Reacties voor: Nieuwe functie Bluetooth Sharing zou met Passbook of iPod-horloge kunnen werken

iOS 6 beta 4 bevat een nieuwe functie Bluetooth Sharing. Die zou te maken kunnen hebben met iPod nano-horlogefuncties of een koppeling met Passbook.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ik zie dit een als zeer positieve ontwikkeling, maar in mijn vissie zou ik het toch anders willen hebben.
    bv; ipad 3g die via bt verbinding maakt met ipod Nano of andere bt ipod kan bellen/smsen via de 3g van de ipad. dan heb je een compact apparaat om mee te bellen en moet je altijd je ipad in de buurt hebben. Maar ik denk dat ik hierover verder mag dromen. ;-(

  2. Zo, gaan ze eindelijk de bluetooth chip eens benutten.

  3. misschien gaat het wel mogelijk worden om bepaalde dingen naar andere telefoons te sturen via bluetooth. (geen muziek uiteraard)

  4. De huidige iPod Nano heeft geen Bluetooth neem ik aan?
    Ik heb een iPhone 4, en een redelijk nieuwe Nano; zou leuk zijn als dit zo maar zou werken, maar waarschijnlijk alleen op nieuwe apparaten…

  5. Ik vond het hebben van de Youtube app niet erg, ik gebruikte het ook nooit, maar deze app is te verbergen via Beperkingen in Instellingen. Wel erger ik me aan sommige andere standaard apps zoals aandelen, contacten, aparte video’s app en photo Boot op de iPad. Zou mooi zijn als je deze Apps ook via Instellingen kan verbergen. Een van de redenen dat ik mn iPhone jailbreak.

  6. @L23: De meeste begrijp ik maar, contacten? Dat is toch niet echt overbodig te noemen met mailen, berichten, FaceTime etc.

  7. @Léon Dekkers: Op de iPod Touch en iPad is de contacten app inderdaad niet overbodig en zelfs onmisbaar, maar op de iPhone zijn alle contacten ook te vinden in de telefoon app. Contacten toevoegen en bewerken doe ik via de telefoon app. En contacten bereiken via mail en berichten doe ik via deze apps zelf.

  8. Gaaf zeg, zou toch super zijn als ze die twee aan elkaar kunnen koppelen. Als dit mogelijk is dan koop ik ze zeker allebei, wie niet. Goed voor de omzet 😉

    Kom maar op Apple, kan niet wachten.

  9. Ik heb nét een ipod watch gekocht: ‘k zou wel flink balen als deze geen bluetoothfunctie zou hebben…..

  10. @franzz: Waarom zou je balen? De iPod Nano heef geen bluetooth chip, dus die functie komt er zoiezo niet voor de huidige iPod Nano.

  11. Ik denk persoonlijk dat dat kopje bij privacy gewoon toestemmingen beheert voor apps om bluetooth-functionaliteit, zoals draadloos gamen tegen elkaar, te benutten. net zoals je locatiegegevens kan uitschakelen per app of toegang tot de agenda/contactpersonen.

  12. Ik heb ergens gelezen dat BMW werkt aan iPhone integratie waarmee het mogelijk wordt om berichten en dergelijk op het dashboard weer te geven. Lijkt me zinvoller dan op een iPod in elk geval! 😉

  13. Origineel geplaatst door Nigel
    misschien gaat het wel mogelijk worden om bepaalde dingen naar andere telefoons te sturen via bluetooth. (geen muziek uiteraard)

    Virussen LOL

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.