Reacties voor: Nieuwe iPhone 4-bestellingen in VS verschoven naar 14 juli

In de Amerikaanse Apple Store is de leverdatum voor nieuwe bestellingen naar 14 juli verschoven.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 54 reacties

  1. Ik weet wel zeker dat hier soort gelijke situaties zullen ontstaan!!!!!

    Maargoed als ik gewoon weer net als 2 jaar geleden met mn gekke kop heeeeel vroeg in de rij ga staan in Rotterdam of waar het dan dit jaar ook mag zijn dan zal ik hem wel weer op dag 1 hebben hahahaha

    Ik ga alvast in de rij liggen denk ik……..

  2. Eind juli? Ik dacht 6 juli in nederland…dat dat de verwachte datum was… Toch? Of ben ik nu gek?

  3. Geen rekening mee gehouden? Dachten ze dan dat ze er maar een stuk of 100 zouden verkopen.
    Waarom niet gewoon zoveel als mogelijk produceren?

  4. Met alle respect iPhoneclub, maar wordt het niet eens tijd dat jullie alles gewoon gaan samenvatten in één bericht in plaats van dertig berichten per dag over het zelfde: leveringsproblemen? 😉 Zie het als opbouwende kritiek… ben eerder benieuwd of er nog ‘overig’ iPhone gerelateerd nieuws is. 🙂

  5. Straks word het bij ons 14 augustus!

  6. Kost de iPhone 4 maar 199 doller ( 162 euro ) ?

  7. Ik mag echt hopen dat die problemen in Nederland niet komen. Heb gisteren mijn iPhone 3G verkocht omdat ik dacht dat ik begin juli een nieuwe zou kunnen krijgen bij T-Mobile..

  8. Lol, iPhone 4 is gonna take over the world!

  9. Origineel geplaatst door Rick
    Kost de iPhone 4 maar 199 doller ( 162 euro ) ?

    Ja, bij een AT&T abonnement van 2 jaar. Wat denk je zelf?

  10. Origineel geplaatst door Rick
    Kost de iPhone 4 maar 199 doller ( 162 euro ) ?

    met 2 jaar AT&T abonnement erbij wel ja.

  11. haha zo laat!!?

  12. Origineel geplaatst door Stefan
    Met alle respect iPhoneclub, maar wordt het niet eens tijd dat jullie alles gewoon gaan samenvatten in één bericht in plaats van dertig berichten per dag over het zelfde: leveringsproblemen? Zie het als opbouwende kritiek… ben eerder benieuwd of er nog ‘overig’ iPhone gerelateerd nieuws is.

    ik vind het juist erg fijn al die korte nieuwsberichtjes!

  13. @Stefan: Tsja, we zijn een website die schrijft over alles wat met iPhone te maken heeft. Je kunt wachten tot er een heleboel informatie binnen is, maar dan wordt de stapel telkens groter. De iPhone 4 beheerst momenteel gewoon het internationale iPhone-nieuws. Veel ander iPhone-nieuws is er momenteel niet echt.

  14. Ik hoop zo dat iemand een reservering over heeft, want ik kan zelf niet naar Engeland of Frankrijk toe om een 32GB Zwart te halen…..

  15. hoe zit het, als je al een pre-order hebt gedaan in UK (met bevestigingsmail), kan je hem dan nog steeds de 24e afhalen?

  16. Origineel geplaatst door jason
    Origineel geplaatst door StefanMet alle respect iPhoneclub, maar wordt het niet eens tijd dat jullie alles gewoon gaan samenvatten in één bericht in plaats van dertig berichten per dag over het zelfde: leveringsproblemen? Zie het als opbouwende kritiek… ben eerder benieuwd of er nog ‘overig’ iPhone gerelateerd nieuws is.ik vind het juist erg fijn al die korte nieuwsberichtjes!

    Ja ik vind het ook altijd wel leuk lezen. Lees liever 10 van deze kleinere berichten (of korte berichten over iets anders) dan een ENORME lap text zoals bv de “koop gids”

  17. @Michel Lusthof: nou dan wordt het maar eens tijd dat jullie eens over de overige 100functies gaan schrijven ! Mensen willen ook wel meer overdat lezen, zoals of iphone 4 ook batterij percentage heeft etc.

  18. Ik ben benieuwd of de eerste ladingen nu wel zonder problemen afgeleverd worden en het dit keer de eerste maanden wel goed gaan volhouden. Dus geen haarscheurtjes of wat dan ook…

    Ik wacht liever tot de vraag wat minder is en Apple op zijn gemak weer iPhone 4’s kan produceren met in achtneming dat ik een deftig toestel in handen krijg.

    Dus niet een toestel die zo snel mogelijk de markt in gebracht moet worden, omdat de vraag zo hoog is.

