Reacties voor: Nieuwe geruchten: Vodafone gaat iPhone 4 verkopen, witte iPhone pas in 2011

Vodafone zou binnenkort de iPhone 4 gaan verkopen en de witte iPhone 4 komt begin 2011 in de winkel. Beide geruchten zijn nieuw, maar echt bewijs is er nog niet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 56 reacties

  1. Al die geruchten weer..

    Als vodafone nu eens snel met de iPhone kwam kon ik mooi mijn t-mobile contract laten ontbinden.
    Ritje naar Amsterdam was wel t toppunt van triestheid aangezien ik maar een kwart van de rit naar streaming muziek heb kunnen luisteren omdat er geen 3g bereik was :,)

  2. Vet! Weg met T-mobile!

  3. verwacht er niet teveel van, al die geruchten de laatste tijd.. het bewijs is er pas als het werkelijkheid is

  4. Maar in feite verkoopt Vodafone (zij het via een omslachtige weg) de iPhone 3GS en 4 nu al toch? XLVoordeel heeft netjes een exemplaar bij me geleverd en is officieel partner van Vodafone…

  5. Dit zou mooi zijn, vodafone moet wel met een onbeperkt internet bundel komen voor de iphone anders zou ik niet overstappen naar vodafone.

  6. Verdomd. Heb net een Vodafone sim-only besteld. Binnenkort haal ik de iPhone 4 los.

  7. @Daan:

    Nee, je wordt gelukkig met Vodafone :-/

    Bij alle nederlandse telecom providers is het spreekwoord “aan de andere kant van het hek is het gras groener” van toepassing. Welke provider je ook kiest, je bent hoe dan ook ontevreden. In het buitenland is het al niet veel beter.

    This said – ik overweeg ook om over te stappen van t-mobile naar vodafone, maar dan enkel vanwege de europa-abonnementen die ze voeren. Maar hun net vernieuwde tarievenplan houdt me weer tegen. Ik wacht nog ff.

  8. Ik hoop dat op 21oktober het contract met tmobile en apple echt afloopt en je de iPhone los kan kopen bij de Apple stores en bij Vodafone.

    Als je kijkt naar bij voorbeeld finland lijkt mij dit wel logisch.

    Ik hoop echt dat die 21 oktober los te koop is bij apple stores

    PLEASE Apple Please

  9. @mr-3gs: Misschien nog een ander goed reden: Betere 3G verbinding dan T-Mobile.

  10. Ik heb overigens een paar weken geleden gebeld naar Vodafone en toen zijden ze dat ze zeker weten de iPhone 4 zouden krijgen

  11. klopt niet, ze krijgen de iphone 3g om in winkels te gaan verkopen. of vodafone krijgt straks evt de iphone 4 als de opvolger uitkomt. en die komt als alles mee zit in februari. Die krijgt dan als aanpassing dat de antenne op een beter plaats zit verder zou die het zelfde blijven als deze.

  12. Vodafone mag alleen de witte verkopen 😉

  13. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Bij alle nederlandse telecom providers is het spreekwoord “aan de andere kant van het hek is het gras groener” van toepassing. Welke provider je ook kiest, je bent hoe dan ook ontevreden. In het buitenland is het al niet veel beter.

    This said — ik overweeg ook om over te stappen van t-mobile naar vodafone, maar dan enkel vanwege de europa-abonnementen die ze voeren. Maar hun net vernieuwde tarievenplan houdt me weer tegen. Ik wacht nog ff.

    Nee precies, het zijn geen Vodafone iPhones, het zijn allemaal simlockvrije exemplaren die via een constructie van andere bedrijfsnamen (iVoordeel en XLVoordeel) kunnen worden verkocht zonder dat T-Mobile zich er tegen kan uitspreken. Neemt niet weg dat ze opereren vanuit het Vodafone concern.

  14. bah, toch maar wachten tot de volgende iphone.. wilde op de witte wachten, maar als het 2011 word vind ik het toch te krap om niet te wachten op de volgende, tenzij de witte de “nieuwe” word.. dus ook aanpassingen gedaan en nieuwtjes.

  15. Heb vorige week een Vodafone medewerker gesproken en die durfde het niet officeel te zeggen maar liet doorschemeren dat de iPhone 4 voor het einde van t jaar bij hun in de winkel ligt

  16. Een medewerker ven de Vodafone shop in Hilversum kon mij ook al vertellen dat de iPhone eind november / begin december verkrijgbaar is.. Goede zaak

  17. Een collega van mij heeft net een Iphone 4 met Vodafone bij XL Voordeel besteld. Bij ons in het gebouw heb je slechte ontvangst met T-mobile. Hij heeft daarom op mijn aanraden voor Vodafone gekozen. Als het goed is wordt het toestel vandaag bezorgd.

