Reacties voor: Nieuwe functies in iOS 4.3 voor de iPad: een overzicht

Een overzicht van de nieuwe functies in iOS 4.3 voor de iPad
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Wauw! Het bladeren tussen apps en terugkeren naar homescreen ziet er echt gaaf uit. Eindelijk niet meer om de seconde op de home-knop hoeven bashen 😛

  2. Ik denk dat dit de eerste stappen zijn om de homeknop later te verwijderen waardoor de schermruimte groter wordt of de iPad nog net iets campacter.

  3. Je vergeet het nieuwe FaceTime icoontje 😉

  4. er zitten een paar coole bij zeg.. leuke update..

  5. Helemaal goed dat bladeren tussen de pagina’s. Ben die home knop aardig zat. Nu ook nog eens een optie maken dat je kan kiesen welke app actief blijft en welke zich bij het afsluiten ook gelijk afsluit.

  6. Daar is de doelgroep die maar over 3 vingers beschikt mooi klaar mee!

  7. Fijn van die muteknop. Die werkt bij mij toch de helft van de tijd niet! Bijv, bij YouTube.

  8. Ik zie een heleboel bewegingen in die video en de helft van de tijd gaat het verkeerd. Met 4 of 5 vingers werken lijkt me helemaal niet fijn. Die ene knop mag van mij best blijven, want het switchen tussen apps lijkt wel leuk maar je weet helemaal niet naar welke app je gaat. Met de home-knop zit er wel een tussenstap in maar je weet wel wat je doet.

    Een ding vind ik wel goed: de terugkeer van de rotatieknop. Voor de rest is het niet indrukwekkend: een lettertype erbij voor de notitie-app. Wow.

  9. Ik mis een uitbreiding op het printen?

  10. @Rene: AirPrint zit volledig in iOS geïnegreerd, je iPad herkent elke printer die met AirPlay compatibel is. De uitbreiding komt volgens mij in Mac OS X 10.7 Lion.

  11. Hmm, ik zal eens kijken of ik het aandurf. Ik ben net iOS-ontwikkelaar, en heb nog niet echt ervaring met beta-firmwares

  12. Hoop dat zie die camera connection kit ook nog aanpassen.

  13. Heel fijn dat de schakelaar weer als rotatie lock gebruikt kan worden. Mute was een beetje overbodig, dat kon ook door volume down ingedrukt te houden.

  14. @Jeromsky: Inderdaad, zit na een lange tijd ipadden, 20 seconden van mn tijd te verdoen aan multitasking apps af te sluite, rood streepje rood streepje rood streepje rood streepje, zou een handige functie zijn als da sneller kon

  15. Ik mis eigenlijk een uitbreiding van het printen. In iOS4.2 werden we na hele mooie beloften uiteindelijk blij gemaakt met een dooie mus. Ik had op dit vlak dus wel een update verwacht.

  16. Airplay in apps als AirVideo, dat is mooi…

  17. dat ze oplaad tijd maar wat sneller maken ik zit nu al 4 uur aan de oplader en nog maar 40% wauw word er gek van

  18. @olaf dan ligt het denk ik aan jou, want mijne is al na 4 uur volledig opgeladen. 😉

  19. In het onderste filmpje geeft de maker aan dat de camera waarmee hij dit filmt in de weg zit waardoor het niet soepel gaat. In het bovenste filmpje gaat het juist erg soepel. ik ben helemaal voorstander! De homeknop zal denk ik voorlopig nog wel blijven hoor. Zo kun je tenminste hardwarematig ingrijpen als de software onverhoopt een keer vastloopt

    Origineel geplaatst door cAskraker
    Ik zie een heleboel bewegingen in die video en de helft van de tijd gaat het verkeerd. Met 4 of 5 vingers werken lijkt me helemaal niet fijn. Die ene knop mag van mij best blijven, want het switchen tussen apps lijkt wel leuk maar je weet helemaal niet naar welke app je gaat. Met de home-knop zit er wel een tussenstap in maar je weet wel wat je doet. Een ding vind ik wel goed: de terugkeer van de rotatieknop. Voor de rest is het niet indrukwekkend: een lettertype erbij voor de notitie-app. Wow.

  20. Al vaker gezegd hier, t wordt tijd dat Apple het draadloos printen via een WiFi printer ondersteund en niet alleen maar met Airprinters. Het merendeel van de printers is WiFi, dus zit een iPad eigenaar daar eerder op te wachten!!!!!

  21. Wie heeft het al voor elkaar gekregen om flash filmpjes te omzeilen?? Graag reactie

  22. Gebruik de app skyfire, dat is een webbrowser en daarmee kun je via een omweg flash video’s bekijken.@Moqui:

  23. Nu je nergens meer de Home button voor nodig hebt, kan de volgende iPad zonder Home button komen.

    (edit) bericht over home button niet gelezen:P

  24. @olaf: Heb je m niet aan je iPhone lader hangen. Dan duurt het twee keer zo lang. @olaf:

  25. Met de app iBitfire kun je ook flash video’s bekijken.

  26. Zie ik nou goed dat tethering beschikbaar is met ios 4,3?
    of kan t-mobile dat ook weer blokkeren.

  27. mijn multitasking knop is nergens te bekennen?
    iemand oplossing?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.