Reacties voor: Nieuwe iPhone 5c-reclame ‘Designed Together’ richt zich op iOS 7

In een nieuwe reclamevideo laat Apple zien hoe iOS 7 er uitziet en hoe de nieuwe UI met de iPhone 5c in het achterhoofd is ontworpen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 18 reacties

  1. Fugly, damn dit is echt geen Apple in mijn ogen. Dat was altijd modern en strak. Geen 1 hoorn regenboog aapjes happy meal party en gatenkaas hoesje, maar wie ben ik?

  2. Heel knap gedaan!! Een van de mooiere reclames tot nu toe.

  3. My first Apple, gratis Happy Meal?

  4. @Gio: ja ik vind de reclame wél leuk.

    Voor mij zou een toekomstige iphone upgrade echter wel in de ‘s’ series zitten. Maar dit stapt makkelijker over vanaf een Samsung… Die gebruikers zijn plastic gewend 🙂

  5. Ik vind het een mooie reclame hoor. Wat is er ineens mis met kleuren? Hetzelfde deed Apple met de iPods.

  6. Spuuglelijk die kleuren.

  7. Vind de 5c geslaagd behalve de hoesjes.
    Wacht zelf op iPhone 6 , me 5 moet nog een jaartje mee.

  8. Ik vind de kleuren juist hartstikke leuk. Er is zeker een markt voor de jongeren, hippe mannelijke en vrouwelijke gebruikers onder ons. Voor ieder wat wils. En vind je het niks, dan kan je voor de “s” gaan!

    De ipod touch, nano, shuffle zijn al meer dan een jaar in kleur beschikbaar.

  9. Wat een hoop iDroid

  10. Ik vind dat er meer keus is voor de Apple fans en voor anderen die nog geen Iphone hebben.
    Btw grappig dat de icoontjes van de fotogalerij en gamecenter al een voorproefje gaf van de kleuren van de Iphone 5c. De 6 word het voor mij ook, zal dan denk eindelijk een groter scherm krijgen en de Iphone 5S laat zien wat daarin komt, alvast de 64bit en Touch ID en meer.

  11. Altijd maar commentaar van mensen.
    ”IOS is saai” apple komt met IOS7 hoor ik ineens mensen klagen dat het kinderlijk is, ze hebben andere nagedaan.
    ”iPhone moet er anders uit zien, altijd maar saai zwart en vorm” Apple komt met verschillende soorten kleuren voor iedereen en aan de reviews te lezen blijkt het een topper te zijn.
    Altijd maar commentaar, wie niet tevreden is moet overstappen naar een andere merk, vandaar dat je ook genoeg keuze hebt in de smartphone markt.
    Een merk kan niet in alles goed zijn ! dus maak je keus en kom niet klagen want zie me zelf ook niet naar een samsung forum zoeken en gaan klagen dat adroid maar lelijk is.

  12. Deze reclame is geweldig!

  13. Sommige mensen hadden liever alles zwart wit gezien in hun leven inplaats van kleur.
    Wat is er mis met kleur juist leuk en vrolijk.
    Ik vindt het een mooie reclame hoe alles in elkaar over loopt.

  14. @kakoener: Ben ik helemaal mee eens !
    Reclame is super orgineel en mooi !

  15. Ik zou geen moment wachten om de gele Iphone 5c te halen. Maar heb al een 5 dus nu een 5c halen is niet echt slim. Vind het geweldig van Apple om kleuren te gebruiken!

  16. Ik vind de reclame eerlijk gezegd erg goed. Het is vrolijk, kleurig en met een leuk deuntje eronder. Gaat vast een hele hoop mensen aanspreken 😉

  17. Vindt het een leuk ontworpen reclame en het benadrukt weer eens dat Apple zijn hardware en software op elkaar afstemt en een product maakt in plaats van losse hardware en software. Ben overigens niet zo van de kleurtjes van de iPhone 5c maar kan me voorstellen dat de jeugd dit mooi vind. Gelukkig is er de 5s en ik houd mijn 4s nog 1 jaartje. IOS 7 begint steeds meer te wennen en het ziet er wel fris uit. Zeker de effecten vind ik mooi.

  18. Blij met m’n ‘strakke’ zwarte 5, blijf er voorlopig wel even bij, maar reclame zit goed in elkaar. Mooi!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.