Reacties voor: ‘Apple-event in maart met nieuwe iPad Pro-lineup, rode iPhone 7 en 128GB iPhone SE’

Volgens de Japanse site Macotakara komt Apple in maart met een rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Behalve deze nieuwe kleur staat er ook een 128GB iPhone SE op de planning en worden er nieuwe iPad Pro-modellen aangekondigd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. In plaats van eindelijk eens werk te maken van een degelijke update in mac-lineup… Behalve de belabberde MBP zijn alle modellen bijna stokoud te noemen.

  2. Eens: nieuwe iMacs zijn hard nodig, maar Tim Cook heeft ons fantastische nieuwe modellen beloofd. Vraag is alleen wanneer.
    Intussen lijkt me naast nieuwe iPad twee rode modellen iPhone wel erg leuk. Zou het om mat rood of glimmend brandweer rood gaan? Hopelijk het laatste. Alleen denk ik niet dat het klopt. Apple houdt niet zo van tussendoortjes en halverwege de loopperiode van de iPhone 7/7 Plus nieuwe kleur op de markt brengen zou weliswaar een goede push voor de verkoop zijn, maar ik denk niet dat het gebeurt!

  3. @Joren: dit bericht gaat niet over macs

  4. Origineel geplaatst door Edwin
    @Joren: dit bericht gaat niet over macs

    Dat is dus duidelijk mijn punt, niet? Dat het ene na het andere i-event op poten wordt gezet en de mac-lijn maar achterop blijft 😉

  5. Origineel geplaatst door Joren
    In plaats van eindelijk eens werk te maken van een degelijke update in mac-lineup… Behalve de belabberde MBP zijn alle modellen bijna stokoud te noemen.

    Belabberd?!

  6. Origineel geplaatst door Edwin
    @Joren: dit bericht gaat niet over macs

    Origineel geplaatst door Joren
    Dat is dus duidelijk mijn punt, niet? Dat het ene na het andere i-event op poten wordt gezet en de mac-lijn maar achterop blijft 😉

    Blijkbaar toch niet Apple’s core aka geldkoe. Ook al kosten een beetje mac een nier en een hartklep.

    En qua tablet moeten ze ook vooruit, want de line-up nu raakt outdated. Ook al zijn ze qua specs nog steeds topnotch, als ik over een iPad begin tegen een huis, tuin en keukengebruiker, ook dan zegt men te wachten op ‘die nieuwe’ want de line-up nu is er al zolang.. kan nooit iets zijn meer. Geen updates enzo. En we weten hier allemaal dat dat niet zo is, maar hey, de gewone consument. Vakantiegeld, bonussen en dat soort dingen komen er weer aan. Apple weet dat ook 🤔

  7. Ben dan wel heel benieuwd wanneer deze “rode” iPhone op de markt zou komen als dit waar is. Ben van plan snel over te stappen op de 7 maar als de rode in maart/april uit komt wacht ik liever nog even.

  8. De iPhone SE is het enige model dat nog geleverd wordt met 16GB en 64GB: alle andere modellen zijn overgestapt op 32GB, 128GB en 256GB. Hoewel Macotakara dus meldt dat er een 128GB iPhone SE bij komt, zou het logischer zijn als Apple voor de iPhone SE dezelfde opslagcapaciteiten aanhoudt als de overige iPhone-modellen. Dit zou betekenen dat de 16GB-versie zou komen te vervallen.

    … én dat een 256GB-versie zou worden toegevoegd!

    Dat láátste zou ‘m wél een zinvolle opvolger van de 5S maken.
    Nú pas nog met alleen 128GB komen aan…zetten zou echt too little too late zijn, zelfs een iPod Touch is al lang met die 128GB verkrijgbaar… De SE zit tot nu toe nog altijd op het maximum van de 4S (!), dus van ruim 5 jaar geleden! Anno 2017 pas de bovengrens slechts één stapje oprekken zou wel héél erg karig en kortzichtig zijn 😕
    ‘t is niet alsof de afmetingen van de SE daarvoor een belemmering zouden zijn, opslagcapaciteit is al lang niet meer zo aan grootte gebonden als in het tijdperk van de kleitabletten 😉

  9. Wie zit er nou nog te wachten op een iPhone 7S, 8, 8S of 9 met al dit soort geneuzel. Waarom zou je bijvoorbeeld overstappen van een 6S naar een 7? Wat voegt het toe? Echt geen drol! Apple denkt niet meer in consumentenproducten, maar puur en alleen in het uitpersen en uitwringen van haar fanbase. Maar steeds meer komt het besef dat Apple haar hoogtijdagen beleefd heeft en dat die nooit meer terug zullen komen. Ik durf nu al te voorspellen dat binnen 5 jaar Apple niet meer de grootste gadgetleverancier zal zijn!

  10. Origineel geplaatst door Kijkwijzer
    Wie zit er nou nog te wachten op een iPhone 7S, 8, 8S of 9 met al dit soort geneuzel. Waarom zou je bijvoorbeeld overstappen van een 6S naar een 7? Wat voegt het toe? Echt geen drol! Apple denkt niet meer in consumentenproducten, maar puur en alleen in het uitpersen en uitwringen van haar fanbase. Maar steeds meer komt het besef dat Apple haar hoogtijdagen beleefd heeft en dat die nooit meer terug zullen komen. Ik durf nu al te voorspellen dat binnen 5 jaar Apple niet meer de grootste gadgetleverancier zal zijn!

    Gezien de verkoop cijfers.. Toch nog steeds genoeg mensen om het de moeite waard te maken. Je het uiteraard niet te kopen natuurlijk.. Het komt een beter over alsof het verplicht is 😉 en tussen jou en mij gezegd als je de toekomst kan voorspellen!? Heb ik nog wel een paar verzoekjes voor je.

  11. Zal de SE 128gb zelfde prijs hebben als de 64gb dan?

  12. Stiekem hoop ik dat de iPhone SE een hardware refresh krijgt. A10 processor met dezelfde camera en display-specs als van de iPhone 7. Voor de eerste keer heb ik een Plus-model genomen, maar na verloop van tijd merk ik dat ik liever gebruiksgemak heb dan een groot scherm.

  13. Apple pencil 2?? Daar hoor je ook niets meer over..

  14. Zou toch heel graag een nieuwe iPad mini zien!
    En dat mag dan ook wel eens in het Rosegold 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.