Reacties voor: Nieuwe iPad-commercial: iPad is musical

Appel heeft een nieuwe tv-commercial op de Amerikaanse televisie vertoond waarin wederom de gebruiksmogelijkheden van het apparaat centraal staan.
Lees het complete artikel → Nieuwe iPad-commercial: iPad is musical
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Weet er soms iemand welke die medische app is?
    Ziet er handig uit voor radiologen.

  2. Hoe kan het dat er tijdens het filmpje op de iPad, van die twee kinderen, met twee vingers ingezoomd wordt? Is dat misschien een aanstaande functie in iOS 4.2?!

  3. @Randy: dat is standaard functionaliteit. Niet voor speelfilms in de video’s app maar wel voor video’s die je bijvoorbeeld met je iPhone hebt opgenomen en die tussen je foto’s staan.

  4. Dit is toch way better dan een supersized Samsung Galaxy?

  5. @marcooo:
    Ik ben het helemaal met je eens!!!!!

  6. @Nitow
    Voor 699 en 799 euro kan je de Samsung Tabs gaan kopen. Ik heb zelf naast mn iPhone 3GS een Galaxy gehad, omdat iedereen zo super enthousiast was (100x beter dan de iPhone) maar serieus wat een waardeloos apparaat zeg!! Miste al mn handige apps, mn mooie spellen, vooral PUSH is super handig op de iPhone en dat kent Android nauwelijks tot niet, alles blijft gewoon draaien. Batterij ging 8 uur mee (iPhone 3GS ongeveer 24) en de Market is zoooo onoverzichtelijk. Er zit geen eenheid in dat hele zooitje. Allemaal verschillende toestellen, verschillende sites, verschillende download kanalen. Om maar te zwijgen over KIES het iTunes van Apple.
    Nee hoor.. Apple heeft het prima voor elkaar en de zeurpieten die Android stukken beter vinden hebben waarschijnlijk nog nooit een iPhone/iPad van dichtbij gezien 😉

  7. Heel vet gedaan met de derde app (piano)!

  8. Origineel geplaatst door Thijs van Schadewijk
    @Randy: dat is standaard functionaliteit. Niet voor speelfilms in de video’s app maar wel voor video’s die je bijvoorbeeld met je iPhone hebt opgenomen en die tussen je foto’s staan.

    Ok thanx! Dat wist ik niet eens joh.. Heb ook alleen speelfilms op m’n iPad staan en geen home video’s.

  9. Blijf Apple reclames leuk vinden

  10. @ Thomas…
    Ik zou ook heel graag willen weten welke medische app ze demonsteren….

    Heeft iemand een enig idee?

  11. Ben ook erg benieuwd naar de medische app.

  12. Kun je in iTunes ook films kopen?
    Ot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.