Reacties voor: ‘Nieuwe iPads vanaf 24 oktober te koop’

Apple verkoopt de nieuwe iPads vanaf 24 oktober 2014, iets meer dan een week nadat ze op 16 oktober door Apple zijn aangekondigd.
Lees het complete artikel → ‘Nieuwe iPads vanaf 24 oktober te koop’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Met mijn nieuwe iPhone 6 plus hoef ik waarschijnlijk helemaal geen nieuwe iPad.

  2. De iPads (7.9 en 9.7)zullen in Oktober beschikbaar zijn.. maar de nieuwe iPad 12,9 inch zal samen met de iwatch beschikbaar zijn denk ik.

  3. Ik heb liever een goede fix voor alle mankementen in IOS 8

  4. Ik weet biet maar dat event is nu niet meer nodig eerder geen nieuwe Mac nu datum nieuwe iPad? Apple is niet zo goed in geheimen

  5. Origineel geplaatst door Jan
    Ik heb liever een goede fix voor alle mankementen in IOS 8

    Absoluut waar.

  6. Heb nu iphone 6 plus geen ipad meer nodig

  7. @Ewout: Helemaal waar idd. Ik heb de 6 en heb al meer dan 150 (!) crash logs van vastlopende apps en/of een volledig IOS. Wordt er doodmoe van.
    Vanmorgen ineens problemen met Apple is en iCloud, kon nergens meer aanmelden.
    2 weken geleden stond ik nog voor gek omdat ik ineens al mijn presentaties kwijt was die in de cloud en op de iPhone stonden (sta je dan voor een groep mensen, uiteindelijk gered door dropbox).
    Gelukkig is Apple support daar erg druk mee… Ze hebben nog niet 1 keer gebeld of gemaild sinds mijn contact met een senior specialist.

  8. Ik snap het ook niet. Apps lopen zo vaak vast, knallen terug naar het homescreen, de iphone kantelt niet terug naar portrait vanuit landscape, in het multitask scherm zie ik apps soms diagonaal, wat een bagger update. Moet snelheid het van kwaliteit gaan winnen Apple?

  9. Eerst een hele generatie iPads verknallen met iOS Brol om daarna nieuwe iPads te kunnen verkopen… Lucratief! Maar ik trap er niet meer in, genoeg alternatieven tegenwoordig die meer kwaliteit bieden voor een lagere prijs! Apple zal er niet wakker van liggen… komende weken zullen ze wel weer miljoenen iPhones verkopen… Jammer, maatstaf voor kwaliteit zullen ze nooit meer worden in mijn ogen…

  10. Origineel geplaatst door sjaak
    Heb nu iphone 6 plus geen ipad meer nodig

    Ben ik nu de enige die dit totaal nutteloze commentaren vindt? So what?? Ik heb al een Air dus heb ‘m ook niet nodig. Maar waarom zou ik daar anderen mee lastig vallen?

  11. Origineel geplaatst door Ewout:
    Absoluut waar.

    Inderdaad, wat heb je aan een nieuwe ipad als wifi in ios8 niet vooruit te branden is???

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.