Reacties voor: Nieuwe iPhone-apps: Pocket Arnold, Mobicip, iPhone MMS

Arnold Schwarzenegger kan je elk moment aan het lachen maken als je Pocket Arnold installeert. WIT Software heeft een MMS-applicatie gemaakt die nergens te vinden is en Mobicip heeft een kindvriendelijke iPhone-browser.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 9 reacties

  1. Wat heeft zo’n kindvriendelijke browser voor nut? Safari is niet te verwijderen dus als een kind iets wil zien kunnen ze safari ook wel vinden. Lijkt me dus totaal nutteloos. Daarbij kan ik me niet goed voorstellen dat een kind (tot 12 jaar) een iphone heeft en van de iphone van pa en ma blijf je toch af?

    Of zie ik dat nou helemaal verkeerd…

  2. Die safari clone voor kinderen zou nooit kunnen werken, hier een paar redenen waarom het niet zou kunnen doen, behalve als je mijn tip gebruikt. Ten eerste: welk kind gaat er nou per se op de iPhone van hun ouders, ik kan me niet voorstellen dat een kind van 7 jaar zijn eigen iPhone heeft, ik ben 12 en krijg er dan wel een, maar ik vind dat ik meer verantwoordelijkheid heb voor een iPhone dan een 7 jarige. Ten 2e: Dit zou alleen werken voor kinderen tot 7/8 jaar als hun ouders een iPhone heeft en ze er op laat spelen of ze hebben hun eigen iPod Touch. Want op die leeftijd beginnen ze al met het *** woord dat ze blijkbaar heel grappig vinden :P.
    Als ouders dit programma echt goed willen gebruiken moeten ze dit doen…

    TIP:Het zou kunnen lukken om kinderen te laten denken dat Mobicip het enige browser is door naar instellingen te gaan => Algemeen =>beperkingen => inschakelen en pass invoeren => en safari weg schuiven :). Als het goed is zou het moeten werken. Het wachtwoord kan alleen maar verwijdert worden door het Restoren van de iPod Touch/iPhone.

  3. hey guys,

    Die mms is alleen voor portugal blijkbaar 🙂

  4. Maar kan wel uitgeschakelt worden…

  5. je kan safari uitzetten bij instellingen en dan beperkingen als ik me niet vergis.:P

  6. @kazzie:

    Je was me net voor….
    Ik wil dit er even bij zetten:

    Origineel geplaatst door Rob
    Wat heeft zo’n kindvriendelijke browser voor nut? Safari is niet te verwijderen dus als een kind iets wil zien kunnen ze safari ook wel vinden. Lijkt me dus totaal nutteloos. Daarbij kan ik me niet goed voorstellen dat een kind (tot 12 jaar) een iphone heeft en van de iphone van pa en ma blijf je toch af?Of zie ik dat nou helemaal verkeerd…

    Origineel geplaatst door maxyi
    Ik vraag me af hoe je Safari dan wilt verbergen als je je iPhone/iPod touch niet wilt jailbreaken??? ;P

    Instellingen–>algemeen–>beperkingen 😉

    Ben het overigens wel eens met Rob over die leeftijd…

  7. iPity is gewoonweg briljant. Daar kan Schwarzsnicker nog een puntje aan zuigen.

    I pity the foo!

  8. Mobistar mag ook altijd eens kijken naar die MMS app

  9. ipity is super lache en gratis das het mooie ;-).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.