    Ondanks dat ik vrij voorzichtig ben is mijn iPhone 3GS toch al wel een paar keer gevallen, maar heeft tot op heden nog geen schade opgelopen.

    Als ik echter de berichten lees over het glas wat zo makkelijk breekt of snel scheuren vertoond wanneer deze een paar keer valt, ben ik reuze benieuwd hoe het dit keer gaat lopen met de iPhone 4.

  19. @Nino: Oh, oke Bedankt 🙂

  20. Origineel geplaatst door Psvu2
    Geen rekening mee gehouden? Dachten ze dan dat ze er maar een stuk of 100 zouden verkopen. Waarom niet gewoon zoveel als mogelijk produceren?

    Ze produceren er, als ik me niet vergis, 1 miljoen per maand sinds mei..

  21. Origineel geplaatst door iFeelgood
    @Michel Lusthof: nou dan wordt het maar eens tijd dat jullie eens over de overige 100functies gaan schrijven ! Mensen willen ook wel meer overdat lezen, zoals of iphone 4 ook batterij percentage heeft etc. Mvg

    Helemaal mee eens

  22. Wanneer werd die iPhone in Vietnam op film gezet? Deze had toch een FCC code welke produktie-klaar aangaf? Is Foxconn laat met de produktie gestart. Hmm. Verhogen salarissen, moraal werknemers piekt, stijgende produktie backlog, dubbele ploegen diensten, veel geld in rel. korte tijd. Dubbeltje iemand?

  23. Vanaf diezelfde datum is het toestel verkrijgbaar in de de VS, Canada, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland.

    Het moet Japan zijn, in plaats van Canada.
    (Red.) Aangepast.

  24. Ik hoop dat veel Belgen hun iPhone in Frankrijk of Engeland gaan kopen. Want ik vermoed in Belgenland ook een stormloop 🙁

  25. @Hans: ik heb alleen geen pre order denk je dat ik er dan wel 1 kan kopen ? of heb jij er 2 besteld toevallig

  26. Apple weet donders goed dat dit soort verkoopcijfers gewoon haalbaar zijn… Het hebben het zogenaamd altijd niet goed ingeschat, bullshit … Ze willen gewoon gratis media reclame, meer niet!
    Ipad, iPhone , altijd is Apple zogenaamd heel erg verbaast hoeveel dingn worden verkocht alsof ze het nooooit hebben verwacht… Apple is op dat gebied gewoon een grote soop serie…

  27. Ik denk dat we hier in nederland de klos zijn en nog een tijdje moeten wachten. We hebben toch altijd pech, ze moeten altijd ons hebben. 🙁

  28. Apple leert ook nooit. Zucht.

  29. Ik voorspel 2 dingen.

    -Nederland gaat de WK winnen.
    -En de Iphone 4 komt in augustus in Nederland.

  30. Me too! Had toch echt gehoopt begin juli al eentje te kunnen bemachtigen. Ik mis de functies ontzettend! @Fred:

  31. @michal: HUmm ik voorspel dat op zijn minst een van die dingen niet uitkomt 😛

  32. Ik voorspel dat ik nog heeeel lang met mijn iPhone 3G moet doen!
    Ik heb echt geen zin in die queeste van 2 jaar geleden: in Amsterdam wekelijks alle iPhone verkopende winkels af te gaan: ‘helaas, uitverkocht. Misschien vrijdag, anders maandag’.
    Volgens mij loopt in 2014 80% van de bevolking met de iPhone 4. Daar gaan de UMTS netwerken flink onder kreunen….

  33. Vandaag langs geweest bij T-Mobile shop. Gevraagd wanneer ik de nieuwe iPhone kon krijgen door abbo te verlengen, en het antwoord was: eind julli wordt het verwacht, maar reken daar maar niet op, want er is op dit moment te veel vraag naar in landen waar je het al kan bestellen. Dus zal het BEGIN AUGUSTUS IN NEDERLAND zijn kreeg ik als antwoord!!!

  34. Volgens mij produceren ze er 3 miljoen per maand. Dus ze kunnen best aardig leveren hoor.

  35. Ik heb mijn 3G bijna 2 jaar en ben er zeer tevreden mee. Of ik de iPhone 4 nu een of twee maanden later heb maakt me niets uit. Als ik een 3GS had dan zou ik eerst de nieuwe OS daar op testen, en wachten tot de kinderziektes van het nieuwe systeem opgelost waren. Waarom dat direct willen hebben van een iPhone 4 als je al een iPhone hebt. Dat kan ik me alleen voorstellen als je een HTC of zo hebt.

  36. Origineel geplaatst door Nino
    Origineel geplaatst door RickKost de iPhone 4 maar 199 doller ( 162 euro ) ?met 2 jaar AT&T abonnement erbij wel ja.

