Reacties voor: ‘Nieuwe iPhone-achterkant te huur voor ruim 6.000 euro per dag’

Wil je de gelekte iPhone 5-achterkant een dag lang in huis hebben, dan betaal je hiervoor in Shenzhen bijna 50.000 dollar (6.300 euro). Vooral case-makers zouden de achterkant in huis halen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 26 reacties

  1. Het is officieel: De mensheid is debiel aan het worden!!!

  2. Origineel geplaatst door stein
    Het is officieel: De mensheid is debiel aan het worden!!!

    Oh, had je die aankondiging van vorig jaar gemist? 😀

  3. Na het gestuntel met de verloren iPhone 4 (wat toch echt geen marketing-stunt was) denk ik echt wel dat ze hier een stuk beter mee omgaan.

    Bij The Verge zaten ze hardop te denken over de mogelijkheid dat Apple wat ontwerpers in dienst heeft die gewoon ‘echte’ neppe iPhones maken om de geruchtenstroom te helpen + de kans op het onthullen van de echte nieuwe iPhone verborgen te houden.. Ik geloof er steeds meer in.

    Al is het dan vooral hoop, want een zelfde ontwerp iPhone ga ik niet hoeven ben ik bang..

  4. is toch een prachtig apparaat,

  5. Inderdaad de weg kwijt.

    Je kan ook te ver doorschieten

  6. @Marcianow: Ik volg deze redening volledig! Ik denk ook wel dat ze bij Apple slim genoeg zijn om neppe Iphones te lekken om de aandacht van de echte weg te houden.

  7. @Marcianow: Dat soort verhaaltjes lees ik elk jaar opnieuw en tot nu toe heb ik nog geen neppe onderdelen en neppe iPhones gezien die zo echt lijken. Alle gelekte onderdelen van de nieuwe iPhone passen als een puzzeltje inelkaar en het unibody design is van zulk goede kwaliteit dat dit niet zomaar eventjes wordt gemaakt.
    Van vrijwel elke generatie zijn wel onderdelen gelekt, de iPhone wordt elk jaar in steeds grotere aantallen geproduceerd, het wordt steeds moeilijker het lekken te voorkomen.

    Ik zie een heel ander design, het heeft geen sandwich van glasplaten, ander schermformaat, dunner, metalen achterkant. Net zo vernieuwend als van de 3Gs naar de 4, maar het blijft natuurlijk een iPhone.

  8. @Marcianow: Je zegt niet nog een keer hetzelfde ontwerp wilt kopen. Maar wil je dan precies veranderd zien aan dit ontwerp? Want de teelfoons van andere fabrikanten hebben toch ook veel weg van Apple en ik vind er maarw einig mooier uitzien. Dus wat zou je anders willen zien?

  9. Ik kan niet wachten op iphone 5, niet dat ik hem ga kopen maar dat t geen geruchten meer komen.
    Voor €6000 koop jij 10 iphones en zelf met voorkant ook, wat een stomme idioten zeg.

  10. Ik ga lachen als al die bedrijven duizenden hoesjes maken en dat het vervolgens een hele andere achterkant word het is en blijft een gerucht

  11. @karim: @marvin: Begrijp aub dat het om bedrijven gaat.
    6000€ is voor een bedrijf een klein bedrag,
    met die dag dat ze een misschien tóch uiteindelijke iPhone hebben, kunnen ze veel.

    Zegt niet dat ze meteen 10.000 hoesjes (of weet ik veel wat) gaan maken.
    Ze kunnen zo alvast met de afmetingen wat ontwerpjes maken, en voorbereiden, iets dat normaal pas kan ná officiële aankondiging. Zo zijn ze andere fabrikanten voor, want ze kunnen sneller met hoesjes op de markt komen.
    Mocht dit de echte iPhone zijn zou je die 6000€ er zo uit halen.

  12. Ik lach me kapot als de iPhone er anders uit komt te zien. En ik denk het bijna wel zeker te weten dat hij er anders uit komt te zien.

  13. 3 kleuren dit keer?
    (als het klopt)

  14. @kakoener: Nee 2 kleuren metaal in het midden glas aan boven en onderkant op de foto weerspiegeld er wat in de onderste glasplaat.

  15. @karim: Volgend jaar begint’t weer van vooraf aan voor de 6 oid?