    Mijn dochter wilde de witte, maar het wachten duurde te lang. Ze heeft nu de Samsung Galaxy S besteld. Jammer Apple.

  18. Origineel geplaatst door Willem
    Ik hoop dat op 21oktober het contract met tmobile en apple echt afloopt en je de iPhone los kan kopen bij de Apple stores en bij Vodafone.Als je kijkt naar bij voorbeeld finland lijkt mij dit wel logisch. Ik hoop echt dat die 21 oktober los te koop is bij apple stores PLEASE Apple Please

    Dat zou betekenen dat de iPhone simlock vrij worden verkocht en dat we een Apple store krijgen. Dat laatste lijkt me nog wel groter nieuws dan het eerste…

  19. Zojuist een iphone4 besteld voor 89euro met een Vodafone abonnement via ivoordeel.nl. Daarbij ook nog eens een half jaar 50% korting op mijn bundel. Beter aanbod dan bij T-Mobile..

  20. Origineel geplaatst door martijn
    klopt niet, ze krijgen de iphone 3g om in winkels te gaan verkopen. of vodafone krijgt straks evt de iphone 4 als de opvolger uitkomt. en die komt als alles mee zit in februari. Die krijgt dan als aanpassing dat de antenne op een beter plaats zit verder zou die het zelfde blijven als deze.

    De iPhone 3G wordt niet meer geleverd. Vodafone verkoopt wel de 3GS. Er komt waarschijnlijk in de zomer van 2011 een nieuwe iPhone. In januari wordt waarschijnlijk een CDMA iPhone aangekondigd. Dit is een iPhone geschikt voor een ander netwerk. Bv dat van Verizon in Amerika. En die kun je niet gebruiken in Europa.

  21. Origineel geplaatst door Remco
    e iPhone 3G wordt niet meer geleverd. Vodafone verkoopt

    De applestore.nl bijvoorbeeld of apple dealers.

    Hoe dan ook ze moeten hem gewoon los gaan verkopen!

  22. Wil weg bij dat verklote tele2 dan gelijk iphone 4 halen voor 30 euro per maand (169 euro bijbetalen)

  23. Origineel geplaatst door Silverlink
    @mr-3gs: Misschien nog een ander goed reden: Betere 3G verbinding dan T-Mobile.

    Beter met Vodaphone?????

    ik heb sinds enkele weken Vodaphone maar de verbinding met TM was vele malen beter. Nu heb ik heel zelden G3!

  24. Ik heb hier geen probleem met T-mobile

  25. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat steve jobs had gezecht dat de witte iphone voor de kerst leverbaar is.
    Dan duurt het toch niet lang meer, neem ik aan dan.

  26. Ik geloof er allemaal niks van totdat Apple nederland het op de website vermeld bij persberichten en op de iPhone pagina dat je nu ook Vodafone als partner kan kiezen voor je iPhone

    Geruchten zijn net als sprookjes.
    Allemaal mooie verhalen maar uitkomen doen ze zelden.

  27. Origineel geplaatst door Rembert
    @Daan: Nee, je wordt gelukkig met Vodafone :-/Bij alle nederlandse telecom providers is het spreekwoord “aan de andere kant van het hek is het gras groener” van toepassing. Welke provider je ook kiest, je bent hoe dan ook ontevreden. In het buitenland is het al niet veel beter.This said — ik overweeg ook om over te stappen van t-mobile naar vodafone, maar dan enkel vanwege de europa-abonnementen die ze voeren. Maar hun net vernieuwde tarievenplan houdt me weer tegen. Ik wacht nog ff.

    Wij hebben in België Mobile Vikings en met deze provider is het gras nergens groener aan de overkant. Het gaat zelfs zo ver dat als in de fnac, mediamarkt of op straat een werknemer van mobistar of proximus je een abbonement komt aansmeren je gewoon maar hoeft te zeggen: “ik heb mobilevikings” en ze laten je met rust en zeggen dat ze niets voor je kunnen doen omdat je de goedkoopste al hebt 🙂

  28. Vodafone-woordvoerder Joost Galema na telefonisch contact met ons expliciet aangaf dat er nog géén contract is getekend tussen Apple en Vodafone

    Als ik nog in onderhandeling was met een partij, dan zou ik ook naar buiten toe niets laten weten voordat alles zwart op wit stond en ik zeker weet dat ik de onderhandelingen niet schaad.

