HomePod mini en gewone HomePod speakers.

Reacties voor: Gerucht: ‘Vernieuwde HomePod en HomePod mini in 2023’

Wat weten we al over de volgende generatie HomePod? Volgens Mark Gurman van Bloomberg komen er in 2023 nieuwe modellen. Eerder gaf analist Ming-Chi Kuo al de verwachting dat er eind 2022 of begin 2023 een nieuwe HomePod aan komt, waar intern hard aan wordt gewerkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Zit meer te wachten op een draadloze HomePod mini…

  2. Ik hoop dat het iets wordt met een permanent display; weer, afspraken, tijd, alarm en andere handige info die gedurende de dag van pas kan komen.

  3. Persoonlijk kijk ik uit naar een Apple soundbar met ingebouwde FaceTime camera voor bijvoorbeeld de woonkamer. Aangevuld met een subwoofer en de huidige HomePod mini’s voor een surround ervaring.

  4. Ik heb de echo show met draaibaar scherm heerlijk
    Home pod met scherm zou heerlijk zijn
    Koop ik dan onmiddellijk

  5. Een wekker radio met scherm en app’s

  6. (Red.) Bijgewerkt met nieuwe informatie van Bloomberg.

  7. Grote blij…

  8. Ik kan niet wachten tot wij hem in Nederland in 2031 kunnen kopen…

  9. Origineel geplaatst door MrNiceGuy
    Zit meer te wachten op een draadloze HomePod mini…

    Yeah!

  10. Zit meer te wachten op iets anders wat niet op een wasmand lijkt

  11. Het zou eerder tijd worden dat de HomePod mini als draadloze Bluetooth speaker gebruik kan worden… Anders hadden wij zeker de HomePod mini gekocht ipv een ander merk.

  12. @Bas Bloemink: Denk niet dat daar de kracht ligt, de HomePod heeft WiFi nodig om te functioneren en buitenshuis zal dat alleen maar vervelend worden.

  13. Google producten qua geluid middelmatig….
    Klopt, daarom ook bijvoorbeeld Harman Kardon of JBL.
    Vroeg gisteren aan Siri om “doe mij een friet met mayonaise” te vertalen naar Spaans (lekker simpel). Siri zegt dat kan ik niet, vertalen is momenteel niet mogelijk. Google begint gewoon Spaans te praten, het antwoord was correct en vraagt vervolgens of ik nog meer wil vertalen. Siri is gewoon absoluut nog niet goed, dus in plaats van Siri op een Apple speakertje zou ik bij Sonos blijven of richting Google gaan maar dan met 3rd party producten zoals Harman Kardon en eventueel zo een echo als display erbij.
    Apple richt zich bewust nog niet op die higher end speakers, omdat ze absoluut nog niet mee kunnen doen met de grote jongens. Een klein speakertje is leuk, van een grote speaker van 250/300 euro mag je ook echt wat verwachten.

  14. Kijk hier erg naar uit. Kan eindelijk die SONOS rommel er uit, waar reclame nu het nieuwe toverwoord is.
    Wat heb ik me daarop verkeken en wat is dat spul slecht geworden qua gebruiksvriendelijk.

  15. Homepod met dockingstation zodat de speaker ook op accu gebruik kan worden in de tuin, verder mag Bluetooth niet ontbreken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.