Reacties voor: Nieuwe iPad raakt sneller oververhit: 5 graden warmer dan iPad 2

Afgelopen weekend kon je op iPadclub lezen dat de nieuwe iPad meer tijd nodig heeft om op te laden. Ook bleek de nieuwe iPad iets warmer te worden tijdens het opladen. Het leidde al snel tot speculaties dat de iPad snel oververhit zou raken, waarbij sommige gebruikers misschien al visioenen kregen van iPads die in […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Tsjonge, wat een geneuzel.
    Dit was ook met de introductie van de eerste iPad, en hoofdzakelijk geklaag van eigenaren die in de US zaten met 30 graden.
    of op een terras on de volle zon, en op het dashbord van de auto.

    als ik de fora van Macrumors lees, zijn alle postings exact hetzelfde als van de introductie van de eerste en 2e iPad, met dezelfde onnozele vragen, en bizarre beweringen 🙂

  2. Ik beschouw dit toch wel als een flinke temperatuur stijging. Bij 15 graden is het koud in huis en bij 20 warm.

    Mijn macbook pro wordt ook wel eens te heet om op mijn schoot te houden, en is daarmee dus geen “LAP”top meer, want het wordt onconfortabel.

    Je had mogen verwachten dat er meer moeite zou worden gedaan als de temperatuur oploopt om deze warmte af te voeren, bijvoorbeeld door rondwom aan de zijkanten een soort radiator achtige randje te maken.

  3. Met een case erom zal de ipad dan nog warmer worden?
    Hoe kan je hem dan goed beschermen zonder te veel wamte tegen te houden?

  4. Denk ook dat de meeste er een case omheen doen wat de afvoer van warmte beperkt. De smartcover van apple is volgens mij de beste oplossing en de achterkant vrijlaten. Zo heeft hij zowieso meer circulatie en warmteafvoer.

  5. De meting is al discutabel. Je hebt namelijk per materiaal een specifieke emissie coëfficiënt die je goed moet instellen voor de meting. Ben benieuwd wat deze is voor een ipad. In mijn ogen moet je deze er ook bij vermelden als je een foto publiceert…
    De foto hierboven met de warme vlek lijkt meer op een reflectie van een lichtbron dan het daadwerkelijk warm worden van een processor. Draai de ipad maar eens om dan zit de warme vlek waarschijnlijk nog steeds rechts onder…..

  6. Ik gebruik de iPad nooit in de volle zon om de doodeenvoudige reden, dat het scherm niet bruikbaar (leesbaar) is. Dat zal bij de iPad3 niet anders zijn!

  7. de nieuwe iPad iets warmer te worden tijdens het opladen.
    Hoeveel mensen gebruiken hun iPad tijdens het opladen?
    Hier hangt m’n iPad 2 a 3 x per weer aan de lader… Snachts als ik ‘m toch niet gebruik.
    Geen probleem dus.

  8. Ik gebruik de ipad in de VS. Met de Ipad 2 ook in de zon nooit last gehad. Op de New Ipad verscheen de waarschuwing de tweede dag al op het scherm. We gaan het dus even aankijken en anders terug naar de Apple Store

  9. Pak ik net m’n nieuwe iPad op, is ie steenkoud!

    Wat een sensatie zoekende kop hier weer… De nieuwe iPad kan in bepaalde gevallen warmer worden dan z’n voorganger… Maar wie heeft het over oververhit gehad? Warmer, niet oververhit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.