Reacties voor: Nieuwe iPad ondersteunt als eerste tablet Bluetooth 4.0

De nieuwe iPad maakt als eerste tablet gebruik van Bluetooth 4.0. Daardoor zijn energiezuinige Bluetooth-accessoires mogelijk, Ook de iPhone 4S is al Smart Ready.
Bert van Doorn -

Reacties: 15 reacties

  1. Nog meer “verkeerde” straling. Nog meer zieken. Wanneer geeft de overheid eens toe dat het schadelijk is. Waarom geven ze het in landen als Frankrijk, Engeland, Canada wel toe. Daar worden kinderen op sommige scholen in ieder geval beschermd.

  2. Tja somsmoet je wat. Ik heb alles wat met een draad kan met een draad aangesloten, dat is zuiniger, sneller, veiliger, minder storingsgevoellig, en gezonder.

    Maar ik ga geen draad op mijn ipad aansluiten. Hoewel, ik heb een extra lange oplaadkabel, en zit ook uren met de kabel er aan met de ipad in de hand. Zor erg zijn kabels dus ook niet altijd.

  3. @EHS:

    ik ben het niet helemaal oneens met je vraag, maar je begrijpt vast dat je dit bij een blogpost zet over een manier hoe bluetooth juist minder straling kan veroorzaken. En je begrijpt zeker ook dat je door het schrijven van zoon post in een Blog over een apparaat met de meeste verschillende draadloze antennes ooit een beetje vergelijkbaar bent aan een preker van onthoudsaamhijd op de kamasutrabeurs.

    Maar ja.., iedereen die zoon apparaat heeft doet mee aan het grootste onderzoek naar nadelige gevolgen van niet-ioniserende straling. Dus de uitkomst komt vanzelf.

    En ik hoop slechts dat je niet gelijk hebt want 100% duidelijk is het inderdaad niet.

  4. @EHS:
    En wat is jouw bron dan?
    Hoe weet je dat hier mensen ziek van worden?

  5. Wat een boel spelfouten! @eddyzh:

  6. Zolang apple producten niet- of nauwelijks via bluetooth aan andere hardware zijn te koppelen om gegevens uit te wisselen heeft bluetooth 4.0 voor mij geen enkele toegevoegde waarde!

  7. welke app heb je om je auto terug te vinden?

  8. Origineel geplaatst door RF
    @EHS: En wat is jouw bron dan? Hoe weet je dat hier mensen ziek van worden?

    Ik zal @EHS hier even bijspringen

    je kunt in de augustus 2009 issue van pathophysiology een reeks goede bronnen vinden die er op wijzen dat EMS niet duidelijk onschuldig is.

    hier een link
    http://www.sciencedirect.com/science/journal/09284680/16/2

    als je geen universitaire toegang hebt kun je alsnog de abstracts lezen

    wil je de artikelen van me hebben dan kan ik ze je mailen

    @Dre:
    ow hartelijk bedankt, dat wist ik echter al. Niet iedereen kan goed Nederlands schrijven. Wel goed dat jij daar op let hoor!

  9. @christian..
    Ben je hem zo vaak kwijt dan?!?

  10. @eddyzh: het gaat er niet om dat iemand op jouw spelfouten let, het gaat erom dat jouw boodschap verminkt wordt en niet goed overkomt bij de lezer. Als ik b.v. “zoon” lees in plaats van “zo’n” dan krijg ik een verkeerde associatie. Je zet je lezers op het verkeerde been met als gevolg dat ze je teksten niet meer lezen. Een spelfoutje is zo gemaakt, maar structurele slordigheden zijn een ander verhaal.

  11. Wouw alweer beter

  12. HP slate had het al. weer uitstekend onderzoek gedaan.
    http://tweakers.net/pricewatch/297855/hp-slate-2-zwart.html#tab:info

  13. Beste mensen,

    laten we eens reageren op het artikel en niet al die andere onzin erbij halen. Straling is slecht? misschien wel maar kijk eens wat je eet en wat je buiten inademt. Oneindige discussie dat niet hier hoort op dit blog!

  14. Origineel geplaatst door Wood
    Zolang apple producten niet- of nauwelijks via bluetooth aan andere hardware zijn te koppelen om gegevens uit te wisselen heeft bluetooth 4.0 voor mij geen enkele toegevoegde waarde!

    Dat heb ik nu ook. Apple en bluetooth geeft altijd problemen hier. De witte macbook die steeds verbinding verliest met zijn draadloze muis, de 27″ iMac die de iPhone 4 maar niet kan vinden en de laatste tijd verliest de iMac ook regelmatig contact met de “magic” mouse.
    Wat is dat toch met bluetooth en Apple????

  15. Wat ook leuk is van Bluetooth 4.0, wegens het lage energieverbruik: in-ear headphones zonder draad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.