  29. Mijn huidige abonnement is van Vodafone i.c.m. een iPhone 3GS. Met de nieuwe FUP (lees datalimiet) en hun nieuwe abonnementen (die je alleen met harde datalimieten kunt afsluiten) is Vodafone voor mij niet meer interessant.

    Zelf zou ik afraden bij Vodafone een iPhone te nemen, wat heb je aan snel Internet op een smartphone als het weinig en duur is?

  30. Zitten mensen serieus nog op de witte iPhone te wachten? Afgezien van dat ik het een meisjeskleur vindt zou ik echt nooit zolang op een bepaalde kleur wachten. Dat deden de eierhoofden ook op de zwarte Wii: hoe lang heeft die wel niet geduurd. Mij niet gezien: ik heb al een paar maanden een veel mooiere (zwarte) iphone 4!

  31. Ik krijg inmiddels een Fu@k you Vodafone gevoel.
    Vanaf het begin houden ze mij aan het lijntje ivm een iphone 4 en deze is nog steeds niet leverbaar ondanks dat ik op een ‘wachtlijst’ ben gezet en diverse mondelinge beloftes.
    Binnenkort loopt mijn contract af dusssssssssss……….

  32. De witte iphone 4 wordt gewoon de nieuwe iphone 5!

  33. ja dit kon ik ook al een paar uur geleden lezen op Nu.nl wel een beetje bij blijven he

  34. Origineel geplaatst door Harp
    Zitten mensen serieus nog op de witte iPhone te wachten? Afgezien van dat ik het een meisjeskleur vindt zou ik echt nooit zolang op een bepaalde kleur wachten. Dat deden de eierhoofden ook op de zwarte Wii: hoe lang heeft die wel niet geduurd. Mij niet gezien: ik heb al een paar maanden een veel mooiere (zwarte) iphone 4!

    Ik hoor het wel vaker 🙂
    Ach ieder een eigen smaak toch.

    Ik vind hem inderdaad wel mooi. Dan maar een meisje.!

  35. Geen witte kerst dus …

  36. Beseft nou echt niemand dat Vodafone ook een brak netwerk heeft, zodra er een kudde iPhone gebruikers op losgelaten gaat worden?
    Maar goed, hoe meer mensen weg gaan bij T-Mobile……:-)

  37. @pete helemaal mee eens, ik ben niet ontevreden met T-Mobile en heb liever dat ik gewoon bij T-mobile kan blijven als ik de iPhone 3GS inruil voor de 5… (hopelijk).

  38. @Rembert: 2 dingen, T-Mobile in Tsjechië is perfect!
    De 2e is dat je sowieso geen klachten hebt bij KPN…

  39. Volgens mij kloppen de geruchten. Zelf ben ik afgelopen week gebeld door Vodafone over een verlenging aanbieding op mijn verlopen abonnement. Ik zei dat ik alleen belangstelling zou hebben als ze er een IPhone 4 bij zouden leveren. Ik kreeg als antwoord dat dat pas in november van dit jaar kan. Er is vervolgens een terugbel afspraak genoteerd, dat wanneer de IPhone 4 beschikbaar is in november dat ik gebeld ga worden door Vodafone

  40. Vraagje die bij mij rijst: hoelang blijft de 3GS geproduceerd worden en/of wanneer is die EOL?

  41. Tmobile is een goede en betrouwbare provider
    Ik heb echt geen klachten
    Goede ontvangst goede internet bevinding goede service
    zakelijk heb ik de iPhone via vodaphone deze heeft een beter telefoon bereik maar een veel slechter internet bereik
    Ik geloof dat dat ditchen van tmobile echt onterecht is

  42. Beter bij T-Mobile, geen zin in 250MB limiet bij Vodafone

  43. worden ze dan wel goedkoper ?
    nu is hij bij vodafone zo duur =-(

  44. Toch snap ik al die ‘heisa’ niet. Ik heb gewoon via phoneshop.nl een iPhone besteld icm Vodafone abonnement. Hele goede deal, volkomen legaal, unlockt en dus geen last van T-mobile waarmee ik dus bij mij in de achterhoek nul komma nul bereik heb. Dit itt Vodafone die wel prima werkt hier, ook binnenshuis.

    Dus als je wilt zijn er zat alternatieven en hoef je echt niet te wachten totdat er eindelijk een officiële aankondiging volgt…

  45. Wat de witte iPhone betreft kan ik het volgende melden. Deze komt volgens T-Mobile in februari 2011 bij T-Mobile beschikbaar. Ik had gebruik gemaakt van vervroegt verlengen en wilde een witte iPhone 4. Nadat T-Mobile maar alvast het bedrag had afgeschreven belde ik ze op. Na uitleg gaf de medewerker aan dat ik hiervoor niet vervroegd hoefde te verlengen omdat het toetsel pas in februari zou komen en ik dan regelulier kon verlengen. T-Mobile heeft het bedrag inmiddels teruggestort.

