Reacties voor: Nieuwe iPad Air mogelijk te zien op eerste foto’s

Op internet circuleren duidelijke foto's van de mogelijke opvolger van de iPad Air.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Ik vind de grill die op de foto staat echt lelijk. Echt, nee, dit wordt hem niet voor mij 🙁

  2. Origineel geplaatst door Maurice Hooijmans: Ik vind de grill die op de foto staat echt lelijk. Echt, nee, dit wordt hem niet voor mij 🙁

    Oh, dus dan maar een ‘mooie’ Android tablet? Of een ‘oude’ iPad?

    Ik snap je wel hoor, ik wilde pas ook een nieuwe iPhone 5s kopen en toen zag ik onderop dat die speakergaatjes toch niet zo mooi waren. Dus toen heb ik maar een iPhone 4 gehaald: ben ik zo blij mee! Wie heeft er nu een snellere CPU, betere camera, mooier scherm, Touch Id, etc nodig als die gaatjes zo lelijk zijn?

    (zucht, wedden dat iedereen die nu klaagt over het uiterlijk hem TOCH weer gaat halen als hij uitkomt?)

  3. Origineel geplaatst door
    Ik vind de grill die op de foto staat echt lelijk. Echt, nee, dit wordt hem niet voor mij

    Lelijke grill?? Ik weet niet eens hoe de grill van mijn 5s er uit ziet. Heb net even gekeken en ik vind hem oer lelijk. Maar weet je, hij is rete snel…

  4. Origineel geplaatst door Maurice Hooijmans: Ik vind de grill die op de foto staat echt lelijk. Echt, nee, dit wordt hem niet voor mij 🙁

    Daar zit je natuurlijk ook de hele dag tegenaan te kijken. Persoonlijk zie ik heel wat meer van het scherm van mijn iPad, maar wellicht gebruik je de van jou anders als ik de mijne…

  5. @Maurice Hooijmans:

    Ja man!! En check die volume knoppen aan de zijkant dan. Ook echt te lelijk ;-))

  6. @Maurice Hooijmans:
    idd zeg, en in totaal 28 van die gaatjes…waarom 28 en niet 24 ?

  7. En weer krijg ik alle reacties op mijn reactie omdat ik mijn mening uit. Waar gaat het heen met deze wereld. Het zwarte schaap in de familie zeker….

  8. @Maurice Hooijmans:

    Komt omdat je bijna geen commentaar mag leveren van de meeste mensen hier. Je mag wel zeggen dat hij retesnel is maar niet dat jij de grille lelijk vind. Wacht eerst maar af tot hij onthult is.

  9. Gewoon weer goed van Apple

  10. Origineel geplaatst door Maurice Hooijmans
    En weer krijg ik alle reacties op mijn reactie omdat ik mijn mening uit. Waar gaat het heen met deze wereld. Het zwarte schaap in de familie zeker….

    Dat mag je zeker wel, maar inmiddels loop je hier al zo lang rond dat we weten dat je uiteindelijk toch een nieuwe iPad koopt. Lelijk of niet 😉

  11. Wanneer komen ze nou toch met een touch home button ipv analoge knop die als eerste defect gaat?

  12. Ziet er weer mooi uit, maar 95% van de gebruikers doet er toch een hoesje omheen, dus hoe belangrijk is dat uiterlijk nou dan?

    De prestaties, mogelijkheden en het ios zijn veel belangrijker.

  13. @Flieps: Nope, helaas. Hem net een Air, half jaar. Dus geen nieuwe iPad voor mij.

  14. @Dick de wit: Dat blijkt inderdaad hier ja. Maar ach, ik dacht dat iedereen een vrije wil van meningsuiting had. Ongeacht of dat er nou nog iets uit moet komen, of niet.

  15. Weet je wat, verwijder al mijn redacties maar hier. Want hier heb ik dus geen zin in.

    Een keer mijn mening geven die, blijkbaar, ‘te schokkend’ is voor anderen, an BOEM! De bom is gebarsten! Wouw! Waar gaan het heen tegenwoordig!

    En nee, ik ga hem zeker niet halen. Dus denk niet mij te kennen of zo! Oké!

  16. @Maurice Hooijmans: ik denk niet dat het niet mooi vinden van de grill deze reacties opriep, maar de conclusie dat je hem daarom bij voorbaat al niet meer hoeft.
    Later blijkt dat dat ook niet de echte reden is want je hebt net het laatste model in bezit, een veel logischere reden om niet meteen weer de nieuwste aan te schaffen.

    Zelf heb ik een iPad3 en wacht de introductie van een nieuwe wel af en beslis dan of een upgrade nu interessant wordt. Maar de vorm van zo iets onbeduidends als de grill van speakertjes die je nauwelijks of nooit ziet, kan niet van doorslaggevend belang zijn om een iPad wel of niet te kopen, dus je lokt daarmee zelf die reacties uit.
    En daardoor vond ik dit topic juist lollig, dat dan weer wel!

  17. Aanvulling op Ron E. Ik was de eerste die je op de korrel nam, maar dat was niet specifiek naar jou toen maar meer in het algemeen. Ik probeer te begrijpen waarom er altijd aardig wat mensen zijn die al op voorhand zeggen iets niet te kopen vanwege een klein detail in het design. Ik weet dat bij Apple design een van de dingen is die een rol speelt, maar om meteen iets niet aan te schaffen omdat een detail je niet helemaal aanstaat terwijl je voor de rest Apple minded bent heb ik altijd wat vreemd gevonden. Natuurlijk staat het iedereen vrij diens mening te geven, maar raad eens: de meesten schaffen de nieuwe hardware inderdaad alsnog aan 😉 (uitzonderingen daar gelaten)

  18. Heb nu iPad 1 en ga hem vervangen voor deze

    Zal en hele schok wezen voor mij al die veranderingen die er zijn het begint al met iOS heb nu 5.1.1 nog en word iOS 8

  19. Origineel geplaatst door
    Ik vind de grill die op de foto staat echt lelijk. Echt, nee, dit wordt hem niet voor mij

    Wat een BS zeg! Iets niet kopen vanwege een speakergrilletje?

  20. dat die maar wifi AC heeft ..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.