    Hoe kan je hem dan het beste in Amerika kopen? Komen ze daar niet los? Of moet je hem dan kopen bij andere winkel dan Apple store?

  37. Nou geloof mij, dat wordt pas in augustus misschien wel september dat ze normaal leverbaar zijn in nederland!!

  38. Origineel geplaatst door michal
    Ik voorspel 2 dingen.-Nederland gaat de WK winnen. -En de Iphone 4 komt in augustus in Nederland.

    Ik denk dat je 1 van de 2 goed hebt…guess which 🙂

  39. Ik haal em wel als de rij voor de tmobile shop weg is. Veel te lekker weer om me druk te maken. Ik heb nu een 3g en wacht wel 2 weken extra. No stress 🙂

  40. Origineel geplaatst door peter
    Ik voorspel dat ik nog heeeel lang met mijn iPhone 3G moet doen! Ik heb echt geen zin in die queeste van 2 jaar geleden: in Amsterdam wekelijks alle iPhone verkopende winkels af te gaan: ‘helaas, uitverkocht. Misschien vrijdag, anders maandag’. Volgens mij loopt in 2014 80% van de bevolking met de iPhone 4. Daar gaan de UMTS netwerken flink onder kreunen….

    Ik mag hopen dat we tegen die tijd niet meer lopen met een iPhone 4 hor.. 😛

  41. Hoe krijg je het toch voor elkaar in in bv UK een preorder te doen.. Je moet dan een engels afleveradres hebben toch? Hebben jullie allemaal vrienden/kennisen in de UK zitten ofzo

  42. Ik hoorde dat de witte niet te pre-orderen is?
    Das wel ****.. wil de 32GB white.

    Toch ook maar even voor de deur liggen.. altijd leuk met wat vrienden bier drinken en grappen tappen.

    En anders…
    Achja.. dan wat langer wachten..

  43. @Borgqueenx: Voor Nederland en Belgie was het voorzien voor eind juli maar vrees dat het eind augustus zal worden.

  44. Origineel geplaatst door Rick
    Kost de iPhone 4 maar 199 doller ( 162 euro ) ?

    Met abonnement van 2 jaar

  45. Hoe kan het dat Apple de iPhone 4 32 gb in Amerika verkoopt voor 299 dollar (€250) en in Europa €740 dan kan je hem toch beter via via van Amerika naar hier laten komen. Voor het geld dat je hem hier betaald kan je er 3 kopen in Amerika!!

    Heeft er hier iemand een verklaring voor of is het gewoon omdat ze zo veel winst willen maken?

  46. @Seesee: Dan ga ik er voor dat de iPhone niet in augustes uitkomt 😀
    Die andere mag uitkomen !!!!

  47. @brent: Bij http://www.t-mobile.de zijn ze zelfs voor 1 Euro te koop. Snap jij het???

  48. @brent:

    Ik denk dat jij de gevallen van toestel helemaal los kopen en toestel met een abbo door elkaar haalt?

  49. @brent: Je kan een iPhone 32 GB voor $299 krijgen in combinatie met een abbo van AT&T. Een losse iPhone (dus zonder abbo) kost in Europa 740 euro. :p

  50. Origineel geplaatst door Raymond
    Origineel geplaatst door michalIk voorspel 2 dingen.-Nederland gaat de WK winnen. -En de Iphone 4 komt in augustus in Nederland.Ik denk dat je 1 van de 2 goed hebt…guess which

    Ik ga voor dat Nederland het WK wint!

  51. @brent
    Hoe zou je ooit een iphone voor 200 euro krijgen? Zo goedkoop zijn ze 2e hands nog niet. Die prijs is natuurlijk met abonnement van $60 per maand.

  52. Maak via borderlinx.com een UK adres aan door een account aan te maken, daarna een apple account met adresgegevens van Borderlinx en je kunt een iPhone 4 bestellen! Je kan bij checkout in de online store zelfs kiezen voor bankoverschrijving. Wie dit wil gebruiken de volgende gegevens zijn nodig: IBAN GB69INGB23885920095982 en BIC INGBGB22. Mijn creditcard werd geaccepteerd, dit in tegenstelling met de VS. Ik heb de optie bankoverschrijving gekozen; voordeel is dat mijn bestelling automatish na 30 dagen gecancelled en dat ik er nog over kan nadenken. Het lukte mij in ieder geval om een orderbevestiging te krijgen.
    Misschien dat iemand het met zijn creditcard wil proberen…

  53. Uk ook al verschoven naar 14 Juli….
    Zucht, wordt lastig zo…

  54. Weet iemand mij te vertellen waar je op de applestore pagina moet ingeven dat je hem wilt komen ophalen.
    Je moet standaard een adres opgeven waar hij geleverd moet worden, moet je daar dan het adres van de Applestore aangeven of zit het anders?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.