  46. @iNick: Ja maargoed, via phoneshop moet je altijd nog veel meer bijbetalen als dat dadelijk bij vodafone zal zijn.

  47. jaaa laat iedereen maar naar vodafone gaan dan kan ik weer lekker op mijn t-mobile gebruik maken van mijn 3g zonder overbelasting.
    gellukig hooren we dit soort verhaaltjes dat vodafone iphone gaat leveren sinds de lancering van de eerste generatie iphone.

  48. Wat zal ik straks snel gaan internetten op mijn iPhone als iedereen naar Vodafone gaat 🙂
    Ik blijf nog even hangen ben al zolang bij TM, die keren dat ik geen zin heb iemand te spreken kan ik tenminste zeggen: ja sorry, ik heb TM. XD

    Wordt vanzelf beter mensen, gewoon geduld! Heb vaak genoeg geklaagt bij TM, week 40 zou het allemaal beter worden, heb idd sinds deze week het idee dat het al stukken beter gaat!

  49. @sjorsuden: Was toen de iPhone 3GS ‘hot’ was maar €45 en abo van €30 incl. 600 belminuten/smsjes dus…

    Neem aan dat een dergelijke constructie ook voor de iPhone 4 zal gelden.

    Moet wel de kanttekening plaatsen dat het dagaanbiedingen betrof, dus per dag andere prijzen kwa bijbetaling voor de iPhone. Maar was voor mij kwestie van op juiste moment bestellen!

  50. Zolang de woordvoerder van Vodafone ontkent geloof ik het gewoon niet. Klantenservicemedewerkers en winkelmedewerkers weten dit soort dingen gewoon niet. Die gaan uit van sites zoals iphoneclub.nl om aan informatie te komen.

    Ik zou het zelf prima vinden als ie’ bij Vodafone komt. Alleen niet met de naaivoorwaarden die er nu zijn. Dus geen datalimiet en betalen per seconde, net zoals bij T-mobile. Als Vodafone zichzelf ooit officieel partner mag noemen van Apple (dus niet met allerlei halfbakken-oplossingen) verwacht ik de prijzen niet veel hoger. Een euro of 5 to 7,50

  51. Een familielid van mij werkt in de marketing department bij vodafone. Ze heeft me verteld dat de iPhone hoogstwaarschijnlijk in November te koop zal zijn bij Vodafone.

  52. Ik heb maandag met vodafone gebeld naar aanleiding van een aanbieding die werd gedaan.
    Ik heb aangegeven dat ik wel interesse heb maar alleen als ik een Iphone 4 krijg.
    Deze zouden pas aan het einde van de maand beschikbaar worden werd me vertelt.
    dus ze komen eraan

  53. wat de witte betreft kan ik het volgende melden: het is totaal onbekend wanneer ie komt!
    Ben bij de apple store geweest en daar zeiden 3 werknemers iets anders; de eerste zei met kerst ( witte kerst ), de tweede dacht dat apple ‘m helemaal niet meer ging uitbrengen :-(( en de derde had het over pasen!
    Bij T mobile shop gokten ze op januari..
    Apple heeft geen enkele mededeling gedaan omtrent dit onderwerp, dus niemand weet het.
    Jammer, ik wil best wachten, maar wil wel graag weten hoelang??!!

  54. Ik heb de Iphone 4 met Vodafone maar ik heb er heel heel heel erg spijt van. Trage internet vergeleken met mijn 3GS.
    Iedereen die dit leest, T-mobile heeft sneller en beter internet dan Vodaf*ck. Echt onverdraagzaam sloom…!!!
    Ik heb nu al tig maal contact gehad met Vodafone maar hun zeggen telkens van jah we zijn ermee bezig etc terwijl mijn 3GS 4x (!!!) sneller is met internetten en snelheid dan de vodafone. Ow mijn 3GS werkt op T-mobile abo.

  55. @Willem – Opmerkingen van klantenservicemedewerkers en verkopers vind ik niet zo betrouwbaar. Alleen als ze met controleerbare screenshots komen, heb je er wat aan.

  56. @Roald – XLVoordeel beweert tegen ons dat ze geen enkele Vodafone-iPhone verkocht hebben. Maar dat is een heel ander verhaal.
    Ik heb dat overigens niet opnieuw in het artikel genoemd, omdat dat inmiddels wel totaal uitgekauwde en bij iedereen bekende info is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.