Reacties voor: Nieuwe iPad verantwoordelijk voor vijf procent Amerikaans iPad-internetverkeer

De derde generatie iPad zou nu al verantwoordelijk zijn voor vijf procent van het Amerikaanse iPad-internetverkeer. Dit stelt het advertentiebureau Chitika in een recent onderzoek.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Dat is ook niet gek he? De nieuwe Ipads zijn allemaal nog leeg. De eigenaren gaan dan de online aangeschafte apps opnieuw downloaden. Heeft dus niet alleen met het aantal Ipad 3’s te maken, maar meer met het feit dat die helemaal leeg zijn en worden gevuld met apps. Dat zorgt voor veel meer internetvekeer per nieuw Ipad t.o.v. de oudere modellen.

    Dus zo “opmerkelijk” is het niet.

  2. Dit soort berichten vallen onder de categorie flauwekul. Van de 100% neemt een Ipad 5% internet verkeer in beslag? Come On! weten jullie wel wat 5% internetverkeer inhoudt?

  3. Dit is best bijzonder hoor. Het gaat hier trouwens om het iPad internetverkeer en dan nog alleen in de VS. De cijfers komen van een advertentienetwerk en dataverkeer om apps te dowloaden gaat compleet via Apple en buiten dit netwerk om. Dat verkeer zit er dus niet in. Het is dus echt internetbrowsing.

  4. @eugje: lezen is een kunst. Er staat “ipad internet verkeer”, oftewel; van alle ipads in totaal is 5% van het verkeer afkomstig van de laatste versie.

    Kan het me best voorstellen, de mensen die van iphone3g/3gs naar iphone 4 zijn gegaan weten wat het verschil is in display kwaliteit. Retina is voor mij het wel goed kunnen lezen van e-publicaties om maar een voorbeeld tr noemen. Het verschil is echt groot, zien is geloven.
    Vanuit Hilversum is het slechts 1,5 uur naar een duits verkooppunt 🙂

  5. @eugje: Lezen is ook een vak. Heb je dit artikel überhaupt wel gelezen?Nieuwe iPad verantwoordelijk voor vijf procent Amerikaans iPad-internetverkeer

  6. 5% is wel heel veel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.