uit.

    En het lijkt me nog sterker dat Apple van een 1.0.2 release direct naar een 1.1.1 gaat.

  13. En het lijkt me nog sterker dat Apple van een 1.0.2 release direct naar een 1.1.1 gaat.

    PS. de bericht bewerken optie werkt niet echt op firefox

  14. Als je goed naar het screenshot kijkt, dan zie je bij bv. het IMEI nr 123456… staan een de ICCID 1234 1234…
    Ik geloof dan ook niet direct in de “1.1.1” firmware na een 1.0.2.
    Ik denkt dat de Apple photoshopper wat te veel blikjes “Burn” op had toen hij dit aan het verzinnen was.

  15. laat me raden, woensdag wordt er in engeland aangekondigd dat de iphone pas half november ofzo te koop is? Het duurt mij allemaal te lang ik wil er nu eentje met minimaal 3G

  16. Heb maandag vanuit de schitterende apple store in New york een iphone meegebracht (399$ + tax= 342$) De downgrade naar 1.0.2 heb ik geprobeerd met de itunes 7.3 versie. Bij de activatie krijg ik altijd “de verkeerde simkaart” foutmelding, en kan dus niet activeren. Mis ik iets? Kan iemand mij helpen?
    thx

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.