  16. Hij zou toch transparant worden?

  17. Ik snap niet waarom er nog steeds mensen zo zeuren over het glasplaten sandwich ontwerp..
    Het huidige ontwerp is toch super??? Ik vind dit nog steeds het mooiste ontwerp van een telefoon tot nu toe! Gewoon zo laten. Koop anders zo’n plastic Samsung…

  18. @thijss: ik bedoel eigelijk dat ik nu een witte, zwarte en nu blauwe achter kant heb gezien

  19. De media maakt de mensen gek, als er op internet staat dat de nieuwe iPhone een 4inch scherm krijgt omdat een of andere pipo dat de wereld in heeft geholpen gelooft 9 van de 10 mensen dit….
    Herinneren jullie nog de geruchten van de iPhone 5? Hebben jullie toen ook al die designs gezien op internet? Iedereen dacht Apple komt met iPhone 5 aanzetten…. De vele foto’s lekte uit van de meest ultramoderne bijna onaardse zogenaamde iPhones….. Maar nee het werd een opgepimpte iPhone 4… De mensen die toen zaten te piepen en te huilen omdat ze dachten dat de iPhone 5 uitkwam met nieuw design enz… Moeten eens achter hun oren krabben en niet te veel in shownieuws, telegraaf , story , weekend , party en al die andere gekke roddelclubs geloven… Het is allemaal echt heel leuk om al die geruchten te lezen maar probeer het een beetje met een korreltje zout te nemen… Zolang Apple niks officieel naar buiten breng is nog niks 100% zeker…
    En de mensen die er nu nog 100% ingeloven… Straks niet huilen of klagen omdat je zelf in alle roddels ben getrapt die misschien achteraf niet waar bleken te zijn. Het zijn niet voor niks “geruchten”

  20. @PindaPowerrr: Die designs waar jij het over hebt waren gewoon computer renderings van mensen die dachten hoe de iPhone er mogelijk uit zou gaan zien. Er zijn toen wel iPhone 5 onderdelen gelekt, wat later de iPhone 4s ging heten.
    Hier gaat het niet om geruchten en renderings, maar om echte onderdelen, onderdelen die perfect als een puzzeltje inelkaar passen en laten zien hoe de nieuwe iPhone eruit gaat zien.
    Het is nog nooit voorgekomen dat er onderdelen gelekt zijn van een iPhone die vervolgens niet waar bleken te zijn, ik zie geen reden om aan te nemen waarom dat nu wel zo zou zijn? ik geloof er nog steeds 100% in.

  21. @L23: Met alle respect hoor, iedereen mag voor zijn eigen bepalen of ze erin geloven of niet…
    De gelekte onderdelen zijn (natuurlijk) nooit bevestigd door Apple… Wat gewoon inhoud dat het niet 100% betrouwbaar is.
    Alle gelekte onderdelen kunnen heus wel echt zijn maar niemand kan dat bewijzen dat het gaat om echte onderdelen.
    Ik geniet ook van alles wat maar met de nieuwe iPhone te maken heeft, maar het feit dat ik er niet 100% in geloof is puur mijn gevoel cq mening.
    Maar ik weet nog goed toen de 4s uitkwam, wat waren we toch allemaal telleur gesteld… Niemand had verwacht dat ze met een opgepimpte iPhone 4 kwamen.
    Ja achteraf zei iedereen dat het logisch was omdat na de iPhone 3 de 3GS kwam maar op dat moment geloofde iedereen toch anders hoor….

  22. @PindaPowerrr: Respect? Ik zie niet waar ik jou mening heb aangetast en heb zitten bepalen wat jij moet gaan geloven.

  23. Zeg ik dat dan? Lees even goed… Met alle respect hoor… Ging over jouw mening omdat jij erop reageerde… Dus weet niet waarom je nu wel in eens moeilijk ga doen :p

  24. Wauw! Ik ga gelijk de achterkant namaken!

  25. Ben ik dan de enige die dit een nog mooier design vind dan die van de iPhone 4 (S)?

    Unibody, Matzwarte zijkanten, klein beetje hoogglans… dat kan niet anders dan een superieur mooi toestelletje worden.

    Het lijkt mij wel redelijk duidelijk dat het in deze richting gaat.. en om eerlijk te zijn.. ik kan niet wachten!

  26. Die achterlijke Aziaten ook altijd -_- Hoop sowieso niet dat dit de nieuwe achterkant wordt … Dan verneukt Apple echt t mooi design ! Ziet er echt niet uit ! Een egale achterkant is velen malen mooier ! Hou het nou maar gewoon bij Glas … Iets wat perfect is moet je niet aanpassen !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.