Reacties voor: Nieuwe iPad-klokapp van iOS 6 in beeld

In iOS 6 zal een nieuwe klokapp aanwezig zijn. Het uiterlijk is totaal anders dan we gewend zijn van Apple: veel donkere kleuren en rondjes in de vorm van knoppen.
Lees het complete artikel → Nieuwe iPad-klokapp van iOS 6 in beeld

Reacties: 15 reacties

  1. Waauw kan dit ook niet op de iphone?
    Ziet er supernice uit!

  2. Wat een prutsers…. de iPad 1 overslaan terwijl de 3GS wel ondersteunt wordt! Die oErpad heeft toch een snellere processor dan de 3GS en zou dus prima moeten kunnen draaien op iOS6. En dat verhaal dat je na 2 jaar geen ondersteuning meer mag verwachten is bullshit! Apparaat werkt gewoon goed genoeg en is nog lang niet aan het einde van zijn latijn. Puur een commercieel verhaaal. Lekker je eerste gebruikers in de kou laten staan.

  3. Werd tijd 😀
    Ook ideal om tijdszones te vergelijken

  4. Lijken deze klokken niet iets te veel op die van Mondaine?

  5. Het zou nog mooier zijn als dat klokje op je homescreen ook echt liep ipv een dooie afbeelding!

  6. @Gino: Zou inderdaad mooi zijn, maar ik denk dat de impact op de batterij niet zo heel gunstig is. Want dan bestaat de mogelijkheid om aan alle icons functionaliteit toe te wijzen.

  7. Nu nog de weer app.

  8. Zeer triest dat ipad1 zal uitgesloten worden van deze update. Heb binnen het gezin twee ipads 1 in gebruik, ze werken beide nog prima. Het uitsluiten lijkt me ook alleen maar commercieel te zijn, wil je de nieuwste software, dan moet je ook maar nieuwe hardware kopen.

  9. Het is gewoon een logische stap van apple. de 1e generatie ipad draait al rete sloom op iOS5 laat staan op het volgende systeem. En de ipad heeft een groter scherm en minder ram dan de iPhone 4 die wel ios6 gaat ondersteunen.

    Vind het ook een soort van jammer maar zou gewoon niet in het bezit willen zijn van een belachelijk trage tablet. Krijg je van die android praktijken 😉

  10. Er komt vast wel een hack voor de iPad 1 waardoor iOS 6 er wel op werkt, ze hoeven alleen de iPod touch 4 versie zo aan te passen dat hij op het grote iPad scherm werkt. De iPod touch 4 gebruikt de zelfde processor en heeft evenveel RAM geheugen. Snap eigenlijk nooit waarom ze dat met de iPhone 2G niet deden. Had de zelfde cpu en ram als de iPhone 3G die wel iOS 4 kreeg.

  11. Het is weer het oude liedje van Apple (maar ook andere computermakers maken er zich schuldig aan). Een upgrade die niet beschikbaar is voor oudere modellen, in de hoop dat de bezitters van oudere modellen een nieuwe gaan kopen.

  12. het probleem zit em in de resolutie. De 3GS hoeft veel minder pixels te verschuiven als een ipad1

    @Aaipad:

  13. @yeahbaby:

    Sterker nog, het is de klok van Mondaine, oftewel de originele Zwitserse Stationsklok. Maar ik denk dat Apple daar echt wel goedkeuring voor heeft gevraagd en (tegen betaling) gekregen.

  14. Geen iOS6 update op iPad 1?
    Dan zijn de gebruikers genoodzaakt een jailbreak uit te voeren en te wachten totdat de update voor deze doelgroep beschikbaar wordt gesteld.
    Als het niet goedschiks kan dan maar kwaadschiks Apple!!!

  15. Als dit het niveau is waarop Apple software updates uitbrengt dan is het zeer triest !
    Simpele widgets voor op het lockscreen beschikbaar maken voor bijv zakelijke gebruikers zonder te hoeven jailbreaken is schijnbaar teveel werkt.
    Nee we maken een clock app…
    Ben toch blij dat ik op een Samsung Galaxy Nexus ben overgestapt na alle iphones in mijn bezit te hebben gehad.
    Het duurt niet lang meer en klanten slikken het niet langer meer dat we 1.5-2 jaar moeten wachten op een nieuwe iPhone….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.